Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kizlar!!!! az once cor ice geldi! inanilmaz mutluyum. karar vermemde yardimci olan arkadaslara cok cok tesekur ediorm cok opuorm saolun hepiniz. ay heycandan ne yapcaimi sasirdim. zaten henuz birini taktim dierini takmaya vait olmadi hemen yaziyim dedim. ama acaip hosuma gitti. rengi beyaz gibi lensin kabinda ama gozde cok hos. ay heycanim gecsin duzgun bi foto koycam. cok rahat gozumde kesin ikinciyi alicam sofistik gri ile arasinda doallik olarak daglar var ya ay cok mutlandim annatamam. :sm_cool:sırnaşık şeydelikafaduldenhihoyyyt:teytey::içelim::hooray:

bambamcım gözün aydın : :)) ne kadar çabuk geldi ....hemen bir foto istiors :)zemuszemus

kızlar bir sorum olacak hepinize. benim iki gözüm farklı galiba boyut olarak çünkü birinde lens kaymaz ve tam otururken diğerinde kayıyor ve küçük gelior( bu yüzden rahat şekilde kullanamıorum lensleri...aynı sorunu yaşayan var mı yada bu normal bir durum mu iki gözde farklılık olması ? :bbo:

pinkbull bende de bir gözde kayma oluyo ama sadece topazio da... nedenini kimse bilmiyo ne yazikki, bende bi kac kez sordum ama...sebebi yok gibi ))

pinkbull bende de bir gözde kayma oluyo ama sadece topazio da... nedenini kimse bilmiyo ne yazikki, bende bi kac kez sordum ama...sebebi yok gibi ))

hmm. benim ki daha farklı galiba her lenste oluo bu. peki gözlerine dikkatlice baktığında renkli kısmına eşit mi ikisi?

kizlar cok cok cok saolun :) ben de cok sasirdim bu kdr erken gelmesine. 12si aksami siparis verdim ve numarali lens. 21 inde bugun geldi:1shok: foto cekmeye calisiorm suan ama gunduz isigi gitmek uzere evin ici karanlik olmaya basladi ve fotolarda nedense benm aynada gordugum kdr ii cikmio yarin gun isiginda da denicem simdilik cektigim bir iki bise eklicem az sonra pc ye atip. ama ben fotodan ziyade gozumdeki halini cok sevdm. tam gri duruo bu arada bende sanirim oole en azindan. sizler de yorum yaparsiniz kaydirigubbakcemile5

bende nasıl diorum bu saatte kargo geliyor. sen amerikada mısın ?

hmm. benim ki daha farklı galiba her lenste oluo bu. peki gözlerine dikkatlice baktığında renkli kısmına eşit mi ikisi?

esit olmasaydi fark ederdim simdiye kadar. Her lenste olmuyor bende. Bi ögrenebilsek neden oldugunu... Belki de kaymamasi icin daha pörtlek gözlerimizin olmasi lazim ne bilim kaydirigubbakcemile3

esit olmasaydi fark ederdim simdiye kadar. Her lenste olmuyor bende. Bi ögrenebilsek neden oldugunu... Belki de kaymamasi icin daha pörtlek gözlerimizin olmasi lazim ne bilim kaydirigubbakcemile3

her lenste olmuorsa sorun sende değil demektir.başta kayma yapmayan ama sonradan yapan lensler devamlı aynı göze taılmadından oluyor. buna dikkat etmek lazımbuyrunnnnnnnnn

ayy çok sevindim canım.cor icesı herkes çok beğeniyor.
daliah tada çok güzel durmuştu.
resmini dört gözle bekliyorum canım. güle güle kullan...

Bambam Amerika da oldugun icin bu kadar erken ulasmis eline lenslerin :) Bana da 10 günde ulasmisti-

hep sikayet ediordum turkiyeye gidip gelmesi cok uzun zor die iyi bari bi ise yaradi

kizlar bunnar cekebildigim birkac tane foto cok ii cikmadilar. dedigim gibi fotolarda oldugundan daha az doal gornuo normalde ben daha doal goruorm. gun isigini yakalayamadim hava kapali malesef erken kararmaya basladi bir de makyajim fena kusura bakmayin heycandan acele ile yaptim. ama bu lens makyajsiz bile takilir. ben de baya gri durdu ki ben gri seviorm zate ondan cok mutlu oldum :) daha duzgun fotolar eklicem yarin iisalla :) bir de bi suredir gozumde valla unuttum bile olduklarini suana kdr kullandigim en rahat renkli lens delikafadulden
bu arada resimler flashsiz bazilarinda gun isigina dooru durmaya calistim ama oldugu kdr. sonuncu fotoda makyajsiz halim. (kendimi makyajsiz tuaf bulurum hep bu fotoda tuaf gelio bana ama fikir olur die ekledim)

ayy çok sevindim canım.cor icesı herkes çok beğeniyor.
daliah tada çok güzel durmuştu.
resmini dört gözle bekliyorum canım. güle güle kullan...

cnm okypetem cok cok saol cok mutlu valla kaydirigubbakcemile2sempatiksalakcinnidelikafadulden
kesin ikinci solotica alinacak heheheeh iyi mi oldu kotu mu bu heueeu maddi olarak kotu tabi oldu yaw ama guzeller yaaaa

bi fikir sadece soole : kayan lensler topazio, quartzo ya da dieri neydi unuttum o 3 unden biri mi? cunku onlarda boyama daha yogun ne kdr olursa olsun boya daha bombeli yapior lensi. seffaf lens de kullaniorm da ondan farki baya var tabi. acaba onlarin boyamasi cok youn die kayma yapabilior olabilir mi bazi gozlerde? kafamçokkarıştıbilmiyorumkismile
ben de ilerde topazio, quartzo dusunuorm cok guzeller :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…