Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

solotica lenslerde HİDROCOR, HİDROCHARM, NATURAL COLORS hangisi sizce bide aralarındaki fark ne
 
solotica lenslerde HİDROCOR, HİDROCHARM, NATURAL COLORS hangisi sizce bide aralarındaki fark ne

Hidrocor haresiz olan modeli yani lensin çevresinde çember yok. Naturel Colors hareli fakat hafif bir hare var kalın değil yani. Hidrocharm ise kalın hareli. Herkesin zevkine göre tercihler değişiyor. Göz çapı küçük olanlara hidrocor ile naturel colors pek önerilmiyor çünkü taşma yaparsa kötü bir görünüm oluşuyor. Göz çapı büyük olanlar bu modelleri çok güzel taşıyorlar. Göz çapı küçük olanlara hidrocharm öneriliyor. Kalın hare gözün beyaz kısmına denk geldiği için fazla dikkat çekmiyor.
 

Neslihan merhaba canım kendini tarif ettiğine göre quartzo sana çok yakışır.Sana senin saç ve ten renginde olduğunu düşündüğüm dynossions arkadaşımızın gözlerinde quartzo resimi ekledim onada çok yakışmıştı.
quartzo o kadar da açık bir renk değil ki özellikle hangisi daha belirgin derseniz kesinlikle ama kesinlikle topazio quartzodan daha açıktır.
Ben bu kadar solotica lens kullandım bende hiçbirisi kaymadı ama amazonlar bende kayma yapıyordu yandan baktığımda dışarıya taşıyordu bütün markalarda yandan baktığımızda bu yaşanabilir sonuçta gözümüze bir protez takıyoruz tabiki bu tip şeylerin yaşanması olası durumlar.
 
Arzu tr açıklamaların için sağol ancak bana amatör demişsin ben kendimi amatör olarak gömüyorum bu konuda haklı olarak açıklama yapma gereği hissettim . Hatta Türkiyede bu işi profosyenelce yapan tek kişi kaldım diyebilirim.Benim fiyatım 189 tl dir.Şu an benim elimde numarasız olarak tüm renkler mevcut eğer bayiliğini almış olsaydım numaralılarıda getirtebilirdim.Ancak numaralı lensleri sadece ben değil dünyada Brezilyadan başka hiçbir lens veya optik firmasında bulamassınız benim bildiğim ve geçerli bir nedenden dolayı şu an solotica bayiliğini Türkiye dahil hiçbir ülkeye vermiyor.Türkiyede getirten siteler bile bizim gibi aynı yerlerden temin ediyor.Soloticanın bayiliğini vermemiş olması bizim amatör olduğumuzu göstermez.
Lensinizde gerçekten hatalı benimde tespit ettiğim bir sorun yada bir durum olduğunda Brezilyadan yenisi gelecek diye beklemek yerine ertesi gün değişimini yapıyorum.
Üstelik ottica bellucci yada lensdes de contadoya lens almak için başvurduğunuzda siz bana bu renk yakışırmı deyip fotoğrafınızıda gönderemiyorsunuz bu sitelere :))Ben bu konudada hizmet veriyorum bence bu daha profosyonelce bir durum.
Ben yıllardır emek harcıyorum ve solotica lensler hakkında uzmanlaştım ve kesinlikle ama kesinlikle kimsenin bana bu konuda amatör demesine izin veremem amatör bilgisiz deneyimsiz demektir.
Yani açıklama yapılırken biraz daha kelimeler dikkatlice seçilirse memnun olurum :)
 
Son düzenleme:
wetman ne alakası var amatörlükle bilgisizliğin..yetkili temsilci değilsiniz dimi.sen stoklarından bahsetmişsinde ben farklı bişeymi demişimki. sen neden burda bukadar alındın anlamadım. ben yazımda seni bile işaret etmiştim hatta. nehyse ben ortada savunma yapılacak bir durumda görmğyorum zaten. yazımı aynen kopyalıyorum buraya .bukadar satırlarca savunma yapmanı gerektirecek ne var burda. fiyatı vermişsin . ben 190 demişim sen 189 ne farkederki.

