- Konu Sahibi White Mocha
-
- #7.221
beyazımsı durmuş sanırım flaştan mış ama lila gibi olmamış
Eki Görüntüle 43423
teşekkür ederim canım söylediğin için bakıyorum hemen ... opuyorumnanaktanYakamozcum )) renk güzel renk, gözlerin acik renkse eger pineapples daki durusuna bak derim, onda charm ice var ve cok yakismis! Sende büyük bi ihtimalle o tonda durur heralde opuyorumnanaktan
haklısın kendi gözü gibi bambamınboshayallersmile
muhteşem :asigim:
bende opti free aldım inş benimkıler koyulaşır :lepi:
öylemi ne güzel hayırlı olsun simdiden
gözlerin hangi renk ?
muhtesem olmus canımcım yerimseniben
cnm hayirli olsun gelince foto ekleyebilirsen cok cok sevinirim. ben de nc mel alicam ama charme mel e bakiorm azicikgule gule kullan simdiden
okypetecim sahane otesi durmus acayip begendm gule gule kullan :) cok hoslar gercekten!!! kaydirigubbakcemile2:asigim:
berrycim ben ice i cok begendm sahsen sen de. flashla rengi daha acik cikior.
ben de flashla cekince bu sekilde oluor. bir de burcu hakli aslinda esmeraldaya gozun alistigindan cor un haresi yok sana gozunu kucuk gosterio gibi gelmistir. ben hic oole hissetmedim aslinda benm gozum iridir ama bilmiorm. nc ice da iyi bir secim hareye aliskinsan. ama tenine cok yakismis icelar. verde de hos durmus rengi. ben daha cok gri tonlari sevdigimden gonlum hemen icelardan yana oluverior hihihhi boshayallersmile:asigim:
arzutrcim ben cok begendim koydugun crystal fotolarini cok hoslar. cor ice a benzior azicik haklisin burcucum. aslinda zencilerin de gozleri siyah deil rihanna mesela ela gozlu. tonlari deisio onnarinda ama bu cocugun baya koyuymus gibi duruo ama fotodan da emin olunmuo ki benm de gozum bazen oldugundan koyu cikio fotoda. yani evde kapali ortamda fln isigin geldigi yone gore cok deisio. vetmanda da gorebilcez crystali saolsun boshayallersmile meraktayim cok. goz tabanini bildigimiz bir gozde gorup karar vermek daha ii olabilir. :asigim:
charme verde marine yada nc daha mı hoş sanki.nc ice sanırım daha hoş ama benim rengim yeşil okypete :hulya:
buda flaşlı çekim cristal
buda flaşlı çekim cristal koyu kahve gözde
2side hoş durur ama ncyi tercih et derim.okypete charme mı nc verde marine mi
Bana çok soğuk geldi bu renk :umursamaz:
evt cnm kesinlikle souk bi renk :) ben seviorm souk renkleri nedense yaw sempatiksalakcinni cokacimcoook genelde sevilmio:bbo: tuafim azcuk ehehehehdelikafadulden aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?