Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

okypete bende n.c grafite sipariş verdim canım ne diyosun

canım. güzel seçim yapmışsın....
grafiteden memnun kalacaksın.
çok güzel bir ton..

pineapples,canım ya,şu quartzoların resmini çekecektin ya, sen.çekip koyabilirmisin resmini...
sende çok merak ediyorum. açık gözde nasıl duruyor diye.
pinaxta gördüm birde sende göreyim dedim.
çünkü,quartzo olabilir belki bundan sonra alacağım.

Kızlar soloticalara solocare solusyon öneriyorum solocare ın ların kutusundn çıkan lens kapları antibakteriyelmiş vede 5 dk içerisinde lenslerin dezenfeksiyonunu yapabiliyormuş solocare öneririm.Çok çok hassas gözler için souflon all in one liğht solusyonda önerebilirim.
Özellikle bahar aylarında tam geçiş dönemi alerjik reaksiyonlar çok yüksek gözlerimize dikkat edelim arkadaşlar:)
Lenslerinin rengini koyultmak isteyenler opti free kullanabilir opti free lenslerin rengini koyultuyor..

Kızlar sizinde lenslerinizi takıp çıkarırken yırttığınız oluyor mu?
Ben ne zaman lens alsam birini bi süre sonra illaki yırtıyorum..

Kızlar sizinde lenslerinizi takıp çıkarırken yırttığınız oluyor mu?
Ben ne zaman lens alsam birini bi süre sonra illaki yırtıyorum..

Ben yıllardır lens kullanıyorum hiç böyle bir şey başıma gelmedi.İnşallah bundan sonrada gelmez çünkü numaralı lens kullanıyorum.
Acaba kullandığın lensden mi kaynaklanıyor.Birde başka markaları dene...

3 değişik lens kullandım üçününde birini hep yırttım..
Tırnaklarımda çok fazla uzun değil ama acaba çıkarırken mi zarar görüyor anlamadım gitti..

3 değişik lens kullandım üçününde birini hep yırttım..
Tırnaklarımda çok fazla uzun değil ama acaba çıkarırken mi zarar görüyor anlamadım gitti..

cnm peki gozundeyken gozunu cok ovusturuor musun? ondan da yirtilabilir. bildigim bi tirnaktan olabilir. tarihini gecirirsen yirtilabilir ya da cok ovusturursan.

cnm peki gozundeyken gozunu cok ovusturuor musun? ondan da yirtilabilir. bildigim bi tirnaktan olabilir. tarihini gecirirsen yirtilabilir ya da cok ovusturursan.

Yok canım gözlerimi ovuşturmuyorum,tarihi geçmiş dersen daha yeni almıştım ama büyük ihtimal tırnaklarımdan olsa gerek...
Ama bi ben mi yırtıyorum :)))

Kızlar bu arada forumdan eda arkadaşımızın quartzolu resmi kahverengi gözünde quartzo ben çok yakıştırdım kendisine güle güle kullansın:)

Teşekkür ederim canım,senin sayende oldu.
Yoksa ben bir ay bekleyemezdim,vazgeçerdim sonra

quartzo harika durmus her 2 arkadastada
quartzomu alsam
sositososito

harika olmus hihoyyyt ben de quartzo ile ice arasinda kararsizim. tam gri tonu seviorm. aslinda 2sini de begeniorm :) ay ne yapsam bilmiyorumkismile
cok cok begendim cok yakismis arkadasa. bayanssulusmile

quartzo çok yakışmış gerçekten yaa nurana da eda'ya da. adriana nın gözleri halt etmiş sizin yanınızda okadar diyim yani :)))

Saolun kızlar:) Düşünen arkadaşlara tavsiye ederim gerçekten doğal duruyor.
Benim tek problemim bulanıklık olması ama o kadar kullanan var..Benden kaynaklanan bir şey herhalde

SOLOTİCA LENS KULLANANLAR YARDIM EDİN

ya bende kararsız kaldım şuan bosch lomb grisni kullanıyorum çok doğal duruyor oda uzaktan falan da belli oluyo rengi ama solotica denemek istiyorum ama hangisi iyi durur bılmıyorum benm tenım beyz gözlerimde ne koyu kahve nede açık kahve tuzlu suda falan rengi açılıyo gözumun sonra duzelıyo tabkide topazio kullanmayı duşunuyorum ama nasıl durur bılmıyorum alsam şimdi para vercem bide iyi durmucak yazık olcak LUTFEN YARDIM EDİN

canım bulanıklık problemi bendede var yalnız değilsin yani :teselli: hatta baş ağrısı bile yapıyor bi kaç saat sonra nedenini bende anlayamdım CADIARZU

canım bulanıklık problemi bendede var yalnız değilsin yani :teselli: hatta baş ağrısı bile yapıyor bi kaç saat sonra nedenini bende anlayamdım CADIARZU

Evt canım,baş ağrısının nedeni bulanıklık yaptığı için..
Çünkü görme problemi baş ağrılarına neden oluyormuş...
O yüzden istediğim gibi kullanamıyorum:gitme:

Evt canım,baş ağrısının nedeni bulanıklık yaptığı için..
Çünkü görme problemi baş ağrılarına neden oluyormuş...
O yüzden istediğim gibi kullanamıyorum:gitme:
canım kullandığım her lens markasında hep yaşadım bulanıklığı ama sırf renk düşkünlüğünden başım ağrıya ağrıya bulanık bılanık kullanıyorum napiyimmm :sm_confused:

canım kullandığım her lens markasında hep yaşadım bulanıklığı ama sırf renk düşkünlüğünden başım ağrıya ağrıya bulanık bılanık kullanıyorum napiyimmm :sm_confused:

hadi ya benim ümidim vardı farklı bir lens kullanırsam olmaz diye..
Sen neden olduğunu öğrenebildin mi? lensin çaplarımı uymuyor acaba? yoksa gözünmü istemiyor..
Mesela makyaj malzemelerinde de sorun yaşıyorum avonun ürünleri gözümü kaşındırıyor yada birsi makyaj mal. kullanırsa..hassalıktan sanıerım benimki...

canım cumartesi doktora gittim kontrole.şu anda gözlük takıyorum.gözlerim çok alerjik.doktora kalsa 6 ay lens yok dedi.ama ben 2 ay a takarım inş.

Merhaba..Lensler konusunda bayağı bir tecrübem var .Seçimlerime ve zevkime güvenerek sana söylüyorum.Topazio sen de çok güzel durur.Gün ışığında da çok doğal duruyor.Mavi bir lens fakat.Ortasında sarı boyama var.Bu nedenle bazen yeşil gibi de duruyor.Çok tatlı bir rengi var.Ve gözleri olduğundan daha büyük gösteriyor.Canım bosh lomb
gri yide ben almak istiyorum.Gözleri büyük gösteriyor mu?Mavi-yeşil mi duruyor?Sevgiler...Ayrıca ********tan fotolarıma bakabilirsin.Lale ANADOL yaz orda yakından çekilmiş resimler var topazio nun.Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…