- Konu Sahibi White Mocha
-
- #6.481
canım çok memnunum ben.çok doğal duruyolar.charm azul sipariş verdim dün akşam.burdaki resimleri görünce içim sıkıldı çok.
Verde marine gerçekten çok güzelmiş ya.. Her serisi güzel bence verde marine nin. Ama azuldan gözüm korktu. Bence koyu renk gözlerde de açık renk gözlerde de pek hoş değil..
canım.
hiç belli olmaz..
gerçekten bazen her açık gözü olanlarda bile aynı durmuyor.. fark ediyor.. garip ama öyle.
Korkma cn yakisir sana. Hepsinide güzel tasimissin ))
Bende topaziolardan bayagi sogumustum cnm, ama biraz bronzlastim ve lensler gözümde daha dogal göründü sanki... Cok da hos duruyolar aslinda bi bakan bi daha bakiyo! Ben topaziolari esmer tende seviyorum beyaz tende cig buluyorum. Sende quartzolarini yazin daha cok tak :) bronz tende onlar da süper gôrünür.
içime su serptin didemcim.
Korkma cn yakisir sana. Hepsinide güzel tasimissin ))
Bende topaziolardan bayagi sogumustum cnm, ama biraz bronzlastim ve lensler gözümde daha dogal göründü sanki... Cok da hos duruyolar aslinda bi bakan bi daha bakiyo! Ben topaziolari esmer tende seviyorum beyaz tende cig buluyorum. Sende quartzolarini yazin daha cok tak :) bronz tende onlar da süper gôrünür.
topazıonun 3 ozellıgınıı göz onunde bulundurarak alın..
1 -gözle kaynaşmıyor
2-akşam ve gece mat duruyor
3-gözbebegını buyuk gostermıyor...
ah ahh
okadar yazdım hiçbırınız dogru durust cevap vermedınız..bı bana resım koymadınız ılla topazıo gıbı açsın ıstemıyorum sadece sıyah gozde solotıcanın hangı renklerı dogal ve alınabılır dıye soruyorum...4-5 kişi habıre bırbırınıze cevap verıosunuz ben arada kaynadım :gitme:
benim açık kahve gözümde topazio...
Pinax topaziolarını gönül rahatlıyla tak.Takmamazlık yapma bence. İçim ısınmadı,az takıyorum,fazla alışamadım,tepki aldım dediğin zaman içim cız ediyor. çünkü sana çok ama çok yakıştı.Anladığım kadarıyla sende biraz alışmışsın artık.
topazıonun 3 ozellıgınıı göz onunde bulundurarak alın..
1 -gözle kaynaşmıyor
2-akşam ve gece mat duruyor
3-gözbebegını buyuk gostermıyor...
ah ahh
okadar yazdım hiçbırınız dogru durust cevap vermedınız..bı bana resım koymadınız ılla topazıo gıbı açsın ıstemıyorum sadece sıyah gozde solotıcanın hangı renklerı dogal ve alınabılır dıye soruyorum...4-5 kişi habıre bırbırınıze cevap verıosunuz ben arada kaynadım :gitme:
Mirianacim benim gözbebegimi kücük göstermiyor... ve gece de belirgin duruyor bende ama kaynasmaya gelince bilmiyorum tam kaynasip kaynasmadigini ....
bi de sen bak bakalim...
[/URL][/IMG][/IMG]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?