Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

slm arkadaşlar lütfennnnn yarddddııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmm
ben uzun zamandır kendim için lens araştırıyorum ve sonunda solotica almaya karar verdim.ama deneme şansım olmayacağı için sizden öneri bekliyorum. açık tenliyim saçlarım ve gözrengim koyu.mavi yada yeşil bi lens istiyorum tek isteğim doğala en yakın duran renk ve ton konusunda bana yardımcı olmanız. çk iddalı bi renk istemiyorum.ve pupili en küçük olanlar hangileri. kullanan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. bide (çk oldum biliyorum ama) türkiyeden satın alabileceğim bi site adı verirmisiniz. önerilerinizi bekliyorum...opuyorumnanaktan

Vetman ocreler sise de sari duruyor..meller de sari.. ozaman ocre de yesillenir mi acik kahve gözde?

Tabiki özellikle açık kahverengi gözlerde ocre resmen yeşeriyor.Benim siyaha yakın gözümde bile elamsı yeşil duruyor.Bencede kızlar ocre soloticanın en güzel renklerinden birisi.Ocrelere bende arkadaşalrımda bayıldı:)
Morrison,akitra sağolun kızlar teşekkürler sevgileropuyorumnanaktan

evinrusya arkadaş solotica resimlerine bakmışsındır . istediğine en yakın olanı hangisi. çünkü iddialı olacak ama ben sana esmeralda yada quartzo öneririm.yok onlar iddialı dersenmavi tonunda grafite iyi durabilir. yeşilde ise önerim yok.

sahibinden.com da satılıyor canım.
vetman10 arkadaşımız var orada sana yardımcı olur bu konuda.
mavi dersen topazio,grimavi grafite çok güzel.yeşilde esmeraldaya bayılıyorum.
çok doğal.

Canım sana esmeralda yada mel rengini öneriyorum.Esmeralda tam bir zümrüt yeşilidir.Profilimde fotoğrafları var görebilirsin:)Kendi koyu kahverengi gözümde çekilmiş gün ışığında esmeralda fotoğrafları .
Daha yağ yeşili koyu bir yeşil renk düşünürsen soloticanın efsane rengi mel rengini önerebilirim.Mel senin gözlerinde tam bir yağ yeşili duracaktır.Pupili en dar olan seriside hıdrocor veya hıdrocharm serisidir mel renginde.

Kızlar soloticayı en uygun fiyata temin edebileceğimiz yer neresi? bilen varsa yazarsa sevinirim...

Kızlar soloticayı en uygun fiyata temin edebileceğimiz yer neresi? bilen varsa yazarsa sevinirim...

otica bellucci : 56.5 dolar + 34 dolar kargo

63,5 dolar + 34 dolar kargo (ropazio esmeralda quartzo için )

parana lentes : 72 dolar kargosuz

85 dolar kargosuz (topazio esmeralda quartzo için )

türkiyede 180 / 200 lira arası hemen teslim numarasız. eğer numaralı istersen en erken 3 haftada gelir. çünlkü buradaki satıcılar numsara stoklayamadıkları için kişiye özel siparişle getirtiyorlar . sanırım fiyatıda farketmiyor.

başka sitelerde var ama epey farklı fiyatlar.onlarda yerinden alıp üzerine kar koyup satıyor çünkü.

Çok teşekkür ederim canım çok yardımcı oldun inanki teşekkürler tekrar opuyorumnanaktan

merhaba kızlar uzun zamandır sizleri takip ediyorum ve sonunda ben de sizden oldum solotica almaya karar verdim hatta bu lensle o kadar kafayı bozdumki lenslerle ilgili sadece üye olunmadan resimlere bakılamayan bir siteye bile üye oldum bütün lenslerin resimlerine baktım solotica gerçekten en doğal çizimi olan lensler nc mel mi charm mel mi bir türlü krr veremiyorum gözlerim çok koyu kahverengi hiç bir lens gzl durmuyo bende rainbowun bütün serisini denedim en sonunda fantasy line light green aldm memnunum fakat göz bebeği çok büyük duruyor daha önce de resmini koymuştum başka bir hesabım vardı lenslerimizin resimlerini paylaşalım köşesinde neyse çok konuştum nc mel mi charm mel mi krrsız kaldm bir de bi arkadaşta nc azul gördüm müthiş durmuştu iyice kafam karıştı.. herkese iyi günler .. :)

ben nc mel charm mel hiç ayıramıyorum birbirinden
ikiside birbirine cok benziyor dogrusu
boshayallersmile

Hare ve pupil boşluğu farkı var sanırım bende şu sıralar ikisi arasında gidip geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…