- Konu Sahibi White Mocha
-
- #5.681
verdenin rengi nasıl canım.dailah a her renk ayrı yakısıyor çok begendim =)
kızlar verdeler bugun elime geçti o verdikleri takip no.dan takıp etmemek lazımmış şimdi gene baktım halen fransada diyor ama lensler elime gecti alsanaalsanasmile neyse kızlar lenslerin paketlemesi görseniz koparsınız olamaz böyle bir özensizlik içine bir kaç kagıt sıkıştırmıslar kırılmasın diye o kadar ohaoldumsmile allahtan birsey olmamış en çok korktugum üretim tarihin en eski olma durumuydu son kullanım tarihi 2 sininde 2014 kaydirigubbakcemile2
rengine gelince mavilere çok alıştıgım için baya yadırgadım renk biraz farklı geldi neyse bir kaç güne kadar albümde toplayacagım
benimkiler charm grafite...livess bende merak edenlerdenim.En kısa zamanda fotoğraflarını bekliyoruz.Hangi serisinden aldın.
Ben hep topazio düşünmüştüm şimdi vetmanında yardımıyla grafite düşünüyorum.İlk lens için topazio bana çok iddalı geldi cesaret edemedim.
OKYPETE Sen hangi seriyi kullanıyorsun.
dailah a her renk ayrı yakısıyor çok begendim =)
kızlar verdeler bugun elime geçti o verdikleri takip no.dan takıp etmemek lazımmış şimdi gene baktım halen fransada diyor ama lensler elime gecti alsanaalsanasmile neyse kızlar lenslerin paketlemesi görseniz koparsınız olamaz böyle bir özensizlik içine bir kaç kagıt sıkıştırmıslar kırılmasın diye o kadar ohaoldumsmile allahtan birsey olmamış en çok korktugum üretim tarihin en eski olma durumuydu son kullanım tarihi 2 sininde 2014 kaydirigubbakcemile2
rengine gelince mavilere çok alıştıgım için baya yadırgadım renk biraz farklı geldi neyse bir kaç güne kadar albümde toplayacagım
verdenin rengi nasıl canım.
koyumu...
yeşilinin tonu nasıl.
bayağı merak ediyorum onuda..
cnm albume koydum =) rengi çok tatlı bir yeşil rainbow dark greenlere biraz benziyor ama bunun rengi daha açık
sedefcim sagol tatlımmmmmmm opuyorumnanaktan
cnm albumden bakabilirsin dur bakman için teklif gonderiyorumBurayada koyarmısın cnm
çok güzel durmuş.
okadar doğalki..
bayıldım livciğim.
güle güle kullan...
dailah a her renk ayrı yakısıyor çok begendim =)
cnm albume koydum =) rengi çok tatlı bir yeşil rainbow dark greenlere biraz benziyor ama bunun rengi daha açık
sedefcim sagol tatlımmmmmmm opuyorumnanaktan
albume girip bakabilirsin cnmMerhaba Liv sakıncası yoksa bende görmek istiyorum.
evet cnm ya sonunda ama alısamadım kesinlikle benim rengim grafitelivimmm sonunda yaaa güle güle kullan hemen albümüne bakıyorum
verdeleri bende cok merak ediyordum opuyorumnanaktan
liv , dailahı gözleride ice nasılsa sendede verdeler öle olmuş . cuk oturmuş. yeni leslermi böle acaba. çok iiler. hem boyamaları hem boşlukları çok ideal.
bende görmek istiyorum :sinifsinif:
livess bende merak edenlerdenim.En kısa zamanda fotoğraflarını bekliyoruz.Hangi serisinden aldın.
Ben hep topazio düşünmüştüm şimdi vetmanında yardımıyla grafite düşünüyorum.İlk lens için topazio bana çok iddalı geldi cesaret edemedim.
OKYPETE Sen hangi seriyi kullanıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?