- Konu Sahibi White Mocha
-
- #5.721
ama bu topazio su yesili gibi duruyor fisfisfis
merhaba arkadaşlar...aranıza yeni katıldımzemuszemus uzun zamandır formda yorumları okuyorum...en sonunda quartzo almaya karar verdim ama fiyatlar gerçekten yüksek ok lensin kalitesine göre belki düşük bile ama o kadar parayıda vermek zoruma gider yane...hani böle alıpta rengini beyenmeyip satışa çıkaran arkadaşlar oluyo bazen yok mu quartzolarını satmak isteyen???yani bu paypal falan uğraşmkta zor geliyor açıkçası...yada bana en ucuz yollu alabileceğim bir site söyleyin ama böle paypal falan uğraşamam...kredi kartım var ama onuda kullanmak istemiyorum...vetman güvenilir bir satıcı anladığım kadarıyla ama işte pere pere pere problema ne yazıkki...help me my friendskaydirigubbakcemile3
Canım ıcemintler çift taraflı zaten bir tarafı natural colurs bir tarafı n.c serisi hıdrocor tarafı benim daha çok hoşuma gitti çünkü daha açık duruyor.Yani ıcemintin hıdrocoru var zaten:))hidrocor icemint var mıydı?
arkadaşlar paranalentesten lens aldım. 15 gunde geldi. buyuk gazete kagıdı dolu bır kutuya koymuşlar lenslere zarar gelmesin diye. 2 side aynı uretım tarıhıne sahıp. ben oldukça memnun kaldım.
hem ucuz isitosun hemde hiç zorlanmayayım diyosun:):) . doğrumu anlamışım ?
eğer ucuz istiyosan yada en ucuz nerde diyosan brezilyadan getirteceksin. en ucuz site otica bellucci. 40 50 lira fark ödersen türkiyeden wetmandan alırsın hemen teslim. belki kapıda nakit ödeme imkanıda sunuyordur. bilemiyorum. ama hayatım ucuz alayım diyosan kartsız paypalsız falan alman sözkonusu değil. ben sana fiyatları vereyim sen üzerinde düşün
türkiyede (wetmanda ) 190 lira artı 3-5 lira kargo hemen teslim . birkaç günde gelir
brezilya oticabellucci .com da , 63 dolar atı 34 dolar kargo ile 97 dolar yani 150 lira paypal yada kartla ödersin. 30 iş günü içinde gelir ben burdan aldım satıcıdanda üründende kargolamadanda memnun kaldım. şimdi 2. siparişimi verdim bekiyorum.bende quartzo sipariş ettim.
paranalentes.com kargo dahil 85 dolardır. en erken oda aynı şekilde 1 ayda gelir. ama daha evvel alışveriş tcrübesi olanlar var busiten. çokta memnun kalmadılar. alıcı satıcı ilişkileriden.
bnim tavsiyem numarasız alacaksan eğer al türkiyeen bekleme o kadar zaman. taksitte ypılıyor. eğer numaralıysa kendin bilirsin. numaralı lensleri türkiydende alsan 1 ay beklersin.
mart 17 de sipariş verdim. martın18 inde kargoya verildi.bu sabah geldi.paketlemesi otıcabellucıden daha ıyıydı.
hem ucuz isitosun hemde hiç zorlanmayayım diyosun:):) . doğrumu anlamışım ?
eğer ucuz istiyosan yada en ucuz nerde diyosan brezilyadan getirteceksin. en ucuz site otica bellucci. 40 50 lira fark ödersen türkiyeden wetmandan alırsın hemen teslim. belki kapıda nakit ödeme imkanıda sunuyordur. bilemiyorum. ama hayatım ucuz alayım diyosan kartsız paypalsız falan alman sözkonusu değil. ben sana fiyatları vereyim sen üzerinde düşün
türkiyede (wetmanda ) 190 lira artı 3-5 lira kargo hemen teslim . birkaç günde gelir
brezilya oticabellucci .com da , 63 dolar atı 34 dolar kargo ile 97 dolar yani 150 lira paypal yada kartla ödersin. 30 iş günü içinde gelir ben burdan aldım satıcıdanda üründende kargolamadanda memnun kaldım. şimdi 2. siparişimi verdim bekiyorum.bende quartzo sipariş ettim.
paranalentes.com kargo dahil 85 dolardır. en erken oda aynı şekilde 1 ayda gelir. ama daha evvel alışveriş tcrübesi olanlar var busiten. çokta memnun kalmadılar. alıcı satıcı ilişkileriden.
bnim tavsiyem numarasız alacaksan eğer al türkiyeen bekleme o kadar zaman. taksitte ypılıyor. eğer numaralıysa kendin bilirsin. numaralı lensleri türkiydende alsan 1 ay beklersin.
arkadaşlar paranalentesten lens aldım. 15 gunde geldi. buyuk gazete kagıdı dolu bır kutuya koymuşlar lenslere zarar gelmesin diye. 2 side aynı uretım tarıhıne sahıp. ben oldukça memnun kaldım.
otıcabellucıden 26 gunde gelmişti geçen yıl. haftaya beklerken bu sabah geldi.ve sanırım senin msjın etkili olmuş ki kırılmasın dıye bayagı saglam paketleme yapmışlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?