Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

donut birtek şu konuda ayrılıyoruz yakışana yakışıyor.
Didem sana güzel olacak mint çünkü çok beyazımsı değil bende o zombi olayından korktum ve almadm donut ın eklediği gözle aynı renk benim gözüm bende ice minte kaydım.
Azulu koyu gözde beyendim nedeni açık gözde turkuaza bakmış üstteki kızda lacivert durmuş.Ama bence okypeteye yakışır tonu gözleri harika bir ton.
Didemin iceminti gelsin bende topaziodan vazmı geçsem

eşimde öyle diyo lensler .dün dayanamadı istanbula lenslerini götürme saçında kestrdin ruslara benzedin asılırlar dedi.çok ketumdur ve lensten nefret eder yakıştırmaz derdi... dün de güzel dedi ilk defa

Berry neredeyse aynı gibi geldi bana. Ama yine de bilmiyorum,kahverenginin tonlarını ayırt etmekte zorlanıyorum ben nedense :))
icemint gelsin bende ki duruşuna göre karar verirsin sen de.
Donut ben o youtube insanı sayesinde baya bilgileniyorum lens konusunda ama seviyorum bu adamı o yüzden :)))

Donut zevklerimiz aynı gibiymiş ozaman. Gözlerim koyu ilk tercihim charme meldi severek kullanıyorum. 2. siparişim cor grafite idi. maalesef siparişimi iptal etmek zorunda kaldım (benden kaynaklanmayan sebeplerden) içimde kaldı resmen cor grafite.. sonra iceminti görünce baya beğendim. quartzoyu anımsattı bana. inşallah bunu da severimm zemuszemus

ela gözde azul niye böyle çıkmış yaa ! charm azul bekliyorum bende eyvahedigeldismile
ama bu kızın gozlerı sanırım bayagı acık canım

evet canım aynıymıs :)))
grafiteler daha mavi duruyor koyu gozde,maalesef ben o goruntuyu elde edememıstım..cok cok guzel oluyor..

pineapples bu kızın gözleri bana eladan ziyade yeşil gibi geldi, tabi yanılıyor da olabilirim. Sende böyle duracağını sanmıyorum ben canım..

didemcim bilmeden alınca panik oluyoruz off !.inşallah ilk resimdeki kız gibi durur ben lacivert olmasına bayılmıştım çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…