Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Evet Vetmancim Megan Foxu baskalarindan da duyuyorum :) tskler

Vetmancim fotolarin nerde nasil bir isikta cekildigi de önemli tabiki, ben gün isiginda cekmistim bu fotoyu...en dogal isik yani...flashli oldugunda zaten asiri parliyo ...

MİRİANA diğer seçeneklere bir şey diyemem ama bence kaynaşmıyor diyemeyiz.Daha nasıl kaynaşsın????

Evet Vetmancim Megan Foxu baskalarindan da duyuyorum :) tskler

Vetmancim fotolarin nerde nasil bir isikta cekildigi de önemli tabiki, ben gün isiginda cekmistim bu fotoyu...en dogal isik yani...flashli oldugunda zaten asiri parliyo ...

okypete arkdsm senbenı anlamadın sanırım ben solotıcanın dıger serılerı yanı cor ve charmdakı gıbı butunleşmıyor dedım..lensı kötulemedım..dogal durmuyorda demedım..takılmıyacak bır lenste degıl goz rengını muthiş açıyor sadece benım beklentım solotıcadakı acemılıgımden ve hep kalın harelı lenslere alışkın oldugumdan farklıydı...
gorende cok begendı ..ama dedımya demekkı benım ıstedıgım charm serısıymıs bende deneyıp anlamış oldum...ayrıca unutma senın gozun daha ıyı kaynaşması normal ve benım gozbebegım baya buyuk ayrıca gozlerım resmen sıyah..bundanda sendekı kdr butunleşmemiş olabılır...

vetmancım sana gelınce ; matlık benım gozumden kaynaklı dıyorsun..ve bılıyormusun benım kendı gozum okdr parlakkı lens sanıyorlar..bu benden kaynaklı degıl lens bana uymadı okdr..bırkere daha dıyorum takılmıycak kadar nefret falan etmedım sadece ben charm serısını sevdıgıme karar verdım...nc nın uymadıgı bırcok arkds var..herkesın dnası farklı oldugu gbı goz pıgmentı yapısı harelerı farklı..sende cok ıyı bılıyorsunkı solotıcada en cok memnunıyetszlık bu 3 renkten gelıyor..olana muthiş oluyor olmayanada olmuyor yanı..

ayrıca guneşte ve flashta ınanılmaz dogal! ama gece mat..parlamıyor..bunda ne var bukdr kabullenemedınız..ben gözumu açmadı demedım..kötu demedım beklentıme cvb vermedı okdr..sankı hiç yokmu aramızda farklı düşünupte bır lens alıp memnun olmayan ama yınede takan arkdslar..var.. e bende 1 ay beklıcem satıldı satıldı yoksa takıcam yanı..sonrada charm alıcam...kımse denemeden bılemez..

Livess koyu renk gözlerde ben charme ve cor grafite çok beğeniyorum. Aslında vetmanda charme grafite görene kadar koyu renk gözde charme ı koyu bulurdum pek dikkatimi çekmezdi. ama çok güzel durmu gerçekten. N.c grafite görmediğim için bilemicem.

o alıntıladığın mesajı ben yazmadım. rotin yazdı..
banamı rotine mi diyorsun bunu...

Livess üçüncü kez yazıyorum geçmiş sayfaları okumuyorsun sanırım. Forumda N.C Grafite kullanan yok ve ben de dahil merak eden arkadaşlar olduğunu düşünüyorum. Eğer sorun olmazsa bir fotoğraf ekleyebilir misin ben de grafite düşünüyorum fikir edinmem açısından faydalı olacak. Ekleyemezsen de sorun değil ama ekleyebilirsen şahane olur... zemuszemus

profilinde sağda albüm yazar.
orada albüm ekleye gir.
başlığını yaz.
oradan resimlerine girersin...

albüme resim eklesem veya buraya en azından nasıl durduğuna bir bakarsınız

Aynı anda yazmışız =)) Cevapla kısmını tıkladıktan sonra eklenti ekle kısmını bul. Fotoğrafı gözat seçeneğinden seçip server'a yükle. Ve cevapla butonuna bas. Bu şekilde ortaya yüklemiş olursun. Albüme yüklemek istersen onu profiline girip yapman gerek.

MıRıANA o mesajı ben yazdım.Okypetenin fotoğrafı yakın çekim olduğu için onu ben alıntı yaptım.Sen topazio gözle kaynaşmıyor deyince bende nasıl kaynaştığını göstermek için ekledim.

topazio hiç resimdeki gibi değil sanki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…