Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

pineapples bu kızın gözleri bana eladan ziyade yeşil gibi geldi, tabi yanılıyor da olabilirim. Sende böyle duracağını sanmıyorum ben canım..

cok acık kahve dıdemcım,ela gibiler

bu fot.da renk olarak grafite ile hemen hemen aynıymış

yok grafite maviye dönük,bunlar ise yeşile

Okypetecim sen azul almadan önce iyice düşün ozaman.. gözler açık kahveymiş. Numaralı da kullanıyorsun sonradan satamazsın beğenmezsen canım.

yok grafite maviye dönük,bunlar ise yeşile
ben o fot için konuştum normalde yeşil gri arası bir renktir bilemeyecegim ama o fot bariz gri mavi duruyor (bence)

sızce koyu kahve gozde boyle duracak renk varmı? bıraz koyuda olur

vallaha cnm koyu göze sahip kimselere sor istersen seni yanıltmak istemem

Okypetecim sen azul almadan önce iyice düşün ozaman.. gözler açık kahveymiş. Numaralı da kullanıyorsun sonradan satamazsın beğenmezsen canım.

bence okypete cor azul denemeli,cunku bence acık kahveyim.cok uyumlu oldu.

benim gözlerimde elaa ! bilmiyorumkismile

dur bakayım kızın orjinal goznu bulacagım senin icin

az once koydugum charm azulun acık renkte durusu..bu yakından oldugu ıcın goz rengi hakkında fikir sahibi olabılırsınız kızlar

cor verde marine nasıl ki donut onuda eklesen harika olur vallaha:1ninca:

cor verde marine yi bir hatunda çokkkkkkkkk begendim aklinialirimsmile

iceminti sevmedim pek burda yaa..demekki icemint la gölgede takılmamak lazım :)) offf ne kadar farklı duruyo herkeste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…