Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

neden olgun olamıyoruz biraz daha.."bizim" olan herzaman iyi olan demek degildir."bizim" diye sonuna kadar savunacagız dıye bırsey yok.yani bende guzel diye sende de onda da guzel olacak diye birsey yok ki..mesela bendeki mel beni zombi yapıor,yakın arkadasımda sahane bir yeşil..ama bu demek degil ki mel herkeste sahane..
cocukdada kızdada fosforlu durmus o tonlar,reel hayattada bir cok takanda fosforlu duruyor.sende durmamıs sanslı azınlık dıyorum,ne mutlu sana canım benim

neyse uzatmıorum herkesin secimi..ben fosforlu gorunen ve dogal gorunmeyen lens tercih etmiyorum.bunun anlayısla falan hic alakası yok.
sonuc herzaman "göze görünen"dir.

lenslerde oyle ulviyetli nedenler aramamak lazım.göze guzel ve dogalmı gelıyor,gelıyorsa bitmiştir.

kası gozu teni cildi sivilcesi kirpigi sarısı kırmızısı opagı darı kalını sonucu degıstırmıyor.onemli olan göze görünen.

neyse arkadaşlar,ortak kararımız soloticanın harika bir lens olduğu değilmi.
herkesin gözüne soloticadan mutlaka çok yakışacak bir renk vardır mutlaka...
bence burada bunu bitirelim.
herkese güzel soloticalar
:içelim:
(bak şimdi canım bira çekti sabah sabahsempatiksalakcinni)

Son düzenleyen: Moderatör:
OKYPETE grafiteyi kabında fotoğraf eklermisin.
Birde pupil boşluğuna ben mi çok takıyorum acaba,bir türlü sipariş veremiyorum.Benimde tek sıkıntım pupil boşluğu,renge karar vermeden önce hemen pupil boşluğuna bakıyorum.Takıntı yaptı bana...delikafadulden

çekiyorum şimdi canım...

kabında çekmedim renk açıkolduğu için belli olmuyor.
alt zemin siyah bir yerde çektim şimdi.

esmeralda düşünüyodum ama bu son eklenen fotoları görünce sogudum resmen ciddi fosforlu gbiydi...sıcak tonlarda bir solotica düşünüyorum ama bu sefer cok zor olucak galiba...

Allah allah neden öyle olduki.. Acaba lensin birini ters birini düz akıyo olabilir misin? çünkü bazı lensler ters takılsada pek gözü rahatsız etmiyor.

yok didemcim denedim ya niye böyle oldu ya anlamdım okypete sence neden oldu

wetmane sordum ama daha yanıt gelmedi üzüldüm yaa

Donut çok tşk ederim.. ınşallah ben de birazcık daha koyu durur.. Gerçi bu rengi de beğendim güzelmiş..

aa Hudsan mış bu gözündeki benekten tanıdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…