- Konu Sahibi White Mocha
-
- #5.661
bende yavastan ısınmaya basladım cnm opuyorumnanaktan erkek arkadasıma gosterim hangisi gider gitmez diye verde marineyi seçti o gun bugundur aklımda :1rolleyes:
sence cok mu iddali bir de hangi serisi guzel
livcim sen ne aldın yada verde marin düşünüyordun sipariş verdin mi?alabildin mi?
eee ne olacak :çok üzgünüm:ne diyorlarparalensten "verde" yi ısmarladım ayın 26 da gelen giden yok ohaoldumsmile vetmanla konustuk bu hafta içi cor "verde marine" ısmarlayacagım tatlım
geçmiş olsun tekrar canım.canım cumartesi doktora gittim kontrole.şu anda gözlük takıyorum.gözlerim çok alerjik.doktora kalsa 6 ay lens yok dedi.ama ben 2 ay a takarım inş.
hayırlı olsun livciğim.gülegüle kullan şimdiden.paralensten "verde" yi ısmarladım ayın 26 da gelen giden yok ohaoldumsmile vetmanla konustuk bu hafta içi cor "verde marine" ısmarlayacagım tatlım
Evettt n.c grafitilerim geldi vetmane çoook teşekkür ederim.çok yakından ilgilendi ve cumartesi verdim ve bugün elimde kargoda takıldı mı şişe kırık mı diye hiçç düşünnmüyosun.çok güzel.sağolsun sarmış sarmalamış kırılması imkansız
çook sağol vetman
hadi yabenim ümidim vardı farklı bir lens kullanırsam olmaz diye..
Sen neden olduğunu öğrenebildin mi? lensin çaplarımı uymuyor acaba? yoksa gözünmü istemiyor..
Mesela makyaj malzemelerinde de sorun yaşıyorum avonun ürünleri gözümü kaşındırıyor yada birsi makyaj mal. kullanırsa..hassalıktan sanıerım benimki...
eee ne olacak :çok üzgünüm:ne diyorlar
sevgili patchadamsında dediği gibi sende topaziolar çok güzel durur koyu kahverengi gözlerde bile topaziolar çok güzel duruyor sende neden durmasın.SOLOTİCA LENS KULLANANLAR YARDIM EDİN
ya bende kararsız kaldım şuan bosch lomb grisni kullanıyorum çok doğal duruyor oda uzaktan falan da belli oluyo rengi ama solotica denemek istiyorum ama hangisi iyi durur bılmıyorum benm tenım beyz gözlerimde ne koyu kahve nede açık kahve tuzlu suda falan rengi açılıyo gözumun sonra duzelıyo tabkide topazio kullanmayı duşunuyorum ama nasıl durur bılmıyorum alsam şimdi para vercem bide iyi durmucak yazık olcak LUTFEN YARDIM EDİN
45 günde lens teslimi mi olur yaaa:gitme: 15 gun kadar beklemem gerektigi gecikme olabilecigi fln yazmıslar ...15 gun gecsin eger gelmezse para iadesi talep ederim artık :sinifsinif:
oktyepecim sagol cnm olumunekankayizsmile
lives hayırlısı olsun grafite guzel renktir umarım memnun kalırsın
45 günde lens teslimi mi olur yaaaklava: klava:
Kızlar merhaba lives canım lenslerini güle güle kullan en kısa sürede fotoğraf bekliyoruz senden..
Daliahın açık kahverengi gözündeki hıdrocor ıce fotoğrafları .
çook teşekkür edrim canlarım.okypete ilk izlenimlerim ne gri ne mavi daha çok gri ağırlıklı sanki ama doğal duruyor.çok rahat sanki hiç gözümde lens yok.ben daha mavi durur sanmıştım.eşimde çok beğendi.resim eklicem muhakkak şuan işteyim eve gidince.sizin fikirlerinize de çok merak ediyorum çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?