- Konu Sahibi White Mocha
-
- #6.021
Mariposa canım natural colours mel charm melden daha fazla açar gözünü. charmın pupili çok az daha dardır n.c ye göre Birde hare farkı var aralarında.Eğer gözlerin çok koyu değilse charm mel önerebilirim.
hayırlı olsun bambamcımm
Bambam hayırlı olsun canım:)
Hıdrocor ıce rengi icemintlerden daha açık değildir.Hatta ıcemintler daha çok açıyor gözleri.
Icelar fotoğraflardaki kadar gözleri açmıyor alttaki fotoğrafda kahverengi gözde hıdrocor ıce.
Flashla çok açıkmış gibi duruyor.Ama flashsız fotoğrafda koyu mavi aslında ıce lar böyledir.
güle güle kullan cnaım
Bambam canım benim eklediğim fotoğrafdaki çocuğun gözleri koyu kahverengi o yüzden koyu durmuş açık kahverengi gözde donutun gözleri gibi gözlerde daha açık duracağı kesin için rahat olsun sende daha güzel duracaktır o çocukdan çünkü senin gözlerin açıkmış renkmiş :)Ama koyu renk gözlerde koyu duruyor ıcelar...
Ben didemcim ıcelar ıce mintlerden daha açık sanki dediği için o yorumu yapmıştım bilgi amaçlı.
Sen güzel seçim yapmışsın:))
Bambam canım benim eklediğim fotoğrafdaki çocuğun gözleri koyu kahverengi o yüzden koyu durmuş açık kahverengi gözde donutun gözleri gibi gözlerde daha açık duracağı kesin için rahat olsun sende daha güzel duracaktır o çocukdan çünkü senin gözlerin açıkmış renkmiş :)Ama koyu renk gözlerde koyu duruyor ıcelar...
Ben didemcim ıcelar ıce mintlerden daha açık sanki dediği için o yorumu yapmıştım bilgi amaçlı.
Sen güzel seçim yapmışsın:))
ya kızlar nereden alıyosunuz bu solotica numaralı lenslerı.gg'da bir satıcıya ulaştım onunla konuştum,soloticalarda numaralı lens satışı yasaklandı diyo.Bana akıl verin lütfen nereden alabılırım buarada gözlerım +4.5 ve +0.50
cnm benım gözüm +4.5 ve +0.50 hipermetropıum yanı.Başlardakı sayfalarda göz numarası 6.00 olan bır arkadaş varmış o nereden ve nasıl aldı acaba.Tahmınımce bu lensı sadece internet yoluyla alabılıyoruz optikçilerde yok ama netten nasıl alcaz en önemlısı benım nuamaralara yakın hıpermetrop olupta kullananlar varsa nereden ve nasıl aldıklarını yazarlarmı???Gözlerrım kahverengi topazio yada hidrocharm mel istiyorum sizce hangisi kızlar topazio ve mel resımlerınızı koyarmısınız.
cnm ben siteye girsemde bişey anlamam ing az çünkü.ay böyle numara bulamamam renkelerı deneyemem iice umudumu kırdı sabahtan berı 1. sayfadan berı hepsını tk tek okuyorum sıkıldım
nasıl ulaşcam ben vetmana cnm nereden bulucam kocaaaa sitede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?