Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

berry sen gri sewiyosun bence icemint quartzodan daha acık bir ton quartzoda bence sende griyeşil bir ton olur benimekledigim topazio fotosu vardı önceki sayfalarda...

wetmancım fikrin nedir mel konsunda yani göz fotomu ekledim ne düşüyosun cnm renk konusunda???

Canım benim hıdrocor mel konusunda fikrimi biliyorsun :)Çok begeniyorum hatta kendime çok yeni getirtim bu rengi ve kendim kullanıyorum inanılmaz doğal bir renk ve senin gözündede çok doğal yağ yeşili durur :)Ama o saçlar çok gür güzel ve sarıya seninlede konuşmuştuk sende sönük kalmasın o meller yoksa renk gözüne süper olur ona şüphen olmasın benden bir iki ton açık ya gözlerin tam güzel olur:):lepi:

elinde quartzo fotosu olan varmı?
Birde charme grafite vetmanda harika durmuş forumda koyu dyorlardı.charme ice daha mı koyu

peki vetmancım cor graphite mi yoksa cor ice mi daha açık renk..
Ne çok sordum ya
Şöyle bir gözde charme ice bir gözde charme grafite olsa.
Birde cor ları aynı fotoda off offff

ilginç demek her rengin de 38 farklı boyaması olabiilior

öyleymis berry, bende yeni ögrendim

Kizlar sakin lens sisenizi cöpe möpe atmayin, bi sise hep kalsin elinizde! Ben bu siseyi atmis olsaydim simdi siparisi veremiycektim lensin diger teki icin ... aklinizda bulunsun

ay inanmiorm cidden mi ana :1shok: oorendigimiz ii oldu cok saol pinaxcim!!! :1hug: iyi ki atmadim siseyi hihihi sempatiksalakcinni

berrycim topazio

pascharcim topaziolar sahane durmus sende cnm bence :)

cnm benm hayirli olsun boshayallersmileumarim cok memnun kalirsin ben cok sevdm solotica kesinlikle bikac renk daha alicam sempatiksalakcinni

hihih cok sevndm cnm istedigin gibi olmasina kaydirigubbakcemile5 bencede sahane!

sagol canim )) evet wrlens göndericek.. quartzonun teki ve charm ocre

ay pinaxim cok cok sevndm gercekten tek olarak gondericem olmalarina da yeni lenslerini mutlulukla kullan cnm benm hihihi hihoyyyt:asigim:

simdi mail aldim cnm örnek resim göndermisler...ekliyorum

ay bu bilgi sahane oldu cok saol cnm sahanesin kaydirigubbakcemile5

baştada öyle dediler korktum ama zaten orjinal olarak beyaz tenliler gri gözlü oluyor

ben sahsen beyaz ten ile gri gozu en uyumlu kombinasyonalrdan biri olarak buluorm nedense herkes cok soluk buluo. yani tabi soluk olmamak icin hafif allik ve rimel lazim. ben zaten surekli kullandigimdan favorim gri lens. yani dedigin dooru cnm cok acik tenli olup sarisin olanlar gozleri cok acik renk oluo gri donuk maviler genelde. zevk meselesi tabi ben souk goruntu seviorm belki de ondan.

bencede uygun ama quartzo sanırım daha yeşil ağırlıklı..ice saçına ve tenine harika olmuş.bencede hafif makyajla allıkla süper

ay pinaxim cok cok sevndm gercekten tek olarak gondericem olmalarina da yeni lenslerini mutlulukla kullan cnm benm hihihi hihoyyyt:asigim:

ay bu bilgi sahane oldu cok saol cnm sahanesin kaydirigubbakcemile5

Canim benim cok sagol :)) daha siparisi vermedim... wrlens biraz yavas calisiyo galiba :))

berrry ve bambam kızlar cok teşekkür ederim renk gusel durdu aslında fakat benim saclar uzun sarı wetmancım gördü beni=)) topazio takıncada böle nasıl diim cok dikkat cekiyodum birde bana sıcak tonlar yakışıyo galiba ondan sattım. hayırlısı bakalım galiba esmeralda alıcam dogal bir yeşil tonu dioalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…