Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Evet miriana bencede renk olarak cok hos, beni rahatsiz eden tarafi fazla opak olmasi sanirim )) ama herkesin dogallik anlayisi farkli tabi bayanssulusmile

Bundan sonra opak bi lens secmem diye düsünüyorum... Vetman da charm grafite cok hosuma gitti, o rengi daha önce de gördüm ve hic cazip gelmemisti ama vetman da bi baska durmus boshayallersmile

bende aynen..begendıgmz lens bıle aynıymışşbende grafıte ıstıyorum vetmanda guzel durmus bendede sanırım gızemlı bı mavı durucaktır..goz zemınım okdr koyukı lensn rengını hıc deiştrmıo bundan memnunum guclubacismile

Kendi gözlerinde süper ama )) hic lens takmasan da olur

Charm grafite bi de charm ocre var aklimda ))) bakicaz artik

evet.
kesinlikle,herkesin doğallık anlayışı çok farklı.
zevk meselesi tabii:icecream:
neyseki
ben çok zevkliyimdir..
kendime bu konuda bayağı güvenirimzemuszemus.,

Off rüyamda icemint çok opak.. Aynı crystal gibi böyle beyaza yakın neredeyse hiç renk yok. Ve hiç hare yok tam bir zombi gibi görünüyordum. mafoldumben

yok artık,cocuk beyaz diye sarılıklı oldu şimdi kaydirigubbakcemile3
bahane aradıktan sonra herseye kulp takabiliriz..neyse zevk meselesi sonucta..herkes nasıl gorunmek istiyorsa oyle gorunmekte sonuna kadar ozgur..ama tabiki dozunda eleştiri hakkımızda herzaman baki..

çok güzel durmuş, gözünde topazio.
işte açık renk gözde harika durduğunun kanıtıdır.

bende grimavi.
hatta gri ağırlıklı duruyor grafite charm..

evet,katılıyorum.topazio acık renk goz lensi..arada gorunen kahve rengi siyah olsaydı bu denli naturel duramazdı..

okypete renk süper ya ama boyamaları çok farklı soloticaların seninki böyle çıkmış şanslıymışsın bazılarında charm grafiti çok koyu çıkabiliyo:1no2:

ıste canım sans degil bu,bunu demeye calısıyorum."dogru secim"
boyama ile alakalı degil durum,okypete kendi göz rengini biliyor ve ona gore secım yaptıgı ıcın sonuc basarılı oluyor.

bende bunu anlatmaya calısıyorum,dogru tespitler,dogru secimler,dogru sonuclar..

Son düzenleme:
evet , canım.haklısın aslında.
senelerin lens kullanıcısıyım.
o yüzden gerçekten bana ne renk yakışır, gözüme hangi renk uyar çok iyi biliyorum.. deneyimde çok önemli tabii.

ya aslında ben doydum sanırım lens işine,artık danısmanlık verıyorum cevreme,oyle tatmin oluyorum,cunku ben lens takınca ancak 4-5 saat dayanbılıorum varlıgına.kupe falanda takamam ben daral geliyor kaydirigubbakcemile3

evet bence de doğru lensi bulabilmek önemli. Çünkü aynı lens farklı kişilerde çok farklı duruyor. Göz rengi, şekli, saç rengi, ten rengi sanırım bütün bunlar etkiliyor lensin duruşunu. Aynı lensi kiminde çok doğal bulurken kiminde okadar da doğal bulmuyorum.. Önemli olan kendimize en uygun lensi seçebilmek. off icemint yakışmazsa çok üzülücem mafoldumben

yakışıcak didem bencede.senin göz tabanın vetmanla benziyor değil mi? öyle durcak işte.

Kızlar merhaba amma çok ilerlemişsiniz dünden beri inanın sayfaları okuyamadan direk yorum yazayım dedim:)
Charm grafite benim değil arkadaşlar tesadüfen denedim ancak fena olmamış değilmi.:)Beğendiğinize çok sevindim hepinize çok teşekkür ediyorum.Hatıralayabildiğim yorumlara cevap vereyim.
Bucu fotoğraflarda flash yok yani charm grafite bende aynen o ton durdu.
Lives canım benim mail adresime gözlerinde resim gönderebilirmisin.
Pinax canım kirpiklerle alakası yok lens güzel diyelim eminim sizdede harika dutracaktır:))
Bundan sonra bende grafite edinmeyi düşünüyorum kendime ama günlük kullanım için gece beni bu mavi kesmezz:))

donut eklediğin esmeralda fotolarından ilki yani sadece göz çekimi olan çıkık gözlü olanın TEN RENGı SARILIK GEÇıRMıŞ GıBı DEDıM,beyaz tenli olan kıvırcık saçlı olan beyaz tenli.Gözlerim net görüyor ve net yorum yapıyorum anlayıp anlamamak fotoğraflara bakanlara kalmış.Benim dediğim şu lensşn güzel durması gözün taban renginden ziyade Ten Saç ve göz yapısıyla alakalıdır.
Opak renkler gözle bütünleşmez ama zaten koyu gözü kamufle etmek için ve o yüzden pupilğ dar.Amacı gözle bütünleşmek değil.
Oak olmayan lensler gözlebütünleşir tabanın rengine göre rengi değişir ki ice lila görünmesi ondandır.
Ancakk kişinin zevkine bağlıdır vetmandaki duruşu koyu gözlü olmasına rağmen güzel çünkü kaşı gözüne yakın ve kirpikleri harika.Ben de okypetedeki duruşunu sevdim çünkü ortadaki kend gözüyle müthiş olmuş.Zevk ve tercih meselesi.Ben esmeraldayı seviyorum ve kendime yakıştırıyorum ve fosforlu bulmuyorum.

vetmancığım, kesin charm grafite al.
sana çok yakışmış... benim bu kadar sevdiğim kadar varmış,bu lensi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…