Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Bilemiyorum ama gittiğim optik sıradan bir yer değildi doktor göz çapıma da baktı sanırım 8,6 idi...
Afedersin o kadar çok sayfaya baktım ki şu birkaç günde kafam karıştı birisi bendeki bütün soloticalar deyip resimlerini koymuştu aklımda sensin diye kalmış kusura bakma...
Evet benim de aklım kaldı açıkçası graphitede vetman da onu önermişti ama önce çok radikal bir değişiklik yapmadan mel alayım diyorum da ya solotica da kayma yaparsa onları da takamazsam diye çok korkuyorum çünkü önceden denediklerim her göz kırptığımda çok kayıyordu öyle ki ben sürekli bulanık görüyordum hiç kullanamadım etrafımda solotica kullanan kimse yok artık alıp denemekten başka çare yok
Acaba cor mu alsam charm mı?

vetmankoymuştu. onla karıştırdınsanırım. vetman seçimin konusunda sana daha iyi yardımcı olabilir.

okypete canım charmın pupil boşluğuyla n.c nin pupil boşluğu aynı mı hangisi küçük.ben grafiteye karar verdim.ama charm mı n.c mi ona karar veremiyorum hareli lensleri seviyorum bende.koyu kahveye yakın hangisi daha iyi olur

canım vetmaancim çok teşekkür ederim gördüm.vetman charm mı n.c mi grafitede hangisinin pupili küçük okypete sordum o grafite kullanıyorya

charmla nc aynı. yada bana öyle geliyor.
en doğrusunu vetman söyler sana canım.
.charm grafite gerçekten çok güzel.ncyle ton farkı varmı bilemiyorum ama çok doğal ve çok güzel bir lens.

Lives canım hıdrocor natural colurs ve hıdrocharmın pupil boşlukları aynı bariz bir fark yok ancak gözlerin koyu ya yakın olduğu için natural colours yada hıdrocor önereceğim sana çünkü charm okypetenin gözlerinde güzel duruyor ancak onun gözleri ela bal rengi açık yani onda bile çok belirgin durmuyor.
Soloticanın en koyu serisi hıdrocharmdır o yüzden graphiteninde en koyu duranı tabiki hıdrocharm olacaktır.Tabiki bizden sana öneri ancak son söz senin canım:)

Eğer gözlerin 8.6 ise soloticalara uyum sağlar .Radikal değişiklik olmasın dersen mel ile graphite ikiside radikal değişiklik yapmıyor canım .Birisi mavi tonda birisi yağ yeşili tonunda ama ikiside çok belirgin değişiklik yapmaz gözlerde bir esmeralda bir topazio kadar dışarıdan çok belli olmaz iki tonuda düşünebilirsiniz .Soloticaları hiçbirimizin deneme şansı olmadığı denemeden aldık:)Soloticaları yüzde 99 herkez denemeden alıyor bu kadar talep olduğuna göre demekki çok başarılı diyebiliriz soloticalara.

livess ben de yeniyim o yüzden bilmiyorum canım ama arzutr cvp lamış sorunu :)
Vetman ve okypete cvp larınız için teşekkür ederim sizleri takip etmeye devam ediyorum bu lensler gerçekten çok orjinal duruyor ben de en kısa zamanda soloticalanacağım vetmancım seninle tekrar görüşeceğiz canım...Başına bela olabilirm haberin olsun

Tabiki canım elimizden geldiğince buradan kızlarla solotica lens kullanmak isteyen arkadaşların doğru seçim yapmasına yardım ediyoruz:)Soloticalar hakkında herkez elinden geldiğince bildiklerini paylaşıyor , deneyimlerinden bahsediyor .Ne zaman istersen :)

yahu mel ne kdar güzel bi renk ya keske flashlı cekim gibi dursaydı hep
günısıgında cok koyu duruyor sanırım
CADIARZU

kızlar charme mel aldım 10 şubatta,lens ocak ayında açılmış lenstir fakat ben de istediğim gibi durmadı ne yazık ki takas veya elden çıkarmak istiyorum,ilgilenenler bana özel mesaj atabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…