- Konu Sahibi White Mocha
-
- #5.561
Ay canım lives sanırım sen yanlış anlamışsın 555.sayfadakiler ocre rengine ait
Okypete senden bi şey rica etsem.Topazio'ları kabında foto çekermisin.Çook merak ediyorum.opuyorumnanaktan
tam çıkıyordum .
hemen çekiverdim.:)
Senin gözlerin okypete kadar açık değil livescim o yüzden sen n.c yada daha açık olan haresiz hıdorocor serisini al canım bence memnun kalıcaksın onlar senin gözünü daha çok açacaktır:)Ya vetman bende grafİtelerİn hangİ serİsİ İyİ durur demİŞtİm.koyu kahveye yakın gÖzÜm
Rotin ben çekemedim topazioların resimlerini sağolsun okypete çekivermiş:.Lives canım o ocre resimlerinin bir kaç sayfa öncesinde ben senin için graphite resimleri yüklemiştim bir bak istersen.
Tam olarak sayfasını bilemiyorum.
Browni canım hare olayı tamamen kişin zevkine kalmış .Göz tabanın koyu kahverengi olduğu için sende n.c ve hıdrocor daha açık duracaktır.
acaba gözçapın mı uymadı o taktığın lenslere.Herkese merhaba,
Arkadaşlar benim önemli bir problemim var ve yardımınıza ihtiyacım var görüyorum ki burda bayaa tecrübeli arkadaşlar var...Kızlar benim yıllardır en büyük hayalim mavi gözlere sahip olmak ve geçen yıl ilk lens deneyimim için ıst da birkaç optik gezdim ancak Türkiye'deki markalar bildiğiniz gibi Bousch&lomb ,freshlook, elegance vs vs ve ben hepsini denedim hiçbiri gözümde sabit durmadı sağa sola baktığımda kayıyordu,her göz kırptığımda yukarı doğru çıktı lensler ve çok rahatsız ediciydi en son she diye bir marka denedim o diğerlerine göre daha iyi oturdu aldım ama onu da takamadım o da diğerleri kadar olmasa da kayıyordu ve ben doğal olarak sürekli bulanık görüyordumBenim gibi bir problemi olan var mı aranızda bunun sebebi ne olabilir acaba gözlerim fazla mı sulanıyor ondan olabilir mi
Artık lens olayından tamamen vazgeçmiştim ki nasıl olduysa tekrar aklıma girdi bilirsiniz insan hemen bi heveslenip almak istiyor şu an o kadar heveslendim ki 1 haftadır forumlarda lens yorumlarını araştırıyorum
genel olarak soloticalar beğeniliyor marka konusunda kararımı verdimancak o kadar çok sayfa varki günlerdir okuyabildiğim kadarıyla okudum resimlerinize baktım şimdi seriye ve renge yardımlarınızla karar vermek istiyorum OKYPETE sen genelde cor serisi kullanıyorsun sanırım ve sende cor graphiteleri çoook beğendim DıDEM de charm mellere bayıldım benim gözlerim kahverengi çok koyu da değil açık da değil tenim buğday istediğim göz ise doğal koyu bir mavi ama sanırım ilk olarak melleri deneyeceğim :)
Yalnız aklıma takılan birşey var nc lerin boyaması çok güzel ama pupil boşluğu büyük diye vazgeçtim ondan çünkü ortada kendi göz rengimin görünmesi hoşuma gitmiyor evet corlar inanılmaz doğal duruyor ama kimisinde de çok çiğ kalıyor galiba charm mel e karar vermiştim ama resimlerde gördüğüm kadarıyla da onun da dış konturları lensin kaydığını daha çok belli ediyorAnlayacağınız aklım çok karıştı lütfen yardım edin...
Çok uzun oldu kusura bakmayın ama istiyorum ki alttan göz rengim görünmesin,lens gözümde kaymasın...Bu kayma olayının bir çaresi var mı?Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?