- Konu Sahibi White Mocha
-
- #5.541
Vetman ocreler sise de sari duruyor..meller de sari.. ozaman ocre de yesillenir mi acik kahve gözde?
Arkadaşlar solotica mel mi solotica ocre mi daha koyu bir renk.
slm arkadaşlar lütfennnnn yarddddııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmm
ben uzun zamandır kendim için lens araştırıyorum ve sonunda solotica almaya karar verdim.ama deneme şansım olmayacağı için sizden öneri bekliyorum. açık tenliyim saçlarım ve gözrengim koyu.mavi yada yeşil bi lens istiyorum tek isteğim doğala en yakın duran renk ve ton konusunda bana yardımcı olmanız. çk iddalı bi renk istemiyorum.ve pupili en küçük olanlar hangileri. kullanan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. bide (çk oldum biliyorum ama) türkiyeden satın alabileceğim bi site adı verirmisiniz. önerilerinizi bekliyorum...opuyorumnanaktan
slm arkadaşlar lütfennnnn yarddddııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmm
ben uzun zamandır kendim için lens araştırıyorum ve sonunda solotica almaya karar verdim.ama deneme şansım olmayacağı için sizden öneri bekliyorum. açık tenliyim saçlarım ve gözrengim koyu.mavi yada yeşil bi lens istiyorum tek isteğim doğala en yakın duran renk ve ton konusunda bana yardımcı olmanız. çk iddalı bi renk istemiyorum.ve pupili en küçük olanlar hangileri. kullanan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. bide (çk oldum biliyorum ama) türkiyeden satın alabileceğim bi site adı verirmisiniz. önerilerinizi bekliyorum...opuyorumnanaktan
vetman o şişede ki lenslerde baştaki charm serisi ortadaki n.c serisi mi
Kızlar soloticayı en uygun fiyata temin edebileceğimiz yer neresi? bilen varsa yazarsa sevinirim...
otica bellucci : 56.5 dolar + 34 dolar kargo
63,5 dolar + 34 dolar kargo (ropazio esmeralda quartzo için )
parana lentes : 72 dolar kargosuz
85 dolar kargosuz (topazio esmeralda quartzo için )
türkiyede 180 / 200 lira arası hemen teslim numarasız. eğer numaralı istersen en erken 3 haftada gelir. çünlkü buradaki satıcılar numsara stoklayamadıkları için kişiye özel siparişle getirtiyorlar . sanırım fiyatıda farketmiyor.
başka sitelerde var ama epey farklı fiyatlar.onlarda yerinden alıp üzerine kar koyup satıyor çünkü.
Canım o resimlerde charm yok baştaki ilk lensler üstteki hıdrocor graphite alttaki natural colours graphite.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?