Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

az once cor ice siparisimi verdim kizlar kaydirigubbakcemile2:) gelince foto cekip eklicem. :icecream: umarim sorunsuz gelirler :Saruboceq:

vetman10
siz soloticalar hakkında epey bilgi sahibisiniz sanırım benim gözlerim sizinkinden biraz daha açık bir kahverengi. Ama tam da ela değil, eladan koyu. Hangi renkler doğal durur?
daha çok yeşil tercih ediyorum. Mel,quartzo ve topazio arasında kaldım.Melinde 3 ayrı rengi var. Hangisi doğal?

Merhaba Mariposa:)
Soloticalarda hangisi doğal durur dendiğinde gerçekten ben şu doğal durur diyemem.ınan hepsi kendi kulvarında diğer lenslerle kıyaslandığında inanılmaz doğal duruyor.Bahsettiğiniz topazio ve quartzo mellerden çok çok farklı bir kulvarda ve soloticanın en opak serisindendir.Mellerden çok daha fazla renk değişikliği yapar.
Mel rengi ise zeytin yağı yeşilidir.Hareli yada haresiz olması tamamen kişinin seçimine bağlıdır yoksa hepsi çok doğal duruyor.Ben kendim bu aralar hıdrocor mel kullanıyorum ve hiçkimse gözümde lens olduğunu anlamıyor:)
Hıdrocor mel:Sizin gibi açık kahve gözlerdeki duruşu.

Son düzenleme:

Bambam hayırlı olsun canım:)
Hıdrocor ıce rengi icemintlerden daha açık değildir.Hatta ıcemintler daha çok açıyor gözleri.
Icelar fotoğraflardaki kadar gözleri açmıyor alttaki fotoğrafda kahverengi gözde hıdrocor ıce.

Flashla çok açıkmış gibi duruyor.Ama flashsız fotoğrafda koyu mavi aslında ıce lar böyledir.

Mariposa canım natural colours mel charm melden daha fazla açar gözünü. charmın pupili çok az daha dardır n.c ye göre Birde hare farkı var aralarında.Eğer gözlerin çok koyu değilse charm mel önerebilirim.

Son düzenleme:
arkadaşlar sizden fikir istiycem özellikle vetman10 arkadaşım sanırım sen bu konuda bilgilisin
ben geçen sene rainbow giallo kullandım ve renk olarak çok seviyodum çünkü çok çok doğal duruyordu kimse lens olduğunu anlamıyordu (bu arada koyu ela gözlüyüm) ancak rainbowlar çok rahatsız etti beni o yüzden solotica almayı düşünüyorum ancak gialloya denk angi renk gelir karar veremedim
dediğim gibi öncelikli şartım çok doğal durması bu yüzden charm serisi asla düşünmüyorum ya hidrocor(ki ilk tercihim doğallık açısından bu) yada nc serisi olabilir.
renk olarak hidrocor serisinin mel ini alırsam sanırım çok açık kalır? çünkü hidrocor mel diğer mellre göre çok açık oluyormuş?? (buarada giallonun rengini çok seviyodum ama birazcık daha açık ve canlı renk olsa fena olmazdı diyodum bu yüzden seçiceğim solotica birazcık daha giallodan açık olabilir ama daha koyu olmamalı)
natural color serisinden mel alırsam sanırım istediğime en yakın olabilecek renk ama etrafında azda olsa hare olması beni düşündürüyor çünkü giallonun okadar doğal durmasını renginden öte haresiz olmasınada bağlıyorum gerçek göZ gibi duruyordu ben genelde lensleri damarlarından ve harelerinden farkederim özellikle hare lensin bombeli gözükmesine neden oluyor gibi
gelelim verde rengine biri bana giallo gibi doğal ve yakın renk durucak lensin verde olucağını söyledi ama onunda koyu olmasından ve mel gibi doğal olmamasından korkuyorum çünkü verde resimlerdeki gibi dururmu bilmem sanki çok koyu tabi eğer hidrocor serisindeki verde açıksa diğerlerine göre bilemem ama yinede giallodan daha koyu olmasını kesin istemiyrm .
anlıycağınız kafam karıştı ben şimdi napsam bilmiyorumkismile

slm. ilk defa kullanıyorum forumu umarım doğru yere yazıyorumdur:) sorunuma gelince ben circle lens almak istiyorum ama bulamıyorum türkiyede. bana yardımcı olabilecek biri var mı acaba??

charm melin koyu kalın haresi beni korkutuyor. Gözlerim kahvenin en koyu tonu değil ama çok açk bal rengi de değil. Orta bir koyuluğu var. Nc mel ve charm mel resimleri koyabilirmisiniz acaba?
bir de eğer gözlerimi belirgin bir mavi yada yeşil yapmak istiyorsam. en doğal olanı nc quartzo yada topazio değilmidir? yoksa grafite mi önerirsiniz? bunların resimleri yokmu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…