- 7 Şubat 2008
- 2.461
- 170
- 363
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #7.361
pineapples hepsi muhteşem olmuş benim albümede bakabilirsin
Morrison topaziolar gozunde nasil durdu peki? tasiyor ama belli olmuyorsa sorun yok degil mi o zaman? Benim tasan yerler transparan yesil oluyor da etrafi buyuk geldiginden. Topazionun renginden memnun musun burada daha once takamiyorum fazla goz alici diyen arkadaslar oldu da?
Acaba ben de nc nin opak olanlarini mi denesem topazio gibi ne dersiniz? Aslinda sizle birsey paylasayim arkadaslar benim asil derdim su; iki yil once Ankara dan Freshkon groovy green diye bi lens almistim ama Istanbul da bulamamistim suresi dolunca.Tvde calisirken sirf gozlerimin (onlar dogal saniyordu tabi:) guzelliginden program sundurmaya kara vermislerdi o derece yani.(bu arada artik tv gibi bi derdim yok yurtdisindayim zatenyerimseniben ) Oyle su yesili gibi bir renkti. Bu soloticalarda bunu yakalayabilir miyim topazio quartzo ya da esmereldayla atfara tasmadan? Lutfen yardimci olun.
Okypete canım ben de hatırlıyorum benim gözlerim küçük demiştin 8,2 demiştin ama sende özellikle charm graphiteyi çok inceledim haresi tamamiyle görünmüyor yani küçükmüş gibi durmuyor gözlerin çok tuhaf bana da gözlerim çok iri geliyor ama doktor 7,9 dedi çok enteresanben nerden bulacam 8 lik lensi
o zaman açık kahve göze ice mi grafite mi ne dersiniz böle sibel can gibi olsun istiyorum
ben daha öncede yazmıştım. benim bir lensimin teki yeni almıştım yırtıldı.
lens uzmanım ve doktor tekini isrtediğimde yeni,renkler farkeder demişlerdi. o yüzden çift alın. .
pinax,şişesinin üstündeki numaralardan bahsetmişti.
renk numaralarıymış.
sana yardımcı olabilir, bu konuda. o numaralara ,göre aynı tonu yakalıyorsun.şişeyi atmadıysan tabii. bak yavaş yavaş gözümün şeklini alacak gibi. takmaya devam et... resimi koymana yardımcı olurum ama nasıl yapacağız onu...
Okycim ben de miyopum ve irisim elips gibi gerçekten :)) bununla alakası var mı hiç bilmiyorum..
bana öyle demişlerdi o yüzden 8.2ymiş.
bu arada aramızda kalsın ,kaydirigubbakcemile3miyopum 6 numara:roflol:
körüm kör....
haklısın..Ahahaha senin kadar olmasada ben de kör sayılırım canım :roflol:
boşver soloticalarla hiç bişey anlaşılmıyo, hem kör olmasaydıkta takacaktık bu mereti a.s
saol canımm.tekrar mail at canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?