- Konu Sahibi White Mocha
-
- #7.041
peki ton renginin açılması numara büyüdükçe mi oluyor küçüldükçe mi yada numaralar boyamada nasıl bi etki yapıyor???? biri bizi aydınlatsınnnn delikafadulden
Ben esmeralda derim belirgin ve rengine bayılıyorum.Mel dede charme bence ,tabi seçim senin bir resmini koysaydın albüme
ocreyi cok merak ediyorum senin gözlerinde2 lens sipariş edeceğim bende.
charm ocre ve nc azul.. bakalım nasıl olacak.
verdim canım esmeraldaevet verde.zaten mel ela.akitra sağol verdinmi siparişini esmeralda
gelmez akitracım nerden sipariş verdin yurtiçi mi
evet canim biz secemiyoruz onu... ama tipki bende oldugu gibi lensin biri olup biri olmayinca, renk bakimindan uyumlu olmasi icin lazimmis bu numara...
bizim yapabilicegimiz tek sey lensler geldiginde, iki sisede de ayni renk tonu numarasi yazmasina dikkat etmek...
Katkım olduysa ne mutlu bana umarım hayalindelki gibi olur ben esmeraldaya 1 haftada karar vermiştim.Berry Esmeralda sende mükemmel durmuş gerçekten, tam benim aradığım renk buuu zemuszemus Senin de dediğin gibi, belirgin değişiklik yaratmasından taraftarım ben de... Tamam doğallık da çok önemli ama değişiklik de... Değişiklik istemiyorsak niye lens takalım ki kaydirigubbakcemile3 Ben kesin karar verdim Esmeralda alacağım. Bunda senin fotoların katkısı da çok oldu, teşekkür ediyorum tekrar opuyorumnanaktan
Katkım olduysa ne mutlu bana umarım hayalindelki gibi olur ben esmeraldaya 1 haftada karar vermiştim.
Aslında mint ,verde marine arasında gidip geliyorum.birde ilk aklımı çelen quartzo var ama korkuyorum quartzodan.topazio alıcam temmuzda ;-).. 3.lensim sizce
Charme verde marine
İce mint
Quartzo mu olsunkafamçokkarıştı
Katkım olduysa ne mutlu bana umarım hayalindelki gibi olur ben esmeraldaya 1 haftada karar vermiştim.
Aslında mint ,verde marine arasında gidip geliyorum.birde ilk aklımı çelen quartzo var ama korkuyorum quartzodan.topazio alıcam temmuzda ;-).. 3.lensim sizce
Charme verde marine
İce mint
Quartzo mu olsunkafamçokkarıştı
berry ice minti bi sevemedim gitti rengini ben begenmedim CADIARZU
ben quartzo yada verde marine diyorum belirgin renkleri seven biri olarak alkisalkisalkis
kızlar göz rengimi ekliyorum
paschar canım senle tıpatıp aynı göz rengimiz... Bizi en iyi Esmeralda paklar diye düşünüyorum ben kaydirigubbakcemile3 Seni bilmiyorum ama ben belli belirsiz olmayan ama cart da olmayan bir yeşil istiyorum. Ve bunu en iyi sağlayacak renk anladığım kadarıyla Esmeralda...
evet göz rengin çok koyu değil ama charme verde de olabilir.açık istiyorsan esmeralda kimse minti sevmemiş tüh.quartzoya ne dersiniz zombimi olurum acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?