Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Paschar bende topazio icin ayni seyi düsünüyorum :)

Quartzo topazio ya bakarak daha dogal geldi bana... onu da düsünebilirsin :)

peki vetmancım cor graphite mi yoksa cor ice mi daha açık renk..
Ne çok sordum ya
Şöyle bir gözde charme ice bir gözde charme grafite olsa.
Birde cor ları aynı fotoda off offff

bende katılıyorum bu iki renk arasında kaldım bi türlü karar veremiyorum bide cor mu charm mı çok kararsız kaldım

kızlar biz bu soloticalara ne zaman doyucaz ya bi sonu varmıdırki bunun ben bu renkden sonnra almam diyodum biraz ama bi iki hafta daha eve kapanıp haftalığımı yine bu merete yatırmayı düşünüyorum zemuszemus

pınax senin gözlerin açık renk olabilecek en güzel şekilde durmuş hafif koyu gözde nasıl olur ki.
Bende charme ile cor arasında kaldım.
Hare kalın olunca aslında sıcak gelmiyor ama verde marine ve ice da charme güzel duruyor.
Tek korkum verde marine in turkuaza dönük olmasını istemiyorum.ıce da gördüklerim çok güzel.
Bir yandanda ocreyi merak ediyorum.
Vetman elinde charme ice başka foto varmı?

Berry rüyamda elimde tüm renklerin oldugunu gördüm, birini cikarip birini takiyorum :)) renklerin hepsinide begeniyorum ne hikmetse :) rüyalarima kadar girdi bu solotica yaaa )))

Berry bence charm ice veya cor ice düsün ))) charm ice pineapples de süper durdu... cor ice da bildigimiz gibi bambamcigima cok yakisti

Elimde quartzo olmasaydi ben de cor ice ve charm ocre alicaktim cnm... ama hadi dedim quartzo ya yazik olmasin, onu alim

kızlar biz bu soloticalara ne zaman doyucaz ya bi sonu varmıdırki bunun ben bu renkden sonnra almam diyodum biraz ama bi iki hafta daha eve kapanıp haftalığımı yine bu merete yatırmayı düşünüyorum zemuszemus

burcu bu meret aliskanlik yapar diyolardi da inanmiyodum :1rolleyes: bu gidisle solotica cebimizde para birakmiycak delikafadulden

hahaaah bulusana hastalik yapio bu gercekten ya en az 3-4 renk var suan istedigim ay ne yapcaz biz yaaaaaaaaaa sempatiksalakcinnidelikafadulden sonu yok bence tum renkleri denicez gibi gelio bana sempatiksalakcinni

pinaxim cnm benm ya benm de ruyama girdi kac sefer ahahaha icelari gormustum lacivert durmustu cor icelar ben de ruyamda. aaa daha acik durur die tahmin ediordum die sasiriodum sempatiksalakcinni ya cnm bence quartzo tekini almakla ii ettin ya bence cok guzel renk tenine fln da cok gidicek bence her gune olmasa da takarsin yani belki de cok rahat edip surekli takarsin. hayirlisi guzel durcaindan eminim ama senin rahat etmen onemli boshayallersmile
bu arada pineapples da charm ice ben de cok begenmistim

ben daha açık dursun istiyorum ama vetmanın gözü benden koyu sanırım .daha açık gözde charme ice görmeyi çok istiyorum pineapple da ela gözlü

sagol tatlim, insallah öyle olur :))

ben daha açık dursun istiyorum ama vetmanın gözü benden koyu sanırım .daha açık gözde charme ice görmeyi çok istiyorum

Vetman'ın gözünde Ice bence çok hoş durmuş, lens olduğu bariz belli ama yine de güzel durmuuuşşş boshayallersmile Sende daha değişik durur bence, Vetman ile benim göz rengi aynı, çok koyu... Gerçekten daha açık tonlarda kahve göz rengi olan biri de koysa da görsek ne iyi olcak...

ben daha açık dursun istiyorum ama vetmanın gözü benden koyu sanırım .daha açık gözde charme ice görmeyi çok istiyorum pineapple da ela gözlü

hmmm )) baska deneyen de yok heralde charm ice i ???

Ben sana canli renkleri yakisitirdigimi söylemistim canim, topazio yu zaten düsünüyosun.. esmereldan da var... bi de günlük takabilicegin bi renk al rahatla :)))

bambam sanırım bi sonraki lensim cor ocre olucak ne dersin bide doğal olsun :))

tatlisim bende benzer bise dusunuorm yani doal olan biseyle devam etmeyi hihiihihih. ben nc mel istiorm. pinaxcim da sahane duruordu ya kendi gozu gibi hatta. bi kac nc mel daha gordum cok hoslar kimse lens demez yani gozle guzel uyusunca. onemli olan belli etmesi kendini azcik. ocre fotosu gordum bikac tane. ama nc mi charme mi cor mu bilemedim ben de simdi? cor da mi en acik? charme da koyu olabilir. ocre cok doal duruor bencede hele ki senin gozun de koyu deil. baktin mi fotolara cor ocrenin cnm boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…