- Konu Sahibi White Mocha
-
- #6.521
pinax sana çok yakışmış gerçekten birde göz yapısı çok önemli sanırım benim gözlerime lens yakışmıyosenağlama
pinax gerçekten çok hoşş duruyor bence çok doğal
MİRİANA o mesajı ben yazdım.Okypetenin fotoğrafı yakın çekim olduğu için onu ben alıntı yaptım.Sen topazio gözle kaynaşmıyor deyince bende nasıl kaynaştığını göstermek için ekledim.
evet canım.
senle beni karıştırdı miriana..
kizlar!!!! az once cor ice geldi! inanilmaz mutluyum. karar vermemde yardimci olan arkadaslara cok cok tesekur ediorm cok opuorm saolun hepiniz. ay heycandan ne yapcaimi sasirdim. zaten henuz birini taktim dierini takmaya vait olmadi hemen yaziyim dedim. ama acaip hosuma gitti. rengi beyaz gibi lensin kabinda ama gozde cok hos. ay heycanim gecsin duzgun bi foto koycam. cok rahat gozumde kesin ikinciyi alicam sofistik gri ile arasinda doallik olarak daglar var ya ay cok mutlandim annatamam. :sm_cool:sırnaşık şeydelikafaduldenhihoyyyt:teytey::içelim::hooray:
pinkbull bende de bir gözde kayma oluyo ama sadece topazio da... nedenini kimse bilmiyo ne yazikki, bende bi kac kez sordum ama...sebebi yok gibi ))
kizlar cok cok cok saolun :) ben de cok sasirdim bu kdr erken gelmesine. 12si aksami siparis verdim ve numarali lens. 21 inde bugun geldi:1shok: foto cekmeye calisiorm suan ama gunduz isigi gitmek uzere evin ici karanlik olmaya basladi ve fotolarda nedense benm aynada gordugum kdr ii cikmio yarin gun isiginda da denicem simdilik cektigim bir iki bise eklicem az sonra pc ye atip. ama ben fotodan ziyade gozumdeki halini cok sevdm. tam gri duruo bu arada bende sanirim oole en azindan. sizler de yorum yaparsiniz kaydirigubbakcemile5
hmm. benim ki daha farklı galiba her lenste oluo bu. peki gözlerine dikkatlice baktığında renkli kısmına eşit mi ikisi?
bende nasıl diorum bu saatte kargo geliyor. sen amerikada mısın ?
esit olmasaydi fark ederdim simdiye kadar. Her lenste olmuyor bende. Bi ögrenebilsek neden oldugunu... Belki de kaymamasi icin daha pörtlek gözlerimizin olmasi lazimne bilim kaydirigubbakcemile3
kizlar!!!! az once cor ice geldi! inanilmaz mutluyum. karar vermemde yardimci olan arkadaslara cok cok tesekur ediorm cok opuorm saolun hepiniz. ay heycandan ne yapcaimi sasirdim. zaten henuz birini taktim dierini takmaya vait olmadi hemen yaziyim dedim. ama acaip hosuma gitti. rengi beyaz gibi lensin kabinda ama gozde cok hos. ay heycanim gecsin duzgun bi foto koycam. cok rahat gozumde kesin ikinciyi alicam sofistik gri ile arasinda doallik olarak daglar var ya ay cok mutlandim annatamam. :sm_cool:sırnaşık şeydelikafaduldenhihoyyyt:teytey::içelim::hooray:
Bambam Amerika da oldugun icin bu kadar erken ulasmis eline lenslerin :) Bana da 10 günde ulasmisti-
ayy çok sevindim canım.cor icesı herkes çok beğeniyor.
daliah tada çok güzel durmuştu.
resmini dört gözle bekliyorum canım. güle güle kullan...
esit olmasaydi fark ederdim simdiye kadar. Her lenste olmuyor bende. Bi ögrenebilsek neden oldugunu... Belki de kaymamasi icin daha pörtlek gözlerimizin olmasi lazimne bilim kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?