Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

o zaman açık kahve göze ice mi grafite mi ne dersiniz böle sibel can gibi olsun istiyorum

Canım topazio,quartzo ve esmeralda tam opak lensler olduğu için taşsa da büyük de gelse görünüm açısından sorun olmuyor. Ama soloticanın öteki renkleri yarı opak ve senin yaşadığın durum ortaya çıkabiliyor küçük irisi olan kişilerde. Topazio çok güzel bir mavi renk. Ama benim cilt rengime biraz fazla açık geldi sanırım. Dikkat çeken bir renk. Eğer çok beyaz tenli değilsen düşünebilirsin. Doğallık açısından da piyasadaki tam opak olan tüm lenslerden daha doğal damar olayı hiç yok ama soloticanın öteki serileri kadar doğal da değil haliyle. Dikkat çeksin ve tam değişim yapsın istiyorsan,doğallık ikinci plandaysa hiç düşünme bu renklerden birini al derim. Hem taştığı da belli olmaz.

Okypete canım ben de hatırlıyorum benim gözlerim küçük demiştin 8,2 demiştin ama sende özellikle charm graphiteyi çok inceledim haresi tamamiyle görünmüyor yani küçükmüş gibi durmuyor gözlerin çok tuhaf bana da gözlerim çok iri geliyor ama doktor 7,9 dedi çok enteresan ben nerden bulacam 8 lik lensi

Bu arada vetmancıma ilgisi için çoook teşekkür ediyorum tabii yardımlarınız için hepinize de charm mellerim sonunda geldi daha doğrusu yarın teslim edeceklerdi de ben gidip aldım postaneden ben rengi çok beğendim tam bir zeytin yeşili durdu bende ama birşey soracağım...

Öncelikle tek korkum kayma olayıydı çok şükür solotica diğer lensler kadar kaymıyor ancak gözümü açıp kapatınca bunda da hafif bir bulanıklık var yine de diğer markalar gibi değil umarım dediğiniz gibi olur göz alışır şu an gözümde lensi hissediyorum inşallah zamanla geçer...
Bir de kızlar lenslerin büyüklük farkı olamaz değil mi biliyorum çok saçma ama bana bir gözüm diğerinden daha büyük görünüyor şu an acaba gözümde mi birşey var :roflol:

yanii
bende anlayamıyorum bu çap olayını.
ilginç...
aslında gözlerim iri. küçük değilde,miyoplarda olan bir şey varmış.
yuvarlak yandan görünüş miyoplarda elipse dönüyormuş. bende öyleymiş. o yüzdende çapım 8.2ymiş dediler ama bilemiyorum.
onların yalancısıyım:))

Son düzenleyen: Moderatör:
o zaman açık kahve göze ice mi grafite mi ne dersiniz böle sibel can gibi olsun istiyorum

Canım açık kahverengi yada koyu kahverengi farketmez şöyle almışken sibel can gözü gibi masmavi olsun diyorsan kesinlikle topazio ne grafite nede ıce o kadar mavi yapamaz gözünü keşke olsa ama henüz solotica bunu yapmadı cristaldende ümitliyiz:))

Daha once mesaj sayisi yetmeyen bir arkadasin resmini Vetman koymustu. Sanirim sana gondermem gerekiyor Vetman bilir heralde nasil olacagini; Vetman bize bir yanit lutfen?bilmiyorumkismile

bana öyle demişlerdi o yüzden 8.2ymiş.
bu arada aramızda kalsın ,kaydirigubbakcemile3miyopum 6 numara:roflol:
körüm kör....

Ahahaha senin kadar olmasada ben de kör sayılırım canım :roflol:
boşver soloticalarla hiç bişey anlaşılmıyo, hem kör olmasaydıkta takacaktık bu mereti a.s

Ahahaha senin kadar olmasada ben de kör sayılırım canım :roflol:
boşver soloticalarla hiç bişey anlaşılmıyo, hem kör olmasaydıkta takacaktık bu mereti a.s
haklısın..
lensi bulandan Allah razı olsun valla.
yoksa şişe dibi gözlüklerle gezecektimsırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…