Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

off kızlar charme mellerim sonunda geldi ama ben pek begenmedim ya yeşilin tonunu.yani yapay duruyo tonu.erkek arkadsm baya bi laf söyledi zaten.takmamı hic istemiyo.yakından dikkatlice bakınca yapay duruyo diyo.doğal diilmiş cok.yani ben de yeşilin tonunu begenmedim.hic güsel bi ton diil .ama uzaktan iyi.cok masum bi ifade veriyo.rainbow elite hazel var bide ben de.sanki o daha dogal gbi geldi bana.gündüzleri rainbow elite hazellerimi takacam gbi.o daha doğal daha hos durdu sanki.erkek arkadsıma ikisini gözümde gösterecem kararı o versin:)charme melleri de aksamları takarım olmazsa:)

resim koyarmısın.charme melin çok doğal bir yeşil olmadığını söylemiştim özellikle koyu kahve gözlerde demek tek öyle düşünen kişi ben değilim.Ama erkekler hiç bir lensi beğenmezler onlara sorsan hiç takma derler.resmini koyarsa bakarız

zaten yeşil isteyenler için mel doğru bir seçimmiki ? daha ziyade sarı tonunda duruyo meller.

sedef senin mellerinde orta boşluk çok gibi geldi bana.

ya bu soloticayı hiç keşfetmesemiydik acaba :):) varlığı bir dert yokluğu yara :):)

bulunduğunuz şehirde deneyebileceğin kişiler var ise deneyin öyle sipariş verin.mel bana hiç olmadı taştı ama esmeralda oldu garip değil mi

vetmanın kendi gözleri okadar koyuki boşluklarda kahve ve siyah geçişleri yok gibi onun için her lens çok yakışıyo. ama ben şunuda anladım. alacan takacan bakacan anlayacan. başka yolu yok :)

ya arkadaşlar.solusyon ne kullanayım hassas kullanırsa all in saflon diyorlar ama iyi temizler mi acaba?

Son düzenleme:
Vetman charme ve cor serisinin tek farkı etrafındaki çember mi? Ben cor un daha opak olduğunu sanıyordum..

dideem charme meli fazla begenmedim ya.erkek arkadsımla da tartıstık sinir oldu baya.lens taktıgın dikkatli baktıgında ve özellikle yakından baktıgında belli oluyo diyo.ben de rainbow elite hazel de var.sanki o daha dogal gbi geldi bana.sen kullandın mı rainbow

sedefcim bendede olmuştu makyajı azalt birde kuruma oluyordu bende .rimel sürme bakalım antiallerjik rimel al.

selin ben rainbow kullanmadım ama mavi tonlarını denedim. Mavi tonlarını pek beğenmedim ama yeşil tonları gayet güzel, doku olarak seviyorum zaten. charme mele gelince şu ana kadar bende en doğal duran lens oldu. ben çok memnunum. Yakından şeffaf lens bile belli olur, bir de erkek arkadaşına birden farklı görünmüşsündür bir süre sonra gözü alışabilir. Bence sen de bir süre kullan, belki seversin zamanla. Alışamazsan kolaylıkla satarsın, charme mel soloticanın en sevilen renklerinden..

Yani şişesinden baktığımızda Didemcim hıcroharm ile hıdrocor tamamen aynı görünüyor tek fark hodrocorun harelisi gibi yapıları dokuları pupilleri tamamen aynı charm ile corun ancak natural colurs tamamen farklı yapı olarak doku olarak pupil boşluğu daha geniş n.c nin birde pupilin etrafında minik minik benekler var natural colurs serisinde diğer serilerden farklı olarak..

Fotoğraflar ocrenin üç seriye ait yanyana fotoğrafları fotoğrafdan daha iyi anlaşılıyor n.c serisinin dokusunun farkı.
Sedefcim solocare mi kullanıyorsun?

all in sauflon hassas gözler için olanını kullanıyorum canım.sol gözüm de sıkıntı toz kaçmış gibi sanki ovaladım ama aynı.solo care kullanıyordum önceden sonra buna gectim tavsiye üzerine

Sedefcim bence geçmezse bir doktora görün canım alerji filan olmasın. Vetman charm ocreler mükemmel durmuş kendi gözün gibi resmen. Bence soloticanın en başarılı renklerinden biri ocre. Ben de yarın göz doktoruna gidip numaralarımı öğreneceğim. Numaralarım yüksek çıkarsa numaralı charm ocre düşünüyorum günlük lens olarak uzağı net göremiyorum çünkü günlük takabileceğim bir lense ihtiyacım var. Bir de sorum olacak size arkadaşlar. Bende topazio var n.c serisinden. Çok opak olduğu için taşma yapmıyor. Göz çapım küçük olabilir diye tahmin ediyorum çünkü gözlerim iri değildir. Soloticanın yarı opak lensleri özellikle n.c. serisi küçük göz çapı olanlarda taşma yapabiliyor. Charm serisi için de durum aynı mı? Haresi çok kalın olduğu için taştığı belli olmayabilir diye düşünüyorum ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…