- Konu Sahibi White Mocha
-
- #7.061
berrycim topazio
wetmancım fikrin nedir mel konsunda yani göz fotomu ekledim ne düşüyosun cnm renk konusunda???
ilginç demek her rengin de 38 farklı boyaması olabiilior
öyleymis berry, bende yeni ögrendim
Kizlar sakin lens sisenizi cöpe möpe atmayin, bi sise hep kalsin elinizde! Ben bu siseyi atmis olsaydim simdi siparisi veremiycektim lensin diger teki icin ... aklinizda bulunsun
berrycim topazio
Bambam sağol canım bakalım hayırlısı ilk tercihimi yaptım işte eğer soloticalar uyarsa gözüme teker teker hepsini denerim herhalde...Dün fotomu koydum sizlerin hiçbiri yoktu bir tek berry ve rotin cvp verdi ben de daha fazla sabretmek istemedim verdim hemen siparişi inşallah pişman olmam...
kızlar bugün lenslerimle ilgili ilk yorumumu aldım tamda benim istediğim tepkiyi verdi uzakdan mavi gibi durduğunu ama biraz yakından tam gri olduğunu söyledi :))
bu arada bi iki foto daha koydum cor ice la saçlarım falan daha düzgün :kedi:
sagol canim )) evet wrlens göndericek.. quartzonun teki ve charm ocre
simdi mail aldim cnm örnek resim göndermisler...ekliyorum
baştada öyle dediler korktum ama zaten orjinal olarak beyaz tenliler gri gözlü oluyor
elinde quartzo fotosu olan varmı?
ay pinaxim cok cok sevndm gercekten tek olarak gondericem olmalarina da yeni lenslerini mutlulukla kullan cnm benm hihihi hihoyyyt:asigim:
ay bu bilgi sahane oldu cok saol cnm sahanesin kaydirigubbakcemile5
off pschar sende çok güzel durmuş gri ile mavi arası görünüyo resimde kendi göz rengin ne renk acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?