Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

hayır ne taşması taşca nc taşar cor daha farklı verde marine de cor da tam oldu
İce ın taşmamış verde marinnin taşması zaten imkansız aynı çaptalar
Sıkıntı fotoda görüldüğü gibi sağ gözüm lensten ötürü daha küçük görünüyor

tek kelime ile harika bende charm mellerimi bekliyorum boshayallersmile

cnm hayirli olsun gelince foto ekleyebilirsen cok cok sevinirim. ben de nc mel alicam ama charme mel e bakiorm azicik gule gule kullan simdiden

sıcak sıcak charm grafite resimlerim.
attaa gitmeden önce çekeyim dedim:))

okypetecim sahane otesi durmus acayip begendm gule gule kullan :) cok hoslar gercekten!!! kaydirigubbakcemile2:asigim:

berrycim ben ice i cok begendm sahsen sen de. flashla rengi daha acik cikior.
ben de flashla cekince bu sekilde oluor. bir de burcu hakli aslinda esmeraldaya gozun alistigindan cor un haresi yok sana gozunu kucuk gosterio gibi gelmistir. ben hic oole hissetmedim aslinda benm gozum iridir ama bilmiorm. nc ice da iyi bir secim hareye aliskinsan. ama tenine cok yakismis icelar. verde de hos durmus rengi. ben daha cok gri tonlari sevdigimden gonlum hemen icelardan yana oluverior hihihhi boshayallersmile:asigim:

arzutr bunlar gözümdeki cor ice'a çok benziyo benimde gözlerim koyu cor ice neden düşünmüyosun? Zencilerin gözleri genelde siyah oluyo bu yüzden bu çocukda böyle durmuş galiba

arzutrcim ben cok begendim koydugun crystal fotolarini cok hoslar. cor ice a benzior azicik haklisin burcucum. aslinda zencilerin de gozleri siyah deil rihanna mesela ela gozlu. tonlari deisio onnarinda ama bu cocugun baya koyuymus gibi duruo ama fotodan da emin olunmuo ki benm de gozum bazen oldugundan koyu cikio fotoda. yani evde kapali ortamda fln isigin geldigi yone gore cok deisio. vetmanda da gorebilcez crystali saolsun boshayallersmile meraktayim cok. goz tabanini bildigimiz bir gozde gorup karar vermek daha ii olabilir. :asigim:

Son düzenleme:
ice açık gözümün beyazıda açık flaşla dahada aydınlandı sanırım.verde fosforlu sanki daha büyük gibi mi durmuş

cnm bise sorcam senin kendi gozunde belirgin bir hare var mi?
mesela ben de soole duruor; benm gozumde hare belirgin cor u takinca hafif bi haresi varmis gibi oluor cunku kendi gozumun haresi daha koyu lenste grimsi bi hare var gibi oluo. flashla onu gormememk normal ama gun isiginda hani daha belli olur bilmem ki? ama nc serisi karar veriosun zaten bence yakisicaktir sana :)

bilmem ki bi fikir yani gun isiginda bakabildin mi takinca lensleri? cor ice baya doal duran bi lens ama nc ice da ayni sekildedir eminim. :1hug:

bambam sende ve burcuda harka durmuş flaşsız nasıl duruyor bakamadık çünkü loş bir mekandı.belkidd esmeraldadan sonra göz yanılmasıdır buda tanita gri

SOL TANıTA SAĞ COR ıCE

Haresi çok yok sanırım gözümün

Kızlar ben charm verde marıne dusunuyorumda bery arkadasım sen cor unu denemişsın ama sence renk olarak nasıl? gozlerım sıyah ve ırı bu arada crsytal hakkaten koyu gozde oyle duruyorsa super

flashsiz nasil dururdu acaba merak ettim simdi flash baya deistirio cunku. ama tonunu begendiysen nc serisi ii bi fikir cunku hare ile haklisin sanirim goz daha iri duruor. bence cor ice tanita dan daha doal durmus bilmiyorumkismile o da cok hos ama ikisini yanyana koyunca cor ice daha doal gorunuor. tanita grilerini gordugumde cok hos durmus dedim o ayri ama cor ice in yanina ben de denemek icin sophistic gri ve freshlook hareli gri takip denemistim, arkadasa da gosterdim o da dedi en doal cor ice durdu die. bilmem ki bana da oole gelio cnm. eyvahedigeldismile

Ya ben şimdi bambam ile berry nin ice larına yanyana koyup baktım evet ışık çok yanıltabilir o yüzden takıp bakan sensin berry ama sanki ice donut un dediği gibi sende lila durmuş...

evet bambam flaşlı bir foto eklermisin bakalım merak ettim de

tamam cnm koyucam aksama cekebilirim suan yanimda deil foto makinem. aksama koyarim ama size gore sabaha dooru oluor. yarin bakabilmis olursun bilmiyorumkismile yanimda olsaydi eklerdim. telefonun da flashi yok onna cekiyim ekliyim desem.
bi de bakiyim mevcutta var mi flashli eklemedigim olabilir. bulursam haber vericem cnm. eyvahedigeldismile

çok sağol bambamcım burcu sende ekleyebilirsin flaşlı

rica ederim cnm ne demek :1hug:
bi iki tane flashli buldum birini ekledim cnm baksana ne kdr acik cikmis rengi

bunu baya yakindan cekmisim isik belli zaten patlamis gozumde aksama istersen daha cekerim bu fikir vermezse eyvahedigeldismile

ay canım tamda onu dicektim çok açık çıkar diye sende varmış benim telefonda bi acayip ya sinir ediyo beni offf klava:

ay canım tamda onu dicektim çok açık çıkar diye sende varmış benim telefonda bi acayip ya sinir ediyo beni offf klava:

hheheh almissin oklavayi eline burcucum hihihihi cnm yaw :) :1hug:
ben bunu foto mak ile cekmistim onceden flash diskimde varmis ordan ekledim. sempatiksalakcinni

yanlız şu halini bile benim göz rengim diye yutturabilirsin bence kaydirigubbakcemile3

:roflol: heuhehe tabi cnm zaten kendi gozum ki aaa sen lens mi sandim aaaaaaaaaa :umursamaz:daha neler sempatiksalakcinni hehehehe. yok yaw kahveden bu kdr aciga giden goz yoktur herhalde isikla zaten aralardan kahveler azicik azicik firlio gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…