Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kızlar verde marine hakkında ne dusunuyorsunuz bu fot.lara bayıldım

cor.u

vetmandakı nc ın durusu

okytepedeki

ve daliah gozlerindeki cor

Son düzenleme:
livim verde marine benimde aklımdaydı açıkçası çok güzel ama tam bir mavi değil.. ben daha çok yeşil ağırlıklı lensler sevdiğim için marineyi beğeniyorum. vetmanın albümündeki resimlerde de çok hoş görünüyor cnm.

bende yavastan ısınmaya basladım cnm opuyorumnanaktan erkek arkadasıma gosterim hangisi gider gitmez diye verde marineyi seçti o gun bugundur aklımda :1rolleyes:

sence cok mu iddali bir de hangi serisi guzel

bence verde marine iddialı değil cnm özellikle açık renk gözlerle daha güzel kaynaşıyo. seri olarak sanırım cor daha güzel marinede.. daha açık bir ton olduğu için hare biraz dikkat çekici durabilir.

yaa icemint ı tek seven kişi benim sanırım ((

Canım bende you tube açılmıyor ben başka yerden izliyorum o yüzden linkini açıp videoyu göremedim.
Ama ben ıcemintleri taktığımda zaten ilk önce quartzoya benzettim.Quartzonun biraz daha değişik bir versiyonu gibi geldi bana.Daha sonra bir kaç gün içerisinde solüsyonda rengi oturdu daha da çok sevdim çünkü eşimde bende çok beğendik ıcemintleri.
Birde şöyle bir özelliği var çift taraflı takılıyor ıcemintler harezis olan tarafı hıdrocor gibi duruyor ve daha açık duruyor.Böyle bir özelliğide var icemintlerin edinilmesi gereken bir renk güneşte ışığın açısıyla hem yeşil hemde mavi duruyor ..
Liv canım verde marinede düşünebilirsin çünkü senin göz tabanın açık ve verde marineler orta kahve gözlerde bile mükemmel duruyor..
Mesela o fotoğraflarda charm verde marine fotoğrafında kızın gözleri orta kahve ve mükemmel durmuş..

Son düzenleme:
Ya kızlar ben çok kararsız kaldım ya (( Charm mel e karar vermiştim ilk alacağım lens o demiştim ama şimdi videolara resimlere bakıyorum da cor lar ne kadar doğal duruyor kimisinde kendi gözü gibi çok kafam karıştı çoookkk...
Birşey daha soracağım aklım bir de quartzo da kaldı onun pupil boşluğu ne kadar küçük tam benim istediğim gibi gerçekten öyle net bir boyama sınırı mı var quartzoların? pupil boşluğunun küçük olması lensin kayması durumunda falan bulanık gösterir değil mi arkadaşlar ?
Biliyorum çok soru soruyorum ama napayım bu konuda tecrübeli değilim sizlerden öğrenmem lazım.Lensler açıldıktan sonra 1 yıl sonra kullanılmamalı değil mi kimisi ben az kullandım 1 yılı geçse de birşey olmaz falan diyor böyle birşey yok di mi kızlar...

canım icemint alan yok mu hiç sadece senin foton var fikit olurdu bize:)

dideem charme mellerimden bi tanesi hangi gözüme takarsam takıyım kayma yapıyo.biri 2008 diğeri de 2010 üretimi.ama hangi üretimdeki kayma yapıyo onu bilmiyorum.ilk önce kendi gözümden mi kaynaklanıyo dedim ve diğer gözümde denedim onda da kayma oldu.ama diğer lensi hangi gözüme takarsam takayım kayma yapmıyo.yani üretim tarihleri farklı oldugu için bitanesind esorun var işte.offf napacam paranalentese mail atsam ne dicem.hangi üretim tarihindeki sorunlu onu bilmediğim için.gözümü saga sola cevirdğimde kayma oluyo.öteki ne güsel yapıstı gözüme resmen:)napacam yaa

nasıl anlamadım.
gelen lenslerden biri 2008 diğeri 2010 mu.
anlamadım

selin çok şaşırdım 2008 yılında üretilen lensi mi göndermişler :S neden ucuz olduğu belli bu sitenin. bence mail atıp bildirmelisin lenslerden biri 1008 üretimi ve kayma yapıyor diye canım.

vetmancım tşkler cevabın için. ben çok sevdim iceminti :)

Mimszzzn cnm bence hareli lenslerden çekinme. özellikle koyu tonlarda hare bence çok güzel duruyor. Mel ocre grafite bunlara hareyi çok yakıştırıyorum ben.. Hele gözlerin iriyse hareli daha hoş durur bence.

Son düzenleme:
arkadaşlar nc mel ve hcharm mel bende kötü durmuştu hatta büyük geldi hidrocor denemedim nasıl olur sizce .bu sıra yeşil lens bakıyorum verde marine hidrocor nasıl olur bana beyaz tenli sarı saç koyu kahve gzlerim var

kızlar ben en son paralens ten verde ısmarlamıstım subatın 4 haftasında neredeyse 1 ay oldu halen fransada gorunuyor msj attım ne zaman gelir diye bana şu gün şu tarihte çıkış yapıldıgını gelecegini fln yazmışlar bugun gene bir msj attım bu sefer cvp vermediler çok sinir oldum beklemedeyim acaba gelmezse para iadesi yaparlar mi

kızlar aman benim düstügüm durumlara düşmeyin asla o site önermem alacaksanız türkiyeden alın ya da belluci ve wr lens (bilindik yerlerden alın yani )

canım insallah sorunsuz gelir verde marinmi söyledin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…