- Konu Sahibi White Mocha
-
- #6.501
canım haklısın :çok üzgünüm:
topaziolar dogal durmamış maalesef...mel gibi olamaz yani.
sagol cnm acik sözlülügün icin... demek cok dogal olmus diyenler kibarliktiktan öyle diyolar ))
Pinax daha öncede söyledim göz rengin topaziolarla aynı megan foxun göz rengi gibi olmuş .Dünyada koyu renk gözü bu kadar doğal açabilecek bir mavi daha varsa lütfen banada söyleyin bende alayım:)mat durması tamamen kişinin gözüyle alakalı bir durum.
Bakın bu quartzo fotoğrafı her gözde böyle durmuyor ama bu fotoğrafda ne kadar parlak durmuş:)
quartzo ile topazionunda yapısı aynı olduğuna göre matlık veya parlaklık kişinin tamamen göz yapısıyla alakalı bir durum..
MİRİANA diğer seçeneklere bir şey diyemem ama bence kaynaşmıyor diyemeyiz.Daha nasıl kaynaşsın????
Pinax daha öncede söyledim göz rengin topaziolarla aynı megan foxun göz rengi gibi olmuş .Dünyada koyu renk gözü bu kadar doğal açabilecek bir mavi daha varsa lütfen banada söyleyin bende alayım:)mat durması tamamen kişinin gözüyle alakalı bir durum.
Bakın bu quartzo fotoğrafı her gözde böyle durmuyor ama bu fotoğrafda ne kadar parlak durmuş:)
quartzo ile topazionunda yapısı aynı olduğuna göre matlık veya parlaklık kişinin tamamen göz yapısıyla alakalı bir durum..
Evet Vetmancim Megan Foxu baskalarindan da duyuyorum :) tskler
Vetmancim fotolarin nerde nasil bir isikta cekildigi de önemli tabiki, ben gün isiginda cekmistim bu fotoyu...en dogal isik yani...flashli oldugunda zaten asiri parliyo ...
canım ben koyu gozlerde grafiteyi cok begenıyorum,birde charme ve nc meller sahane duruyor.
rica ederim canım...sağol okypete bir tek sen ve didem ilgilendi solo care kullanıyorum solisyon
o alıntıladığın mesajı ben yazmadım. rotin yazdı..
okypete arkdsm senbenı anlamadın sanırım ben solotıcanın dıger serılerı yanı cor ve charmdakı gıbı butunleşmıyor dedım..lensı kötulemedım..dogal durmuyorda demedım..takılmıyacak bır lenste degıl goz rengını muthiş açıyor sadece benım beklentım solotıcadakı acemılıgımden ve hep kalın harelı lenslere alışkın oldugumdan farklıydı...
gorende cok begendı ..ama dedımya demekkı benım ıstedıgım charm serısıymıs bende deneyıp anlamış oldum...ayrıca unutma senın gozun daha ıyı kaynaşması normal ve benım gozbebegım baya buyuk ayrıca gozlerım resmen sıyah..bundanda sendekı kdr butunleşmemiş olabılır...
vetmancım sana gelınce ; matlık benım gozumden kaynaklı dıyorsun..ve bılıyormusun benım kendı gozum okdr parlakkı lens sanıyorlar..bu benden kaynaklı degıl lens bana uymadı okdr..bırkere daha dıyorum takılmıycak kadar nefret falan etmedım sadece ben charm serısını sevdıgıme karar verdım...nc nın uymadıgı bırcok arkds var..herkesın dnası farklı oldugu gbı goz pıgmentı yapısı harelerı farklı..sende cok ıyı bılıyorsunkı solotıcada en cok memnunıyetszlık bu 3 renkten gelıyor..olana muthiş oluyor olmayanada olmuyor yanı..
ayrıca guneşte ve flashta ınanılmaz dogal! ama gece mat..parlamıyor..bunda ne var bukdr kabullenemedınız..ben gözumu açmadı demedım..kötu demedım beklentıme cvb vermedı okdr..sankı hiç yokmu aramızda farklı düşünupte bır lens alıp memnun olmayan ama yınede takan arkdslar..var.. e bende 1 ay beklıcem satıldı satıldı yoksa takıcam yanı..sonrada charm alıcam...kımse denemeden bılemez..
albüme resim eklesem veya buraya en azından nasıl durduğuna bir bakarsınız
MİRİANA o mesajı ben yazdım.Okypetenin fotoğrafı yakın çekim olduğu için onu ben alıntı yaptım.Sen topazio gözle kaynaşmıyor deyince bende nasıl kaynaştığını göstermek için ekledim.
canım ya ben hiç topasio düşünmüyordum
sen alana kadar tabi
sendeki duruşuna bayıldım ben
hele kimse anlamıyor diyorsun ya vallla zor dayanıyorum almamk için
ben hala b&l damarlaryla milletin gözünün içine bakmaya çekiniyorum
yarın adoreelrim gelicek
ama yellow sipariş ettim
yanına birde mavimsi yeşilimsi bir lens daha istiyorum
oda solotica olucak tabi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?