- Konu Sahibi White Mocha
-
- #7.081
berrry ve bambam kızlar cok teşekkür ederim renk gusel durdu aslında fakat benim saclar uzun sarı wetmancım gördü beni=)) topazio takıncada böle nasıl diim cok dikkat cekiyodum birde bana sıcak tonlar yakışıyo galiba ondan sattım. hayırlısı bakalım galiba esmeralda alıcam dogal bir yeşil tonu dioalar...
peki vetmancım cor graphite mi yoksa cor ice mi daha açık renk..
Ne çok sordum ya
Şöyle bir gözde charme ice bir gözde charme grafite olsa.
Birde cor ları aynı fotoda off offff
pınax senin gözlerin açık renk olabilecek en güzel şekilde durmuş hafif koyu gözde nasıl olur ki.
Bende charme ile cor arasında kaldım.
Hare kalın olunca aslında sıcak gelmiyor ama verde marine ve ice da charme güzel duruyor.
Tek korkum verde marine in turkuaza dönük olmasını istemiyorum.İce da gördüklerim çok güzel.
Bir yandanda ocreyi merak ediyorum.
Vetman elinde charme ice başka foto varmı?
pinax simdiden hayırlı olsun quartzo güzel bi renk yaa boshayallersmile
kızlar biz bu soloticalara ne zaman doyucaz ya bi sonu varmıdırki bunun ben bu renkden sonnra almam diyodum biraz ama bi iki hafta daha eve kapanıp haftalığımı yine bu merete yatırmayı düşünüyorum zemuszemus
berry bak bu charm ice, vetmanin gözlerinden alinti :)
pinax pupil boşluğu geniş değilmi ya corlara göre
kızlar biz bu soloticalara ne zaman doyucaz ya bi sonu varmıdırki bunun ben bu renkden sonnra almam diyodum biraz ama bi iki hafta daha eve kapanıp haftalığımı yine bu merete yatırmayı düşünüyorum zemuszemus
Berry rüyamda elimde tüm renklerin oldugunu gördüm, birini cikarip birini takiyorum :)) renklerin hepsinide begeniyorum ne hikmetse :) rüyalarima kadar girdi bu solotica yaaa )))
Berry bence charm ice veya cor ice düsün ))) charm ice pineapples de süper durdu... cor ice da bildigimiz gibi bambamcigima cok yakisti
Elimde quartzo olmasaydi ben de cor ice ve charm ocre alicaktim cnm... ama hadi dedim quartzo ya yazik olmasin, onu alim
hahaaah bulusana hastalik yapio bu gercekten ya en az 3-4 renk var suan istedigim ay ne yapcaz biz yaaaaaaaaaa sempatiksalakcinnidelikafadulden sonu yok bence tum renkleri denicez gibi gelio bana sempatiksalakcinni
pinaxim cnm benm ya benm de ruyama girdi kac sefer ahahaha icelari gormustum lacivert durmustu cor icelar ben de ruyamda. aaa daha acik durur die tahmin ediordum die sasiriodum sempatiksalakcinni ya cnm bence quartzo tekini almakla ii ettin ya bence cok guzel renk tenine fln da cok gidicek bence her gune olmasa da takarsin yani belki de cok rahat edip surekli takarsin. hayirlisi guzel durcaindan eminim ama senin rahat etmen onemli boshayallersmile
bu arada pineapples da charm ice ben de cok begenmistim
ben daha açık dursun istiyorum ama vetmanın gözü benden koyu sanırım .daha açık gözde charme ice görmeyi çok istiyorum
ben daha açık dursun istiyorum ama vetmanın gözü benden koyu sanırım .daha açık gözde charme ice görmeyi çok istiyorum pineapple da ela gözlü
bambam sanırım bi sonraki lensim cor ocre olucak ne dersin bide doğal olsun :))
Cor ice
Eki Görüntüle 43289 [/QU
bu kimiiin güzel yansıtmış rengi ama gerçekte bi iki ton daha koyu bu ışıkda çekilmiş böyle olsa çirkin olur zaten bembeyaz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?