Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Tam tersi esmeralda beyazlara daha çok yakışıyor canım için rahat olsun.her esmer her beyaz tenli aynı değil kendine yakışacaksa eminsen düşünme.topazio pinaxta ayrı bir hoş durdu çünkü çok avrupai bir tipi var ve ben bilmesem lens demem.okypete de farklı güzel.meli bana yakıştıranda oldu beğenmeyende.Corların her rengi deliaha harika oldu ama kendisi beyaz tenli yani belli olmaz.Umarım en güzelini bulursun.

Son düzenleme:

Tsk ederim didemcim hosbuldum :)) malesef quartzo yu yanima almak hic aklima gelmedi ((

Ama resimleri laptopumda, onu da gösterdim, topazio dan daha dogal oldugunu düsünüyorlar...

Ben topazio nun veya quartzonun koyu gözlerle mükemmel uyum sagladigina inaniyorum...ablamin gözleri benden iki ton koyu ve topazio yu onda denedim bende durdugundan en az on kat daha dogal durdu onda... eminim yani bu serinin üc rengide koyu gözlerde daha dogal duruyor.. ( esmerelda-topazio-quartzo)

donut resimlerini buraya da koysana ice merak ettim.benim gözüm koyu kahveye yakın tenim beyazdan buğdaya çok buğday değil

Hosbuldum cnm, topazio nun da yakistigini söylediler zaten ama lens oldugunun da bariz bi sekilde belli oldugunu söylediler... ben de öyle düsünüyorum hos bi renk herkese de yakisabilicek bi renk ama fotolarda durdugu kadar da dogal olmadigi bir gercek.. özellikle yandan falan bakildiginda, cok opak oldugu icin lensten hic anlamiyan biri bile onun lens oldugundan emin olur yani... Bu ayrinti da kimi icin önemlidir kimi icin degildir zemuszemus
Benim "dogal" anlayisim biraz farkli galiba, ama dogallik cilgini da diilim bayanssulusmile

haklısın pinax bende tam bunu söylüyordum işte. kimseye atıf yapmadan sadece benim için lensşn anlamını vurguladım.

arkadaslar lenslerım geldı rengıne dogallıgına dıycek bırseyım yok ama haresız oluşu ve gozumde sureklı oynayışı benı rahatsız ettı renkte sıkıntı yok tekını taktım bıraz alışmaya calısayım makyajla bırde denıycem.ofofff

gözünaydın canım. hayalkırıklığına uğramadığına sevindim. hemen resim bekliyoruz ona göre. kaymaya gelince ben yaşamadı ama yaşayanlarda olmadı değil. birkaç seferden sonra oturuyormuş yerine. ben daha önce sophistc lenste yaşamıştım aynısı.

lensler geldı ..açıkçası benı bl green ocean kadar şaşırtmadı ondan tek farkı haresız oluşu..ben galıba hareli lenslere çok alışmışım kendı gozum sıyah olunca sıyah harelerle dogal oluyordu...hanı vay be dıyecek kıvamda degılım..ama kötude dıyemem..şimdı en buyuk sorun gozumu acıp kapıyınca oynuyor olmaları..makyaj yapıyım cekıcem resmını ...umarım dedıgın gıbı zamanla yerıne oturur cunku bu parasız zamanımda 200 tl baya oturur bana yoksa...

ben boşnağım zaten çil var boy var baya şimdi gene kafam karıştı. en doğal duranı hangiiyse onu almak istiyorum sadece:1no2:

canım parana niye yazık olsun. senden kaynaklanmayan bir durum vara satıcı ürünü dğiştriyor.hrnereden alırssan al farketmez. yani sorun oduğunu düşünüyrsan hemen satıcıyla görüş. bu arada sen nerden aldın lenslerini türkiyedenmi brezilyadanmı ?

miriana gözünaydın lenslerin gelmiş
bnmde korkularımda biri gözümde lensin kayması
ama bi haftada fln düzeliyor demişti yani birkaç kullanan kişi.
insllh seninkide düzelir fotografını bekliyoruz..

canım kullanılmış lensı aşırı bı bozukluk yada yırtılma olmadan gerı almıyorlar vetmandan aldım..değiştrmeyı düşünmuyorum zaten bıraz daha alıştım benım tek sorunum haresız hıc lens kullanmamış olmam..ve zaten green oceana cok yakın dedıgım gıbı renkte bır şaşırtıcılık yok ama rahat..oynama bıraz azaldı bakalım kullandıkça anlayacagım ..resımlerı yuklıcem brazdan:kedi:

gercek goz rengınız nedır? bırde memnun musınız

gercek göz rengim koyu kahve,rahatlık açısından guzel ama ben daha mavi gibi durur sanmıştım ama bende yeşil gibi durdu hemde baya bi yeşil durdu sanki..ama sizde cok guzel durmuş baya mavi duruyor,beni fotografımı vetman eklemişti ordan görebilirsiniz

benımde koyu kahve ama sıyah sayılır yanı gozbebegım gorunmuyor...sızın okdrda yesıl gıbı gelmedı bana,sonucta bu mavı-yesıl bır renk..ortasındakı sarılık bıraaz daha belırgın sızde demekkı goz pıgmentlerınden...bende evet çakır mavı gıbı durdu..

evet ya sizde çok güzel olmuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…