Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

donut fot için tesekkur ederim opuyorumnanaktan

kızlar yeni adore lensler ne zaman çıkacak bilgisi olan var mı acaba

Son icemint resmi çok güzel çok doğal durmuş kızda, ama 1 önceki sayfadaki çocuğun resmi korkuttu beni. Artık deneyip görücem, inş. sonuç hüsran olmaz kızlar mafoldumben Ben icemint için karar kıldığımda vetman hudsan ve youtube da lensaddicted ı baz almıştım. Başkada kimsede bulamamıştım icemint fotosu fln. Onlarda da çok hoşuma gitmişti..

Evet cnm sende cok hos durmus ICE, bende de asagi yukari öyle durur heralde) Grafite de cok güzel, daha dogrusu vetmandaki durusu süper bende öyle duracagini bilsem onu alirim :)
Sen memnunmusun cnm lenslerinden? :)

canım çok memnunum ben.çok doğal duruyolar.charm azul sipariş verdim dün akşam.burdaki resimleri görünce içim sıkıldı çok.

Verde marine gerçekten çok güzelmiş ya.. Her serisi güzel bence verde marine nin. Ama azuldan gözüm korktu. Bence koyu renk gözlerde de açık renk gözlerde de pek hoş değil..

azul acık renk gozde cok guzel duruyor dıdemcım ama asla marine ve ice kadar dogal degil

berry yukarda bırde tek goz koydugum charme marine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…