- Konu Sahibi White Mocha
-
- #5.601
livim verde marine benimde aklımdaydı açıkçası çok güzel ama tam bir mavi değil.. ben daha çok yeşil ağırlıklı lensler sevdiğim için marineyi beğeniyorum. vetmanın albümündeki resimlerde de çok hoş görünüyor cnm.
Canım bende you tube açılmıyor ben başka yerden izliyorum o yüzden linkini açıp videoyu göremedim.http://www.youtube.com/watch?v=B1jDt1KVwk4&feature=related
Burda da dışarda görünüşü çok güzel bence. videoyu atan kişi çok doğal bulmuş. Hatta commentlere bakarsanız farkedersiniz, tercih etmek zorunda olsa icemint nc mel cor mel nc ocre cor grafite seçermiş. :) vetman aramızda yakından gören tek sensin sen ne düşünüyorsunn?
canım icemint alan yok mu hiç sadece senin foton var fikit olurdu bize:)Canım bende you tube açılmıyor ben başka yerden izliyorum o yüzden linkini açıp videoyu göremedim.
Ama ben ıcemintleri taktığımda zaten ilk önce quartzoya benzettim.Quartzonun biraz daha değişik bir versiyonu gibi geldi bana.Daha sonra bir kaç gün içerisinde solüsyonda rengi oturdu daha da çok sevdim çünkü eşimde bende çok beğendik ıcemintleri.
Birde şöyle bir özelliği var çift taraflı takılıyor ıcemintler harezis olan tarafı hıdrocor gibi duruyor ve daha açık duruyor.Böyle bir özelliğide var icemintlerin edinilmesi gereken bir renk güneşte ışığın açısıyla hem yeşil hemde mavi duruyor ..
Liv canım verde marinede düşünebilirsin çünkü senin göz tabanın açık ve verde marineler orta kahve gözlerde bile mükemmel duruyor..
Mesela o fotoğraflarda charm verde marine fotoğrafında kızın gözleri orta kahve ve mükemmel durmuş..
dideem charme mellerimden bi tanesi hangi gözüme takarsam takıyım kayma yapıyo.biri 2008 diğeri de 2010 üretimi.ama hangi üretimdeki kayma yapıyo onu bilmiyorum.ilk önce kendi gözümden mi kaynaklanıyo dedim ve diğer gözümde denedim onda da kayma oldu.ama diğer lensi hangi gözüme takarsam takayım kayma yapmıyo.yani üretim tarihleri farklı oldugu için bitanesind esorun var işte.offf napacam paranalentese mail atsam ne dicem.hangi üretim tarihindeki sorunlu onu bilmediğim için.gözümü saga sola cevirdğimde kayma oluyo.öteki ne güsel yapıstı gözüme resmen:)napacam yaa
kızlar ben en son paralens ten verde ısmarlamıstım subatın 4 haftasında neredeyse 1 ay oldu halen fransada gorunuyor msj attım ne zaman gelir diye bana şu gün şu tarihte çıkış yapıldıgını gelecegini fln yazmışlar bugun gene bir msj attım bu sefer cvp vermediler çok sinir oldum beklemedeyim acaba gelmezse para iadesi yaparlar mi
kızlar aman benim düstügüm durumlara düşmeyin asla o site önermem alacaksanız türkiyeden alın ya da belluci ve wr lens (bilindik yerlerden alın yani )
canım insallah sorunsuz gelir verde marinmi söyledin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?