- Konu Sahibi White Mocha
-
- #5.961
işte beyaz tende harika durmuş mavi.bayağa bir açık mavi olmuş ve sarılık ortadaki hiç belli değil.güle güle kullan miriana.böylece sadece esmerlere gider diye birşey olmadığı ortaya çıktı.
Bu arada pndr bendede boşnaklık var hemşeri sayılırız
kizlar aranizda soloticalari wrlens ten abdye siparis eden var mi? ben yakinda vermeyi dusunuorm da ne kdr zmnda gelir ve recete gerekior mu illa die merak ettm de?
wrlensten alanlar oldu burda değilsede başka platformlardaki üyelirin aldığını biliyorum. benim tercih etmememmin sebebi daha pahalı olması. son derece güvenilirdir. teslime gelince hayatım bizler türkiyeye 3 haftadan erken alamıyoruz ama sen amerikadasın nasıl olur bilemem.
numaralı lensler ellerinde hazırda varsa hemen kargoya verili yoksada bir iki gğn içerisinde edinilir . çok zaan farketmez. karar vermene yardımcı olurmu bilmem ama şunu söyleyebilirimki hangisini seçersen seç bir süre sonra bir tane daha almayı arzulayacaksın. o zamanda diğerini alırsın. ben senelerdir lenslerimi uyku harici zamanlarda full taktım. 1 yıl dolmamışkn değiştirme gereği duyuyordum çünkü artık batmalar yanmalar kaymalar başlıyordu. solotica topaziolarımı 13 aydır aynı şekilde takıyorum ama daha değiştirmemi gerektirecek en ufak bir sinyal vermediler.maşallah. o zamanda bunun eskiyeceği yok ben geleneği bozmayayım yeni bir lens sipariş edeyim dedim quartzo sipariş ettim. artık ikisini değişe değişe takarım.
sophistıcın honeyını kullanan bırını arıyorum tek bı resım mafoldumben
bişey daha sölim bende sophistic ten soloticaya transfer oldum.üstelik yarısını ödüyorum topaziolara . diğerleri dahada ucuz.
bizler numaralı kullandığımız için konfor öncelik taşıyor. şık ve iyi bir gözlüğün fiyatını düşününce helede kalın camların inceltilmişlerinin fiyatını heaplayınca 200 300 lira lense vermek çok acıtmıyor. o sebepten 60 dolara solotica bazılarına tuzlu gelirken bana bedava geliyor.
biraz zor ama inşallah vardır. denetecek biyer bulamıyomusunuz. deneten yerleri paylaşalım diyecemde uygun olumu bilmiyorum. biri bakırköyde biri bahçelievlerde 3 yer biliyorum ben.
elit hazel paylaşıldı diğer konuda ama paylaşan resimlerini sildi sonradan. günes ti sanırım üye . lens önerileriniz konusundan aratsana özelden ulaşıp isteyebilirsin resimleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?