- Konu Sahibi White Mocha
-
- #5.741
solotica topazio nerden ve kaca alabilirim lutfen cvp veriin
solotica lenslerde HİDROCOR, HİDROCHARM, NATURAL COLORS hangisi sizce bide aralarındaki fark ne
PİNAX LENS ŞİŞESİ KIRILAN SENMİYDİN????ŞİMDİ DİĞER SAYFALARDA ARAMAK ZOR GELDİ ASLINDA BEN O SİTEDEN VERİCEKTİM SİPARİŞİ AMA SONRDAN SENİN BAŞINA GELEN BENİMDE BAŞIMA GELİR BELKİ KORKUSUYLA VAZCAYDIMlmaz:EN İYİSİ VETMAN BENCE HEM GÜVENİLİR HEMDE FAZLA BİR FİYAT FARKI YOK...ELİNEDE ÇABUK ULAŞIYO LENSLERİN...NE ZAMAN GELİR ACABA???SAĞLAM GELİRMİ ACABA???DİYE KENDİMİ YİYECEĞİME SAĞLAM YERDEN VERİP ÜÇ BEŞ KURUŞ FAZLA VERMEK DAHA MANTIKLI GELDİ BANA...BU AYDAN SONRA QUARTZO ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM DA VETMANLADA BİR TÜRLÜ İRTİBAT KURAMADIM...SAÇLARIM KAHVERENGİ...TENİM TAM BRONZ DEĞİL AMA BEYAZDA DEĞİLİM...QUARTZO ÇOK İDDİALI BİR RENK AMA ÇOK DA HOŞŞŞ...YAKIŞIRMI ACABA İNŞALLAH VALLAHİ GÖZÜMÜ KARARTIP ALICAĞIM ARTIK VETMANDA BU KONUDA BANA YARDIMCI OLURSA SEVİNİCEĞİMMMkaydirigubbakcemile2
Arzu tr açıklamaların için sağol ancak bana amatör demişsin ben kendimi amatör olarak gömüyorum bu konuda haklı olarak açıklama yapma gereği hissettim . Hatta Türkiyede bu işi profosyenelce yapan tek kişi kaldım diyebilirim.Benim fiyatım 189 tl dir.Şu an benim elimde numarasız olarak tüm renkler mevcut eğer bayiliğini almış olsaydım numaralılarıda getirtebilirdim.Ancak numaralı lensleri sadece ben değil dünyada Brezilyadan başka hiçbir lens veya optik firmasında bulamassınız benim bildiğim ve geçerli bir nedenden dolayı şu an solotica bayiliğini Türkiye dahil hiçbir ülkeye vermiyor.Türkiyede getirten siteler bile bizim gibi aynı yerlerden temin ediyor.Soloticanın bayiliğini vermemiş olması bizim amatör olduğumuzu göstermez.
Lensinizde gerçekten hatalı benimde tespit ettiğim bir sorun yada bir durum olduğunda Brezilyadan yenisi gelecek diye beklemek yerine ertesi gün değişimini yapıyorum.
Üstelik ottica bellucci yada lensdes de contadoya lens almak için başvurduğunuzda siz bana bu renk yakışırmı deyip fotoğrafınızıda gönderemiyorsunuz bu sitelere :))Ben bu konudada hizmet veriyorum bence bu daha profosyonelce bir durum.
Ben yıllardır emek harcıyorum ve solotica lensler hakkında uzmanlaştım ve kesinlikle ama kesinlikle kimsenin bana bu konuda amatör demesine izin veremem amatör bilgisiz deneyimsiz demektir.
Yani açıklama yapılırken biraz daha kelimeler dikkatlice seçilirse memnun olurum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?