Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

paylaşımınız yardımınız ve 3 4 defa yazdığım sorulara cevap verdiğiniz için çok teşekkürler...

parvati sana cevap verildimi bilmem yoktum bugün. gerilere tam bakamadım.
charm ocre,bir renk.
ocre bir renk.
topazio yada grafite gibi.
bal tonu ,biraz gri biraz kahve gibi...
ocrenin ncsi birde charmı var vede coru....
kalın siyah,halka istersen charm ocre daha ince ve açık renk halka istersen nc ocre
haresiz istersen cor ocre

Son düzenleyen: Moderatör:

öncelikle çok teşekkür ederim mesajıma cevap verdiğiniz için :)
aynı mesajı bi kaç sayfa öncede yazmıştım da birde daha önceden 2 mesaj daha atmıştm hiçbirine de cevap veren olmayınca... kaydirigubbakcemile3
son bir soru hidrocor ve hidrocherme gibi şeyler var bunlar ne ve hangisi doğal? buyrunnnnnnnnn

rica ederim..
solotica 3çeşit nc ,charm ve cor.
aslında hidrocharm ve hidrocora biz kısaltarak cor ve charm diyoruz .
cor haresizi soloticanın.
charm kalın harelisi
nc daha açık renk ve ince harelisi.
birde ncnin diğerlerinden farklı daha opak 3 rengi var esmeralda,quartzo ve topazio.
bunlar sadece ncde var.pupilleride daha dar..
bunun dışında diğer renkler mel,ice grafite vs... gibi bu 3 çeşittede yani nc,cor ve charmda mevcut..
doğallığa gelince valla hepsi doğal..
sadece zevke bağlı
mesela ben hareli lens sevdalısıyım o yüzden hareli alırım lenslerimi...

Son düzenleyen: Moderatör:

çokkk teşekkür ederim bilgiler için kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan buyrunnnnnnnnn

Pinax canım sende n.c mel fotosunu quartzo sandım bir an ne kadar değişik durmuş sende meller .Ama bilakis bir o kadarda harika durmuş çok begendim gerçekten melleri sende ama göz tabanın bayağı açık sanırım elamı açık kahverengimi?

:1hug: hiihihi tabi cnm benm ama ben genel olarak da souk donuk yuzleri severim cok acik goz rengi beyaz ten cok acik sac fln zaten ozendigimden gidip sacimi sari yapiorm heuhueue sempatiksalakcinni.

mesela ben hareli lens sevdalısıyım o yüzden hareli alırım lenslerimi...

ben aslında hareliye sıcak bakmadım ilkten ama sonra çok hoş olduğunu farkettim :)
hidrocor'a sıcak bakmıyorum artık nc tam ortası a.s
mel verde ve ocre renkleri çok hoş ama nc'nin verdesini bulamadım
ben koyu doğal ve yeşil bir ton arıyorum tam bu türde lens kullanmış olan var mı?

en son nc mel'e karar verdim ama benim gözlerim numaralı solotica'da numaralı seçeneği var mı?
ve varsa nereden satın alıyoruz bunu arkadaşlar? :)

en son nc mel'e karar verdim ama benim gözlerim numaralı solotica'da numaralı seçeneği var mı?
ve varsa nereden satın alıyoruz bunu arkadaşlar? :)

evt cnm numarali alabiliorsun benmkiler numarali boshayallersmile
bazi websiteleri var internetten siparis verebilecegin ya da direk vetmandan alabilirsin. sitelerden almak istersen arzutr nin bir topigi var bu konuda ona bir gozat istersen cok guzel aciklamis nasil alinabilecegini saolsun :lepi:

http://www.kadinlarkulubu.com/kontakt-lens-gozluk/357567-solotica-lens-satin-almanin-kac-yolu.html

sevgili yeşimin koyu kahverengi gözünde n.c verde fotoğrafı parvati senin için:))
zaten pek başkada yok n.c verde fotosu ..

Merhaba Arkadaşlar
Ben yaklaşık 15 -20 gün önce Vetman dan hidrocharm mel aldım ama tam istediğim gibi olmadı,bir kez taktım şu anda kutusunda duruyor,190 TL ye aldım isteyen olursa 100 TL ye veririm.Vetman arzu hanımda da sorabilirsiniz.Görüşmek üzere

sevgili yeşimin koyu kahverengi gözünde n.c verde fotoğrafı parvati senin için:))
zaten pek başkada yok n.c verde fotosu ..

çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan
güzel duruyor gerçekten ama mel daha hoş sanki mel'e karar verdim çok saolasın bu arada kaydirigubbakcemile5

int. sitelerinden baktımda hep numarasız numarasız diynce bir umutsuzluk sardı o kadar bakındım numaralısı yokmuymuş diye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
çokk saolasın canm hemen bakıyorum kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

ayyyy lenslerimi sabırsızlıkla bekliyorummm :dance:
bir an önce gelseler ahhh boshayallersmile

nc. verde cok değişik bi yesil ben seviyorum boshayallersmile

NRTNERDAL lenslerin numaralı mı??

akitra koyu yeşil seviyorsan nc verde sana göre birde charme verde marinede mavi yeşil canlı bir renk.bende mele talibim mesaj attım yanıt gelmedi henüzboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…