- Konu Sahibi White Mocha
-
- #5.981
ice değişik bır renk bence ice sıyah makyaj sevenlere guzel olur..ve beyaz tene..ama quartzo her tene uyum saglıyabılır her makyajıda kaldırır bu açıdan bkarsa belki seçimını hemen yapabılırsınn
sophistıcın honeyını kullanan bırını arıyorum tek bı resım mafoldumben
gözlükle yanlarda biyerlere bakmak istediğinde kafanı çevirmek zorundasın. hlede şimdikilerde küçücük sınırlı görüş mesafesine hapsoluyorsun. tıpkı arabalarda olduğu gibi. bazı arabaların ön camları dardır görüşünüzü kısıtlar bazısıda çok geniş .camları vardır ve yola daha iyi hakim olursunuz. işte o misal lensleriniz gözünüzde iken görüşünüze sınır koyacak hiç bir şey yoktur. sadece gözbebeklerinizi oynatarak etrafı gözleyebilrsiniz. yine süştü çenem ama lense geçmelimiyim diye kararsız olanlara gitsin bu açıklama.
Bambam ve arzu gözlük ve lens konusundaki bütün göüşlerinize katılıyorum haklısınız. Ben de numaralı kullanıyorum, lense geçtikten sonra gözlüğün ne denli rahatsız olduğunu fark ettim.. Bambam eğer hergün kullanmak için alıyorsan kesinlikle ice tavsiye ediyorum ben de.. quartzo çok güzel ama çok dikkat çekici ve ice kadar doğal durması mümkün değil.. Bu arada ben de icemint alıcam :)
didemcim cok cok saol ben de aynen senin gibi dusunuorm ice konusunda. gundelik kullanmak icin daha ii o yuzden ice siparis vericem. ama simdi benm aklima icemint getirdin eyvahedigeldismile daha yesil tonlu muydu ice dan. foto var miydi burda merak ettim sanirim vardi ay bi bakiyim sempatiksalakcinni
canım senin resimlerini görmüştüm, bence sana ice çok yakışır :) icemint şu an çok fazla kullanılmıyor yeni çıktığı için fazla kişide görmek de mümkün değil. ama ben çok beğendim bu rengi. ice ve mel kombinasyonuymuş ve icemint almamdaki en önemli faktör şu video. http://www.youtube.com/watch?v=X-uUS82PVSY
Bu videonun sahibi Hudsan iceminti çok doğal bulmuş. Şu an favorisi buymuş ne derece doğru bilemem artık :) bir de vetmanın albümüne bakarsan onda da icemint leri görebilirsin. onda da harika durmuş. vetmanın gözleri neredeyse siyahtır. Çok koyu olduğu için onda biraz daha koyu durmuş.
evet canım icemint biraz daha koyu. ice baya açık bir renk bence çok çok güzel sarışın olsaydım ilk alacağım renk olurdu :))
bambam gozlerın acıkkahve ise,hiç dusunme cor ice al.
Bnim göz rengime benziyor seninkide.Koyu renk gözlerde ice , lila rengi duruyor.O yuzden uyarmak istedim.
Sanada yakısacaktır ice.
canım ben bircok renk kullanıyorum :))))
ama ice favori rengim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?