Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

işte beyaz tende harika durmuş mavi.bayağa bir açık mavi olmuş ve sarılık ortadaki hiç belli değil.güle güle kullan miriana.böylece sadece esmerlere gider diye birşey olmadığı ortaya çıktı.

Bu arada pndr bendede boşnaklık var hemşeri sayılırız

Kızlar dün gözkapaklarım arpacık çıkacak gibi şişmişti pek dışarı çıkmam makyaj da yapmam ama bahardan mı neden bütün kirpik diplerim iltihaplanmış bir sürü damla merhem pansuman
Neyse daha önce lens aldığım optikte göz çapımı ölçtürmüştüm 8.4 ya da 8.6 idi hatırlayamadım bir daha sordum lensler gözümde kayıyo dedim gözlerin büyük ondan olabilir dedi sonra da bana göz çapın 7.9 dedi çok şaşırdım ya ben nerden bulacam 8 lik lens solotica da mı kayacak yani ya ((((
Çok üzüldüm çoooook...

miriana cidden lenslerin çok güzel durmuş çok yakışmış güle güle kullan canım :lepi: berry31 Tuzlanskadanım hatta ben
vee an itiberiyle quartzo almaya karar verdim ama 1 ay sonra sipariş edicem.

bronz tende yanı aşırı bronzlarda topazıo çok çiğ durur ama quartzo esmerlere guzel olur bence...sarılık çok hafıf gercekten..tenımle butunleştı dıyebılırım..bırde peruklarımla denıycem Şeniz yazında hafıf karamel renkte yandımmı guzel olur gıbı gelıoo

kizlar aranizda soloticalari wrlens ten abdye siparis eden var mi? ben yakinda vermeyi dusunuorm da ne kdr zmnda gelir ve recete gerekior mu illa die merak ettm de?

kizlar aranizda soloticalari wrlens ten abdye siparis eden var mi? ben yakinda vermeyi dusunuorm da ne kdr zmnda gelir ve recete gerekior mu illa die merak ettm de?

wrlensten alanlar oldu burda değilsede başka platformlardaki üyelirin aldığını biliyorum. benim tercih etmememmin sebebi daha pahalı olması. son derece güvenilirdir. teslime gelince hayatım bizler türkiyeye 3 haftadan erken alamıyoruz ama sen amerikadasın nasıl olur bilemem.

cnm cok tesekkur ederim :1hug:. ben de guvenilir die orayi tercih ediyim dedim. surpriz olmasin eyvahedigeldismile. bir de benm gozum numarali daha uzun suruor mu acaba o zmn?
hala daha ice mi quartzo mu karar veremedim :) aslinda ikisi tamamen ayri haklisin 2 lensi de cok begeniorm. hangisini daha cok takarim ona karar vermeye calisiorm. :) ay aslinda 2 sini de istiorm ne yalan soyliyim ama o kdr da para veremem suan kafamçokkarıştı karar verebilsem hemen siparis etcem mafoldumben

numaralı lensler ellerinde hazırda varsa hemen kargoya verili yoksada bir iki gğn içerisinde edinilir . çok zaan farketmez. karar vermene yardımcı olurmu bilmem ama şunu söyleyebilirimki hangisini seçersen seç bir süre sonra bir tane daha almayı arzulayacaksın. o zamanda diğerini alırsın. ben senelerdir lenslerimi uyku harici zamanlarda full taktım. 1 yıl dolmamışkn değiştirme gereği duyuyordum çünkü artık batmalar yanmalar kaymalar başlıyordu. solotica topaziolarımı 13 aydır aynı şekilde takıyorum ama daha değiştirmemi gerektirecek en ufak bir sinyal vermediler.maşallah. o zamanda bunun eskiyeceği yok ben geleneği bozmayayım yeni bir lens sipariş edeyim dedim quartzo sipariş ettim. artık ikisini değişe değişe takarım.

super ya cok cok sevndm hihoyyyt. ben sophistic kullaniorm onun rahatligindan da memnunum ama soloticaya gore daha damarli solotica daha doal duruor resimlerden gordugum kadariyla ve herkes cok memnun kesin ben de memnun kalicam ondan suphem yok. dedigin gibi de ben de her 2 rengi de alirim zamanla ihhihiboshayallersmile sanirim cor ice suan agirlikli ilk tercihimi oole kullancam gibi duruor. cok cok saol arzucum cok yardimci oldun. :1hug:

bişey daha sölim bende sophistic ten soloticaya transfer oldum.üstelik yarısını ödüyorum topaziolara . diğerleri dahada ucuz.

bizler numaralı kullandığımız için konfor öncelik taşıyor. şık ve iyi bir gözlüğün fiyatını düşününce helede kalın camların inceltilmişlerinin fiyatını heaplayınca 200 300 lira lense vermek çok acıtmıyor. o sebepten 60 dolara solotica bazılarına tuzlu gelirken bana bedava geliyor.

Son düzenleme:
ice değişik bır renk bence ice sıyah makyaj sevenlere guzel olur..ve beyaz tene..ama quartzo her tene uyum saglıyabılır her makyajıda kaldırır bu açıdan bkarsa belki seçimını hemen yapabılırsınn

aaa oole mi sende mi :) ben de trasnfer oluorm iisalla :) eger sophistic den daha rahatsa daha cok mutlu olcam valla. haklisin numarali oldugu icin rahatlik cok onemli cunku butun gun gozumuzde tasimak durumundayiz. fiyat konusunda da haklisin aynen katiliorm yapcak birsey ben gozluk de kullandim eskiden lense ilk gectigimde etrafi gozlukle daha bulanik ve mat gordugumu farkettim o gun bu gundur lensten vazgecemedim. cok fark var arada. gozlukle odak tam oturmuo lensteki gibi :umursamaz:

biraz zor ama inşallah vardır. denetecek biyer bulamıyomusunuz. deneten yerleri paylaşalım diyecemde uygun olumu bilmiyorum. biri bakırköyde biri bahçelievlerde 3 yer biliyorum ben.

antalyada yaşıyorum ben :gitme: burda eskıden denetıyolardı 3 yıldr denetmıyorlar ıllakı vardır bıyer ama neresı ..elitın lıght hazelı ıle onu cok merak edıyorum :tomato:

gözlükle yanlarda biyerlere bakmak istediğinde kafanı çevirmek zorundasın. hlede şimdikilerde küçücük sınırlı görüş mesafesine hapsoluyorsun. tıpkı arabalarda olduğu gibi. bazı arabaların ön camları dardır görüşünüzü kısıtlar bazısıda çok geniş .camları vardır ve yola daha iyi hakim olursunuz. işte o misal lensleriniz gözünüzde iken görüşünüze sınır koyacak hiç bir şey yoktur. sadece gözbebeklerinizi oynatarak etrafı gözleyebilrsiniz. yine süştü çenem ama lense geçmelimiyim diye kararsız olanlara gitsin bu açıklama.

elit hazel paylaşıldı diğer konuda ama paylaşan resimlerini sildi sonradan. günes ti sanırım üye . lens önerileriniz konusundan aratsana özelden ulaşıp isteyebilirsin resimleri

elit hazel paylaşıldı diğer konuda ama paylaşan resimlerini sildi sonradan. günes ti sanırım üye . lens önerileriniz konusundan aratsana özelden ulaşıp isteyebilirsin resimleri

ıkı kere ıstedım kendısınden henuz onlıne olmadı sanırım olunca paylaşır merakla beklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…