Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

cnm cok tesekkur ederim bilgi icin. umarim severim icelari. icemintte cok hosuma gitmisti. sonra da bi icemint alirim olmadi sempatiksalakcinni tabi bu ice in nasil durduguna baali. fotoda haklisin cok fazla acmamis kahverengi gozu.CADIARZU benm gozlerim acik kahve umarim azcik daha acik olur :Saruboceq: ama en onemlisi rahat olur ve doal durur iisalla.

wetman kendi gözünde icemintin flaşlı fotosu varmı şuana kadar görduklerımın hepsi uzak ve flaşsız merak edıyorum dokusu pupili esmeralda ve quartzo gibimi?

Bambam canım benim eklediğim fotoğrafdaki çocuğun gözleri koyu kahverengi o yüzden koyu durmuş açık kahverengi gözde donutun gözleri gibi gözlerde daha açık duracağı kesin için rahat olsun sende daha güzel duracaktır o çocukdan çünkü senin gözlerin açıkmış renkmiş :)Ama koyu renk gözlerde koyu duruyor ıcelar...
Ben didemcim ıcelar ıce mintlerden daha açık sanki dediği için o yorumu yapmıştım bilgi amaçlı.
Sen güzel seçim yapmışsın:))

vetcamcim iisalla dooru bi secim yapmisindir ve yeterince aciktir kendi gozum :) cok saol cnm paylasim icin:asigim: haklisin koyu gozlerde ice cok belli etmior kendini. umarim bende eder. icemint de cok hosuma gitti bir ara acaba icemint alsam die dusundum ama belli ki bir lensle kalmicam quartzoda da gozum var sempatiksalakcinni bir ara ondan da alirim die dusunuorm. sırnaşık şey bir de resimler icin de ayrica tesekkur ederim baya yardimci oldu siparis vermeden onceden senin albumunden bayaca bi renklere baktim boshayallersmilegamyoncuiremsu

vetmancim eğer varsa nc mel ve nc ice foto koyabilir misin bi türlü krr veremiyorum bi yandan doğal olsn istiyorum bi yandan da ice in rengi bni cezbediyor fakat gözlerim çok koyu violet gibi rengi olmasından korkuyorum

ya kızlar nereden alıyosunuz bu solotica numaralı lenslerı.gg'da bir satıcıya ulaştım onunla konuştum,soloticalarda numaralı lens satışı yasaklandı diyo.Bana akıl verin lütfen nereden alabılırım buarada gözlerım +4.5 ve +0.50

miyop mu cnm senin? ben yeni siparis verdim wrlens.com sitesinden. ama bilmiorm umarim yasaklanmamistir kafamçokkarıştı benm de -3.00 ve -2.50.
bu topige bir goz at istersen cnm http://www.kadinlarkulubu.com/kontakt-lens-gozluk/357567-solotica-lens-satin-almanin-kac-yolu.html

cnm benım gözüm +4.5 ve +0.50 hipermetropıum yanı.Başlardakı sayfalarda göz numarası 6.00 olan bır arkadaş varmış o nereden ve nasıl aldı acaba.Tahmınımce bu lensı sadece internet yoluyla alabılıyoruz optikçilerde yok ama netten nasıl alcaz en önemlısı benım nuamaralara yakın hıpermetrop olupta kullananlar varsa nereden ve nasıl aldıklarını yazarlarmı???Gözlerrım kahverengi topazio yada hidrocharm mel istiyorum sizce hangisi kızlar topazio ve mel resımlerınızı koyarmısınız.

aa dooru + vardi onunde hipermetrop oluo :) cnm benm siparis verdigim sitede seceneklerde vardi bir goz at istersen bilmiyorumkismile

cnm ben siteye girsemde bişey anlamam ing az çünkü.ay böyle numara bulamamam renkelerı deneyemem iice umudumu kırdı sabahtan berı 1. sayfadan berı hepsını tk tek okuyorum sıkıldım

cnm ben siteye girsemde bişey anlamam ing az çünkü.ay böyle numara bulamamam renkelerı deneyemem iice umudumu kırdı sabahtan berı 1. sayfadan berı hepsını tk tek okuyorum sıkıldım

cnm vetman satior sanirim TR de o sana yardimci olucaktir. ama renkleri herkes denemeden alior :gitme: tam bilmiorm ama yakindaysan belki vetman da tester varsa deneme sansin olabilir?

şimdi ekledım cnm konustukta kendısıyle su sayfalara bakım kesın ahngısını alıcam hakkında kararımı verım sıpariş vericem kendısıne.Soloticaların hepsı çok güzel,mel,esmeralda,topazio,quartzo,grafite hangısı bılemıyorum saçlarım bronz kahve buğday tenliyim hangisi bilmiyorum,aslında çok da iddialı şeyleri sevmıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…