Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

resimlerini göstermek için resmen bulmaca çözdürdün bize ): neyse

o bahsettiğin seri nin yakışmadığı bir kişi daha göremedim. kimileri kendilerine yakıştırmıyorlar ama bunu yadırgamak olarak görüyorum ben. biraz alışsalar b köklü renk değişikliğine eminim vazgeçemzler.

sen sanırım daha soft bir geçiş istiyorsun renklendirmek konusunda. o halde sana herkesin favorisi meli önereceğim ben. birde son çıkan icemint lerde çok hoş olur.

Böyle karmaşık olmasını bende istemezdim ama site 100 mesaj altı olduğum için direkt linki kabul etmedi..
Evet soft ama az da olsa belirgin bi değişiklik istiyorum..Melde çok hoş bir renk ama benim göz rengime yakın sanki, buyüzden belirgin olmaz diye tereddütlerim var..
Sanırım nc serisi en saydam olan seri..Ben kendi göz rengimlede bütünleşmesini istiyorum.Bu arada ıcemint lerde güzelmiş..
Cevabın için çok çokkk teşekkürler..

Merhaba hoşgeldin:).Resimlerine baktım çok güzelsin:)Öncelikle mavi düşünmüyorum dedin çünkü sanırım mavi tonları daha önce denedin.Bende seninle aynı fikirdeyim sana mavi tonların değil yeşil tonların yakışacağını düşünüyorum ve kesinlikle ama kesinlikle önerim esmeralda.Doğal göz tabanında açık olduğu için sana melde yakışır ama ama sende çok fazla bir değişiklik yapmaz.Gözlerinin yeşilini şöyle canlandıracak dahada belirginleştirecek bir renk gerekli derim.
Quartzo ve esmeralda sana çok yakışır.Ama en çok daha çok hangisi dersen esmeralda yakışır derim.
Birde saçlarıma balyaj attırıp renginide açtırmayı düşünüyorum dediğin için önerim kesinlikle esmeralda.
Liv canım çok yakışmışlar güle güle kullan.Rotin senin için grafite resimleri ekleyeceğim..

Son düzenleme:
wetman benim içinde hidrocor ve nc grafitte resimleri koyarmısın kendi gözünde varsa çünkü aynı orta kahve benm gözüm flaşlı flaşsız olursa süper olur çoook sevinirim hiç bulamadım resim :=)

ya ben amazon mavisi kullaniyodum orta deligi buyuk lens oldugu belli oluyor . soloticalarin orta deligi kucuk gibi genede blmiyorum öneren varmi? bide her lens satan magazalarda bulabilirmiyim

vetmaannnnnnn bu topaziolar harika görünüyor delikafadulden ne kadar doğalll çıkmışşşşş resmen şu an neden grafite aldım diyorummmm...vetman topazio yakından lens olduğu belli oluyor muu??? hiç aklımda yoktu şu ana kadar :1shok:

Canım işte topazionun bariz duruşu bu yakından çekilmiş fotoğraflar esmralda topazio quartzo bu kadar doğal yakından flashsız doğal çekim üstelik bu kızın gözleri siyah yani bendende koyu..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…