Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

verdenin rengi nasıl canım.
koyumu...
yeşilinin tonu nasıl.
bayağı merak ediyorum onuda..

, benimkiler charm grafite...

canım gözün aydın güle güle kullanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

cnm albume koydum =) rengi çok tatlı bir yeşil rainbow dark greenlere biraz benziyor ama bunun rengi daha açık

sedefcim sagol tatlımmmmmmm opuyorumnanaktan

çok güzel durmuş.
okadar doğalki..
bayıldım livciğim.
güle güle kullan...

liv , dailahı gözleride ice nasılsa sendede verdeler öle olmuş . cuk oturmuş. yeni leslermi böle acaba. çok iiler. hem boyamaları hem boşlukları çok ideal.

livimmm sonunda yaaa güle güle kullan hemen albümüne bakıyorum
verdeleri bende cok merak ediyordum
opuyorumnanaktan

Merhaba Liv sakıncası yoksa bende görmek istiyorum.
albume girip bakabilirsin cnm
livimmm sonunda yaaa güle güle kullan hemen albümüne bakıyorum
verdeleri bende cok merak ediyordum
opuyorumnanaktan
evet cnm ya sonunda ama alısamadım kesinlikle benim rengim grafite
liv , dailahı gözleride ice nasılsa sendede verdeler öle olmuş . cuk oturmuş. yeni leslermi böle acaba. çok iiler. hem boyamaları hem boşlukları çok ideal.

çok tesekkur ederim diger serileri pek bilmıyorum ama cor lar acık kahverengi gözle iyi kaynasıyor bence...boyaması degismedi cnm aynı bence

Liv güle güle kullan canım verdelerini açık renk göz tabanında nasıl duruyor ee biz göremiyoruz :)Ben girdim profilinede göremedim ya ?

solotica lenslerde bulanık gorme basagrısı sıkayetı yasayanlar var mı.... ayrıca brezılyadan sıparıs vermeyı dusunursenız tekrar bende ıstıorm katılmak..arzu tr lısteye benıde yazarmısınbayanssulusmile

bende görmek istiyorum :sinifsinif:

Çok güzel..güle güle kullan Liv.. bayıldım çok doğal durmuş ... benim de ilk tercihim verde idi fakat o zamanlar pek resim yoktu inceleyebileceğim.Olanlarda pek hoşuma gitmemişti. Sende harikaa durmuş. grafit ten sonra verde 2.sırayı aldı.

gayet doğal bencede mavi yi daha çok seviyorum önceki mavi lenslerin hidrocor muydu resmını koyabilir mısın?çok merak ettim bide gerçek göz rengin? :=)

benim grafiteler n.c grafite taban rengim koyu kahve çünkü.okypete nin bal rengi

eklicem canım resim ilk fırsatta merak etme

Arkadaşlar bende solotica lenslerden almak istiyorum ama renk ve seride kararsızım..Mavi renk kesinlikle düşünmüyorum tek emin olduğum konu o =) esmeralda quartzo ve topazio renkleri çok hoşuma gidiyor..Fakat bu renkleri, bil hassa bayıldığım topazioyu kendimde düşününce yakıştıramıyorum..
Bide göz tabanı açık olunca bu renkler nasıl durur bilemiyorum, sonuçta gözden göze değişiyor lensin duruşu ve rengi..Buyüzden fotoğraflarımı ekleyerek sizden tavsiye almak istedim..

Renkler farklı çıkabiliyor..Örneğin ilk fotoda cildim çok beyaz gözlerimse olduğu gibi çıkmış..ıkinci fotoda gözlerim kahve rengi çıkmış cilt tonum ise gerçeğe daha yakın..
Şuan saçlarımda kumral tonunda yakında aralara balyaj attırıp rengini biraz daha açmayı düşünüyorum..
Tavsiyeleriniz benim için altın değerinde, esirgemeyin lütfen..

Alıntı yapmazsanız sevinirim çünkü fotoğrafları silmeyi planlıyorum..

Not : http den sonraki iki noktayı boşluk ile ayırdım browser a yapıştırdığınızda o boşluğu silerseniz fotoğrafları görebilirsiniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…