Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Ben esmeralda derim belirgin ve rengine bayılıyorum.Mel dede charme bence ,tabi seçim senin bir resmini koysaydın albüme

Berry Esmeralda sende mükemmel durmuş gerçekten, tam benim aradığım renk buuu zemuszemus Senin de dediğin gibi, belirgin değişiklik yaratmasından taraftarım ben de... Tamam doğallık da çok önemli ama değişiklik de... Değişiklik istemiyorsak niye lens takalım ki kaydirigubbakcemile3 Ben kesin karar verdim Esmeralda alacağım. Bunda senin fotoların katkısı da çok oldu, teşekkür ediyorum tekrar opuyorumnanaktan

hmmm biz secemiyoruz anladım canım siseleride dediğin gibi atmayalım a.s

Katkım olduysa ne mutlu bana umarım hayalindelki gibi olur ben esmeraldaya 1 haftada karar vermiştim.
Aslında mint ,verde marine arasında gidip geliyorum.birde ilk aklımı çelen quartzo var ama korkuyorum quartzodan.topazio alıcam temmuzda ;-).. 3.lensim sizce
Charme verde marine
İce mint
Quartzo mu olsunkafamçokkarıştı

berry ice minti bi sevemedim gitti rengini ben begenmedim CADIARZU
ben quartzo yada verde marine diyorum belirgin renkleri seven biri olarak alkisalkisalkis

ben senin yerinde olsam charm ice alırdım

pınax verdigin bilgiler için sagol çok işimize yarayacaktır

Umarımmm... boshayallersmile
Charme Verde Marine de çok hoş durmuş bazılarında... Icemint'i ben çok sevmedim, ölü bi renk gibi geldi. Ama tabi bu benim naçizane fikrim...boshayallersmile

berry ice minti bi sevemedim gitti rengini ben begenmedim CADIARZU
ben quartzo yada verde marine diyorum belirgin renkleri seven biri olarak alkisalkisalkis

Ben de Icemint'i beğenmedim ya, ölü gözü gibi geliyor bana da... Tövbe tövbe... kaydirigubbakcemile3

paschar canım senle tıpatıp aynı göz rengimiz... Bizi en iyi Esmeralda paklar diye düşünüyorum ben kaydirigubbakcemile3 Seni bilmiyorum ama ben belli belirsiz olmayan ama cart da olmayan bir yeşil istiyorum. Ve bunu en iyi sağlayacak renk anladığım kadarıyla Esmeralda...

cnm bilmiyorum cok kararsızım topazio almıştım turkuaz oldu onun için şimdi daha temkinli yaklaşıyorum renklere=))

evet göz rengin çok koyu değil ama charme verde de olabilir.açık istiyorsan esmeralda kimse minti sevmemiş tüh.quartzoya ne dersiniz zombimi olurum acep

evet göz rengin çok koyu değil ama charme verde de olabilir.açık istiyorsan esmeralda kimse minti sevmemiş tüh.quartzoya ne dersiniz zombimi olurum acep

Berry quartzo çok güzel bir renk ama ben esmerlere daha çok yakıştırıyorum.Sende benim gibi beyaz tenlisin acaba nasıl durur????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…