Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Yakamozcum )) renk güzel renk, gözlerin acik renkse eger pineapples daki durusuna bak derim, onda charm ice var ve cok yakismis! Sende büyük bi ihtimalle o tonda durur heralde opuyorumnanaktan
teşekkür ederim canım söylediğin için bakıyorum hemen ... opuyorumnanaktan

muhteşem :asigim:

bende opti free aldım inş benimkıler koyulaşır :lepi:

öylemi ne güzel hayırlı olsun simdiden
gözlerin hangi renk ?

muhtesem olmus canımcım yerimseniben

liv, akidra, bambam çok teşekkürler kızlar.
livciğim,opti free koyultuyortatlım.
acaip fark ediyor. ben grafite dışında diğer lenslerimde onu kullanıyorum.
bir tek grafitede,solo care, kullanıyorum.

berry canım burcuylamı bulustunuz ne güzel :1hug:
benim fikrim bencede gözlerini küçük göstermiş ama renk olarak verde marine hosuma gitmedi.
charm yada dediğin gibi nc alman daha iyi olur

evt cnm kesinlikle souk bi renk :) ben seviorm souk renkleri nedense yaw sempatiksalakcinni cokacimcoook genelde sevilmio:bbo: tuafim azcuk ehehehehdelikafadulden aklinialirimsmile

Eheheh kaydirigubbakcemile3 Yok canım estağfurullah ne tuhaflığı... Herkesin bi tarzı, ayrı bi zevki var. Zevkler ve renkler tartışılmaz diye boşuna demiyorlar... zemuszemus Yakıştırana güzel de gidebilir ayrıca. Sadece gözün kendisi üzerinden konuşuyorum ne de olsa. Oysa güzellik bütündür, bütünde görmek lazım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…