Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

merhaba arkadaşlar...aranıza yeni katıldımzemuszemus uzun zamandır formda yorumları okuyorum...en sonunda quartzo almaya karar verdim ama fiyatlar gerçekten yüksek ok lensin kalitesine göre belki düşük bile ama o kadar parayıda vermek zoruma gider yane...hani böle alıpta rengini beyenmeyip satışa çıkaran arkadaşlar oluyo bazen yok mu quartzolarını satmak isteyen???yani bu paypal falan uğraşmkta zor geliyor açıkçası...yada bana en ucuz yollu alabileceğim bir site söyleyin ama böle paypal falan uğraşamam...kredi kartım var ama onuda kullanmak istemiyorum...vetman güvenilir bir satıcı anladığım kadarıyla ama işte pere pere pere problema ne yazıkki...help me my friendskaydirigubbakcemile3

neyse anlaşılan kimse yok...yarın konuyu takip edicem...forma uzun zamandır üye olan bilgili formdaşlarım yardım edin lütfennn...

hem ucuz isitosun hemde hiç zorlanmayayım diyosun:):) . doğrumu anlamışım ?

eğer ucuz istiyosan yada en ucuz nerde diyosan brezilyadan getirteceksin. en ucuz site otica bellucci. 40 50 lira fark ödersen türkiyeden wetmandan alırsın hemen teslim. belki kapıda nakit ödeme imkanıda sunuyordur. bilemiyorum. ama hayatım ucuz alayım diyosan kartsız paypalsız falan alman sözkonusu değil. ben sana fiyatları vereyim sen üzerinde düşün

türkiyede (wetmanda ) 190 lira artı 3-5 lira kargo hemen teslim . birkaç günde gelir

brezilya oticabellucci .com da , 63 dolar atı 34 dolar kargo ile 97 dolar yani 150 lira paypal yada kartla ödersin. 30 iş günü içinde gelir ben burdan aldım satıcıdanda üründende kargolamadanda memnun kaldım. şimdi 2. siparişimi verdim bekiyorum.bende quartzo sipariş ettim.

paranalentes.com kargo dahil 85 dolardır. en erken oda aynı şekilde 1 ayda gelir. ama daha evvel alışveriş tcrübesi olanlar var busiten. çokta memnun kalmadılar. alıcı satıcı ilişkileriden.

bnim tavsiyem numarasız alacaksan eğer al türkiyeen bekleme o kadar zaman. taksitte ypılıyor. eğer numaralıysa kendin bilirsin. numaralı lensleri türkiydende alsan 1 ay beklersin.

arkadaşlar paranalentesten lens aldım. 15 gunde geldi. buyuk gazete kagıdı dolu bır kutuya koymuşlar lenslere zarar gelmesin diye. 2 side aynı uretım tarıhıne sahıp. ben oldukça memnun kaldım.

sölediğin siteye girdim ama bişey anlamadım özel mesasjdan beni yönlendirirmisin canım sırasıyla ne yapmam gerektiğini yazarsan çok sevinirim

arzutr YARDIMIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM...NUMARASIZ ALICAĞIM BEN KOZMETİK AMAÇLI...EN İYİSİ VETMAN SANIRIMvereliniortakBİLİYORUM BU PARANALENTES.COM DAN MEMNUN KALMAYANLAR VAR DAHA ÖNCEDE OKUDUM YAZILANLARI...ELEGANCE KULLANIYORUM BEN KOYU YEŞİL MECBURİYETTEN SADECE RAHAT ETTİĞİM İÇİN DOĞALLIĞINDAN FALAN DEĞİL...GÜNEŞTE BERBAT BERBAT BERBAT...NORMALDE PUPİL BOŞLUĞU BAYAĞI GENİŞ BİR LENS AMA KOYU RENK OLDUĞU İÇİN NORMALDE BELLİ OLMUYOR...AMA DEDİĞİM GİBİ GÜN IŞIĞI LENSİN BÜTÜN BERBATLIĞINI ÇIKARIYOR ORTAYA B&L KULLANDIM AMAN ALLAH'IM MAHVETTİ BENİ...CAYIR CAYIR YAKTI GÖZLERİMİ...KAYDI,BATTI....YANİ TÜM OLUMSUZLUKLARI YAŞADIM O MARKADA MEMNUN KALANLARDA VAR TABİ AMA BEN ALDIĞIM GİBİ ÇÖPE GÖNDERDİM...QUARTZO MÜKEMMEL BİR RENK BENDE TOPAZİODA ÖYLE...SEN FOTOLARINI KOYARSIN ARTIK İNŞALLAH MEMNUN KALIRSIN RENGİNDEN...SENİN YORUMLARINIDA BEKLİYCEM QUARTZOLARIN GELDİKTEN SONRAhihoyyyt

otıcabellucıden 26 gunde gelmişti geçen yıl. haftaya beklerken bu sabah geldi.ve sanırım senin msjın etkili olmuş ki kırılmasın dıye bayagı saglam paketleme yapmışlar.

PİNAX LENS ŞİŞESİ KIRILAN SENMİYDİN????ŞİMDİ DİĞER SAYFALARDA ARAMAK ZOR GELDİ ASLINDA BEN O SİTEDEN VERİCEKTİM SİPARİŞİ AMA SONRDAN SENİN BAŞINA GELEN BENİMDE BAŞIMA GELİR BELKİ KORKUSUYLA VAZCAYDIMlmaz:EN İYİSİ VETMAN BENCE HEM GÜVENİLİR HEMDE FAZLA BİR FİYAT FARKI YOK...ELİNEDE ÇABUK ULAŞIYO LENSLERİN...NE ZAMAN GELİR ACABA???SAĞLAM GELİRMİ ACABA???DİYE KENDİMİ YİYECEĞİME SAĞLAM YERDEN VERİP ÜÇ BEŞ KURUŞ FAZLA VERMEK DAHA MANTIKLI GELDİ BANA...BU AYDAN SONRA QUARTZO ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM DA VETMANLADA BİR TÜRLÜ İRTİBAT KURAMADIM...SAÇLARIM KAHVERENGİ...TENİM TAM BRONZ DEĞİL AMA BEYAZDA DEĞİLİM...QUARTZO ÇOK İDDİALI BİR RENK AMA ÇOK DA HOŞŞŞ...YAKIŞIRMI ACABA İNŞALLAH VALLAHİ GÖZÜMÜ KARARTIP ALICAĞIM ARTIK VETMANDA BU KONUDA BANA YARDIMCI OLURSA SEVİNİCEĞİMMMkaydirigubbakcemile2

paketlemesi çok kotuydu hatta albüme fot ekledigimde onuda koymustum goren gormustur zaten
bazıları memnun kalır kalmaz ben belirttim memnun kalmadıgımı kücük küçük kagıtların içine yerlestirip koymuşlar özensizce ama üretimi eski tarihli degildi belki gözlerim numaralı oldugu için stoklarında yoktur ondan oyledir bilemem
+ verdikleri takıp no da öylesine bir takip no (bunları soylemeden edemedim )

PİNAX ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜM O ZAMAN OKUDUĞUMDA SEN O KADAR PARA VER BDE HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRA senağlamaBENİM BAŞIMA GELSEYDİ AYNI ŞEY SİNİRDEN TEPİNİRDİMkötükedihüsoAMA NE GÜZEL O KADAR OLUMSUZLUĞA RAĞMEN SAĞLIK OLSUN DİYEBİLİYORSUN ODA GÜZEL CANIM SONRADAN DİĞER SAYFALARI TAKİP EDEMEDİM NE OLDU GÖNDERDİLERMİ SENİN LENSİ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…