- Konu Sahibi White Mocha
-
- #6.001
hidrocor mu nc graphitte mi icemintmi karar veremıyorum?yardım lütfen
Merhaba Mariposa:)vetman10
siz soloticalar hakkında epey bilgi sahibisiniz sanırım benim gözlerim sizinkinden biraz daha açık bir kahverengi. Ama tam da ela değil, eladan koyu. Hangi renkler doğal durur?
daha çok yeşil tercih ediyorum. Mel,quartzo ve topazio arasında kaldım.Melinde 3 ayrı rengi var. Hangisi doğal?
evet canım icemint biraz daha koyu. ice baya açık bir renk bence çok çok güzel sarışın olsaydım ilk alacağım renk olurdu :))
Merhaba Mariposa:)
Soloticalarda hangisi doğal durur dendiğinde gerçekten ben şu doğal durur diyemem.İnan hepsi kendi kulvarında diğer lenslerle kıyaslandığında inanılmaz doğal duruyor.Bahsettiğiniz topazio ve quartzo mellerden çok çok farklı bir kulvarda ve soloticanın en opak serisindendir.Mellerden çok daha fazla renk değişikliği yapar.
Mel rengi ise zeytin yağı yeşilidir.Hareli yada haresiz olması tamamen kişinin seçimine bağlıdır yoksa hepsi çok doğal duruyor.Ben kendim bu aralar hıdrocor mel kullanıyorum ve hiçkimse gözümde lens olduğunu anlamıyor:)
Ben sanırım hidrocor melden vazgeçtim. Hidrocharme ve nc mel arasındayım.İkisi arasındaki fark nedir? Harelermi sadece? Bir de ikinci olarak quartzo ve topazio sipariş etmek istyorum. Bu lensler hakkında hep çok belirgin ve opak olduğu söyleniyor. Sanırım çok belli ediyorlar lens olduklarını ama googledan bunları arattığımda çıkan resimler evet çok renkli ve belirgin ama doğal göz gibi duruyor. Kafam karıştı. Doğallık açısından topaziodan mıyoksa quartzodan mı memnuniyet oranı yüksek merak ediyorum.bi kaç resim koyarsanız çok sevnirimm.
az once cor ice siparisimi verdim kizlar kaydirigubbakcemile2:) gelince foto cekip eklicem. :icecream: umarim sorunsuz gelirler :Saruboceq:
Mariposa canım natural colours mel charm melden daha fazla açar gözünü. charmın pupili çok az daha dardır n.c ye göre Birde hare farkı var aralarında.Eğer gözlerin çok koyu değilse charm mel önerebilirim.
canım ben bircok renk kullanıyorum :))))
ama ice favori rengim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?