- Konu Sahibi White Mocha
-
- #5.941
Tam tersi esmeralda beyazlara daha çok yakışıyor canım için rahat olsun.her esmer her beyaz tenli aynı değil kendine yakışacaksa eminsen düşünme.topazio pinaxta ayrı bir hoş durdu çünkü çok avrupai bir tipi var ve ben bilmesem lens demem.okypete de farklı güzel.meli bana yakıştıranda oldu beğenmeyende.Corların her rengi deliaha harika oldu ama kendisi beyaz tenli yani belli olmaz.Umarım en güzelini bulursun.arkadaşlar benim gözlerim açık kahverengi ,tenim bembeyaz ve saçlarım da açık kumral esmeralda , quartzo ve mel arasında kalmıştım ama esmeralda ve mel in beyaz tenililere yakışmadığını okudum. quartzo da onlar kadar doğal durmuyor. acaba bana en iyi gidebilecek lens hangisi olur bu durumda :??
Pinax Ankarada hangi semttesin,keşke bende görseydim.Sendeki duruşunu çok beğenmiştim...
Pinaxcım öncelikle ülkene hoşgeldinn :)) rica etsem quartzo hakkında da ablanlara fikirlerini sorar mısın? umarım tek quartzoyu yanına almışsındır ( çok düşük bi ihtimalde olsa :Saruboceq: ) meli beğendikleri için zevklerimizin az çok uyuştuğunu düşündüm o nedenle ablanların fikirlerini merak etmiştim..
hoşgeldin pinax.canım ailenden birine sormayacaksın lenslerini.seni doğal halinden başka asla beğenmezler.topazio sana çok yakıştı bence.gerçek bi fikir istiyosan seni daha önce görmemiş birine sor.onlar daha objektif olacaklardır. a.s.
Tam tersi esmeralda beyazlara daha çok yakışıyor canım için rahat olsun.her esmer her beyaz tenli aynı değil kendine yakışacaksa eminsen düşünme.topazio pinaxta ayrı bir hoş durdu çünkü çok avrupai bir tipi var ve ben bilmesem lens demem.okypete de farklı güzel.meli bana yakıştıranda oldu beğenmeyende.Corların her rengi deliaha harika oldu ama kendisi beyaz tenli yani belli olmaz.Umarım en güzelini bulursun.
canım parana niye yazık olsun. senden kaynaklanmayan bir durum vara satıcı ürünü dğiştriyor.hrnereden alırssan al farketmez. yani sorun oduğunu düşünüyrsan hemen satıcıyla görüş. bu arada sen nerden aldın lenslerini türkiyedenmi brezilyadanmı ?
gercek goz rengınız nedır? bırde memnun musınız
gercek göz rengim koyu kahve,rahatlık açısından guzel ama ben daha mavi gibi durur sanmıştım ama bende yeşil gibi durdu hemde baya bi yeşil durdu sanki..ama sizde cok guzel durmuş baya mavi duruyor,beni fotografımı vetman eklemişti ordan görebilirsiniz
benımde koyu kahve ama sıyah sayılır yanı gozbebegım gorunmuyor...sızın okdrda yesıl gıbı gelmedı bana,sonucta bu mavı-yesıl bır renk..ortasındakı sarılık bıraaz daha belırgın sızde demekkı goz pıgmentlerınden...bende evet çakır mavı gıbı durdu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?