Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ice değişik bır renk bence ice sıyah makyaj sevenlere guzel olur..ve beyaz tene..ama quartzo her tene uyum saglıyabılır her makyajıda kaldırır bu açıdan bkarsa belki seçimını hemen yapabılırsınn

cnm cok tesekkur edrim. boshayallersmile ben beyaz tenliyim ve hep siyah makyaj yapiorm. sanirim ice a karar veriorm :) her gune kullanabilceim bise ariorm gozum numarali cunku tum gun takmam gerekio. quartzo kesin alicam ilerde ama ice i sanki gundelik daha rahat kullanabilicem gibi gelio.

ay cnm ya evt bilmez miyim gozluk zor ya bi de bugulanmasi da ayri bir dertti fisfisfis
lensin yerine tutamaz bana gore valla :)

Bambam ve arzu gözlük ve lens konusundaki bütün göüşlerinize katılıyorum haklısınız. Ben de numaralı kullanıyorum, lense geçtikten sonra gözlüğün ne denli rahatsız olduğunu fark ettim.. Bambam eğer hergün kullanmak için alıyorsan kesinlikle ice tavsiye ediyorum ben de.. quartzo çok güzel ama çok dikkat çekici ve ice kadar doğal durması mümkün değil.. Bu arada ben de icemint alıcam :)

didemcim cok cok saol ben de aynen senin gibi dusunuorm ice konusunda. gundelik kullanmak icin daha ii o yuzden ice siparis vericem. ama simdi benm aklima icemint getirdin eyvahedigeldismile daha yesil tonlu muydu ice dan. foto var miydi burda merak ettim sanirim vardi ay bi bakiyim sempatiksalakcinni

canım senin resimlerini görmüştüm, bence sana ice çok yakışır :) icemint şu an çok fazla kullanılmıyor yeni çıktığı için fazla kişide görmek de mümkün değil. ama ben çok beğendim bu rengi. ice ve mel kombinasyonuymuş ve icemint almamdaki en önemli faktör şu video. http://www.youtube.com/watch?v=X-uUS82PVSY

Bu videonun sahibi Hudsan iceminti çok doğal bulmuş. Şu an favorisi buymuş ne derece doğru bilemem artık :) bir de vetmanın albümüne bakarsan onda da icemint leri görebilirsin. onda da harika durmuş. vetmanın gözleri neredeyse siyahtır. Çok koyu olduğu için onda biraz daha koyu durmuş.

cnm cok cok saol :1hug: ben de sen yazinca forumda onceki sayfalarda arattim buldum vetmanin icemint fotolarini saolsun eklemis. videoyu da izledim acikcasi bu renk de sahane boshayallersmile simdi de ice mi icemint mi die dusunuorm hhihihi:kedi: acaba icemint azcik daha mi koyu? sence?

Son düzenleme:
evet canım icemint biraz daha koyu. ice baya açık bir renk bence çok çok güzel sarışın olsaydım ilk alacağım renk olurdu :))

evet canım icemint biraz daha koyu. ice baya açık bir renk bence çok çok güzel sarışın olsaydım ilk alacağım renk olurdu :))

dideemcim cok saol cnm. :))
karar verdim ben cor ice siparis edicem sositososito umarim guzel butunlesir gozumle :Saruboceq:
icemint de ilerde almayi dusundugum bir renk oldu baya baktim resimlere cok hosuma gitti :)

bambam gozlerın acıkkahve ise,hiç dusunme cor ice al.

gozlerim acik ya da orta kahve soole bise :
http://picasaweb.google.com/lh/photo/N2sqRguTOuBuv590PTASfU2Hi5_ecFmVXPw8nuns9xU?feat=directlink

acik kahve mi oluo acaba bilmiorm. gun isiginda bal rengi duruo diorlar ama kapali mekanda normal kahve duruo. icelara karar verdim umarim ii olur bilmiyorumkismile sen ne diyorsun fikrin varsa paylasirsan sevinirim cnm. ilk defa solotica siparis edicem de her turlu yoruma acigim valla :)

Bnim göz rengime benziyor seninkide.Koyu renk gözlerde ice , lila rengi duruyor.O yuzden uyarmak istedim.
Sanada yakısacaktır ice.

Bnim göz rengime benziyor seninkide.Koyu renk gözlerde ice , lila rengi duruyor.O yuzden uyarmak istedim.
Sanada yakısacaktır ice.

:1shok: aaa iisalla lila durmaz. cok koyu deil sanirim gozum :Saruboceq: iisalla guzel bi renk olur. cok tesekkur edrim cnm a.s.
sen ice mi kullaniyorsun donut?

ya arkadaşları benim gözüm baya koyu olmasına ragmen, solotica topazionun tek bir mavi anını dahi yakalayamadım kendi gözümde,cok yeşil duruyo,niye anlamadım...quartzo gibi duruyor bende...

Eklentiler

• $DSC03848.webp
    2 KB · Görüntüleme: 67
merhaba
uzun araştırmalarım sonucu en doğal renkli lenslerin solotica olduğuna karar verdim. Mutlaka 1 tane edinmek istiyorum. ancak deneme imkanı olmadığından anlayamıyorum kararsızım. Mutlaka daha önce değinilmiştir ama herkes farklı yorumlarda bulunmuş kafam oldukça karıştı. En doğal duran renkler hangileridir? Mel ,topazio ve quartzo arasında kaldım ben. Mel renginin de 3 farklı çeşidi var. Gözlerim çok koyu kahve olmamakla birlikte çok açık bir kahve de değil. Ela gözlü sayılmam,orta açıklıkta bir kahverengi diyebilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…