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////


solotica lenslerin anavatanı brezilya. başka hiç bir ülkede resmi temsilci yok. satanlarda bireysel yollardan brezilyadan getirip öle satıyorlar. taklidi yok bildiğim kadarıyla. ben kendi alışveriş yaptığım sitel bilgileri ile başlayayım.


3-Türkiyeden alabilirsiniz.

bazı lens sitleri yada bireysel satıcılar ellerinde kısıtlı sayılarda bulunduruyorlar bu lensleri.elbetteki üzerine kar koyarak satıyorlar. bu site üylerinden bir arkadaşımızda güvenilir bir satıcıdır . numarasız lensler genelde hemen teslim olmak üzere birkaç günde elinize geçer fakat numaralı kullanıyorsanız yine beklemek zorundasınız. çünkü numaralı lens stoğu yapmak imkansız denecek kadar zordur amatör satıcılar için. sipariş üzerine özel getirtirler sizin için


FıYAT : 190/200 LıRA
 
Son düzenleme:
Bireysel yollarla getirip satıyor demek başka amatörce getirip satıyor demek başka şeylerdir.Senin amatörce satıyorlar değil arkadaşlar kendi imkanlarıyla getiryorlar o şekilde desen anlarım ama amatörce denince iş başka yerlere kayıyor kusura bakma.
Neyse bende senin söylediğin bu tek kelimeye takıldım ve halada kullanmanın uygun olmadığını düşünüyorum ..
 
kızlar gözde lensleriniz kuruduğı zaman lens gözünüzdeyken damlatılan solisyonlar oluyor...
ben solotica aldığımda lensin yanında az miktarda göndermişlerdi..
ama lensi satınca onu da kullanmadan sattığım kişiye gönderdim..
nerden bulabilrim böyle bir solisyon..
solisyondan ötürü damla şeklindeydi..
kullanan var mı böyle birşey?
 
Kıvilcım o damlanın adı tears naturale free .Birde Refresh diye suni göz yaşı var günlük tek kullanımlık bir kutuda ayrı kapsüller içinde oda bilgisayar başında gözlerin çok yorulduğunda yada alerjik bir durumda kullanabilirsin .
 

bende beyaz tenliyim göz çapımda biraz büyük özellikle mavi tonlarında lens istiyorum ama hidrocor fazla hoşuma gitmedi hidrocharm ve natural colors arasında kaldım ıce ve azul renkleri çok hoş ama bende nasıl durur bilmiyorum qartzo ve topazio yu arkadaşlar daha çok tercih ediyo gibi sizce bana hangi renk daha hoş durur yada mavi tonlarında senin tavsiye ettiğin doğal bi renk varmı ben şu an elegans kullanıyorum aslında memnunumda ama soloticalar daha doğal gibi resimde ekliyorum
 
Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar solotica topazio lenslerim geldi ben kendime yakıştıramadım sadece 1 kere denedim ve bir tanesini açtım isterseniz hemen verebilirim istanbuldayım yani bir tanesi açık ve daha bugün elime geçti diğeride kapalı aldığımdan daha uyguna vereceğim telefonum 506 907 76 55
 
ben görüştum onlada koyu renge alışıkmış yakışmamış ona...ben topazıo ıstıyorum ama kafamda netleştremedım pahalı bişi sonucta ıyı düşünmelı
 
aslında tabiki 2.el lens sağlıklı gelmiyor banada .. ama 2.el fiyatları yarı yarı ya olduğu için denemek amaçlı alınması da normal olabilir düşününce =) birde lens çilerde dezenfekteler var ya acaba orada dezenfekte olduktan sonrada gözde enfeksiyon riski olurmuki ..
testırlardada bizden önce kaç kişinin taktığını bilmeden deniyoruz ona kalırsa ..
hiç iyi yapmıyoruz =)=)
ama merak işte ..
 
hayatım resim eklede bizde bi görelim olurmu. üzüldüm beğenmediğine. topzio çok iddialı bir rnktir. beğenmemekten ziyade yadırgamış olabilirmisin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…