Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

canım çok memnunum ben.çok doğal duruyolar.charm azul sipariş verdim dün akşam.burdaki resimleri görünce içim sıkıldı çok.

Korkma cn yakisir sana. Hepsinide güzel tasimissin ))

Bende topaziolardan bayagi sogumustum cnm, ama biraz bronzlastim ve lensler gözümde daha dogal göründü sanki... Cok da hos duruyolar aslinda bi bakan bi daha bakiyo! Ben topaziolari esmer tende seviyorum beyaz tende cig buluyorum. Sende quartzolarini yazin daha cok tak :) bronz tende onlar da süper gôrünür.

evet canım biraz esmerleşeyim öyle takıcam onları.sana yakıştı zaten topazio.sana demiştim.:)

içime su serptin didemcim.

ayy canım çok özür dilerim ((( ama okypete nin dediği gibi kişiden kişiye değişiklik gösteriyor. inşallah sen de ben de memnun kalırız lenslerimizden.. azulu ve icemintı çok fazla kullanan olmadığı için biraz da bilmeden seçtik galiba.. ama hiç belli olmaz. belki de çok beğenicez.. yani umarım öyle olur

canım beyaz tende cig durmuyor topazıolar.bence quartzolar çiğ duran beyaz tende.
beyaz tene soluk lensler gıtmez,topazıo canlı oldugu icin beyaz tene gidiyor esas bence

topazio

Donut zevk meselesi canim :) ben esmer tende daha carpici buluyorum )) ama beyaz tende sevenlerde vardir tabi... Ben lensle de lenssizde esmer tenlileri begeniyorum zaten. Kendim acik bugdayim belkide ondandir :)

topazıonun 3 ozellıgınıı göz onunde bulundurarak alın..
1 -gözle kaynaşmıyor
2-akşam ve gece mat duruyor
3-gözbebegını buyuk gostermıyor...

ah ahh
okadar yazdım hiçbırınız dogru durust cevap vermedınız..bı bana resım koymadınız ılla topazıo gıbı açsın ıstemıyorum sadece sıyah gozde solotıcanın hangı renklerı dogal ve alınabılır dıye soruyorum...4-5 kişi habıre bırbırınıze cevap verıosunuz ben arada kaynadım :gitme:

Pinax topaziolarını gönül rahatlıyla tak.Takmamazlık yapma bence. ıçim ısınmadı,az takıyorum,fazla alışamadım,tepki aldım dediğin zaman içim cız ediyor. çünkü sana çok ama çok yakıştı.Anladığım kadarıyla sende biraz alışmışsın artık.

charme grafiteler,nc mel ve charme mel cok ıyı duuryor

cok tsk ederim canim alisiyorum galiba yavas yavas, tek problem sag gözümde kayma yapmasi :) Oda taktikca gecer mi bilmiyorum. Ben melle cok kiyasliyorum topazio yu tabiki mel daha dogal cünkü benim göz rengime yakin bi renk, bu yüzden gözümde gün isiginda kendi gözümmüs gibi duruyor, topaziodan ayni seyi beklememek lazim cünkü opak ve benim göz rengimden cok farkli bi renk. Yine iyi bütünlestigini düsünüyorum... ))

Mirianacim benim gözbebegimi kücük göstermiyor... ve gece de belirgin duruyor bende ama kaynasmaya gelince bilmiyorum tam kaynasip kaynasmadigini ....

bi de sen bak bakalim...

[/URL][/IMG][/IMG]
[/URL][/IMG]

bu da kendi gözüm

Son düzenleme:
Mirianacim benim gözbebegimi kücük göstermiyor... ve gece de belirgin duruyor bende ama kaynasmaya gelince bilmiyorum tam kaynasip kaynasmadigini ....

bi de sen bak bakalim...

[/URL][/IMG][/IMG]

canım haklısın :çok üzgünüm:
topaziolar dogal durmamış maalesef...mel gibi olamaz yani.

Son düzenleme:
Pinax daha öncede söyledim göz rengin topaziolarla aynı megan foxun göz rengi gibi olmuş .Dünyada koyu renk gözü bu kadar doğal açabilecek bir mavi daha varsa lütfen banada söyleyin bende alayım:)mat durması tamamen kişinin gözüyle alakalı bir durum.

Bakın bu quartzo fotoğrafı her gözde böyle durmuyor ama bu fotoğrafda ne kadar parlak durmuş:)
quartzo ile topazionunda yapısı aynı olduğuna göre matlık veya parlaklık kişinin tamamen göz yapısıyla alakalı bir durum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…