Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

bende yavastan ısınmaya basladım cnm opuyorumnanaktan erkek arkadasıma gosterim hangisi gider gitmez diye verde marineyi seçti o gun bugundur aklımda :1rolleyes:

sence cok mu iddali bir de hangi serisi guzel

livcim sen ne aldın yada verde marin düşünüyordun sipariş verdin mi?alabildin mi?

Evettt n.c grafitilerim geldi vetmane çoook teşekkür ederim.çok yakından ilgilendi ve cumartesi verdim ve bugün elimde kargoda takıldı mı şişe kırık mı diye hiçç düşünnmüyosun.çok güzel.sağolsun sarmış sarmalamış kırılması imkansız
çook sağol vetman

canım cumartesi doktora gittim kontrole.şu anda gözlük takıyorum.gözlerim çok alerjik.doktora kalsa 6 ay lens yok dedi.ama ben 2 ay a takarım inş.
geçmiş olsun tekrar canım.
2ay sonra görürüz o zaman..

paralensten "verde" yi ısmarladım ayın 26 da gelen giden yok ohaoldumsmile vetmanla konustuk bu hafta içi cor "verde marine" ısmarlayacagım tatlım
hayırlı olsun livciğim.gülegüle kullan şimdiden.

geldi demek.
ilk izlenimini çok erakediyorum.
nasıl buldun.
bir resim istiyoruz ama.. gülegüle kullan

benim makyaj ürünlerine karşı bi hassaslığım yok canım o yüzden sorunun hassaslıkla deiğilde göz yapısıyla alakalı olacağını düşünüyorum...nedenini öğrenirsem sana da söylerim canım...ama dediğin gibi bu problem bi tek bizde var galiba :uhm:

Livess hayırlı olsun lenslerin güle güle kullan. Ben de grafite'i merak edenlerdenim. Açık renk gözlerde duruşunu gördük fakat koyu kahve gözde nasıl durduğunu hiç görmedim. Fotoğraf bulamıyorum yabancı forumlarda bile grafite kullanan çok az sanırım ya da fotoğraf koymuyorlar. Sen koyabilirsen çok makbule geçer canım.

eee ne olacak :çok üzgünüm:ne diyorlar

:gitme: 15 gun kadar beklemem gerektigi gecikme olabilecigi fln yazmıslar ...15 gun gecsin eger gelmezse para iadesi talep ederim artık :sinifsinif:

oktyepecim sagol cnm olumunekankayizsmile

lives hayırlısı olsun grafite guzel renktir umarım memnun kalırsın

Kızlar merhaba lives canım lenslerini güle güle kullan en kısa sürede fotoğraf bekliyoruz senden..
Daliahın açık kahverengi gözündeki hıdrocor ıce fotoğrafları .

sevgili patchadamsında dediği gibi sende topaziolar çok güzel durur koyu kahverengi gözlerde bile topaziolar çok güzel duruyor sende neden durmasın.
Pinax ve okypete arkadaşımızın profillerine gir açık kahve gözlerinde topazio fotoğraflarına bak ne kadar güzel durduğunu göreceksin :)

45 günde lens teslimi mi olur yaaaklava:klava:

Kızlar merhaba lives canım lenslerini güle güle kullan en kısa sürede fotoğraf bekliyoruz senden..
Daliahın açık kahverengi gözündeki hıdrocor ıce fotoğrafları .

var ya.
daliahta bütün lensler muhteşem duruyor.
hele en alttaki
nasıl kaynaşmış..
sanki kendi gözü.
bayıldım valla..

çook teşekkür edrim canlarım.okypete ilk izlenimlerim ne gri ne mavi daha çok gri ağırlıklı sanki ama doğal duruyor.çok rahat sanki hiç gözümde lens yok.ben daha mavi durur sanmıştım.eşimde çok beğendi.resim eklicem muhakkak şuan işteyim eve gidince.sizin fikirlerinize de çok merak ediyorum çünkü.

aynı bende durduğu gibi..
benim vazgeçilmez lensim oldu artık grafite.
her zaman , grafite alacağım.
çok beğeniyorum

dailah a her renk ayrı yakısıyor çok begendim =)

kızlar verdeler bugun elime geçti o verdikleri takip no.dan takıp etmemek lazımmış şimdi gene baktım halen fransada diyor ama lensler elime gecti alsanaalsanasmile neyse kızlar lenslerin paketlemesi görseniz koparsınız olamaz böyle bir özensizlik içine bir kaç kagıt sıkıştırmıslar kırılmasın diye o kadar ohaoldumsmile allahtan birsey olmamış en çok korktugum üretim tarihin en eski olma durumuydu son kullanım tarihi 2 sininde 2014 kaydirigubbakcemile2
rengine gelince mavilere çok alıştıgım için baya yadırgadım renk biraz farklı geldi neyse bir kaç güne kadar albümde toplayacagım

Son düzenleme:
livess bende merak edenlerdenim.En kısa zamanda fotoğraflarını bekliyoruz.Hangi serisinden aldın.
Ben hep topazio düşünmüştüm şimdi vetmanında yardımıyla grafite düşünüyorum.ılk lens için topazio bana çok iddalı geldi cesaret edemedim.

OKYPETE Sen hangi seriyi kullanıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…