Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

cybernuran,muhteşem durmuş.sanki kendi gözün gibi.
bu arada çok güzelsin. çok beğendim quartzoyu sende.

tabiki topazio mavi ağırlıklı. quaetzo yeşil ağırlıklı. hatta yeşil.

bu arada arkadaş maşallah süper olmuş bende sarışınım quartzolardan şüphe ediyorum ama yok yok sarışın marışın valla cuk oturmuş .

cybernuran harika olmuş canım...harika durmuş...kendi gözlerin ne renk peki??
walla çok istiyorum quartzo denemek

nuran ın quartzolar cok dogal durmus.. hıc bombe yok.... kendı gozu gıbı... dısarı cıkık dııl.... bende almayı dusunuyorm.. quartzo topazıo ve hıdrocor ıce arasından bırını seccem.....hıdrocor ıce da cok guzel... cok rahatmı solotıcalar gozde... numarasız kullanan arkadaslar memnunmu.... ılerleyen saatlerde de rahat kullanım konforuna sahıpmı...

nuran baska resmın varmı.. hangı renklerını kullandını solotıcanın baska.. albumun varmı dıe baktım yok

cybernuran harika muhteşem durmuş ben de quartzo istiyordum bir zamanlar ama vazgeçtim çok iddialı diye nc mel almaya krr verdm artk kızlar para biriktiriyorum :)

Kızlar bu arada forumdan eda arkadaşımızın quartzolu resmi kahverengi gözünde quartzo ben çok yakıştırdım kendisine güle güle kullansın:)

Kızlar bu arada forumdan eda arkadaşımızın quartzolu resmi kahverengi gözünde quartzo ben çok yakıştırdım kendisine güle güle kullansın:)

harika olmus hihoyyyt ben de quartzo ile ice arasinda kararsizim. tam gri tonu seviorm. aslinda 2sini de begeniorm :) ay ne yapsam bilmiyorumkismile
cok cok begendim cok yakismis arkadasa. bayanssulusmile

quartzo çok yakışmış gerçekten yaa nurana da eda'ya da. adriana nın gözleri halt etmiş sizin yanınızda okadar diyim yani :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…