- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #7.401
cnm tesekkur ederim :1hug: simdi soole bu lensler normalde yillik ama ben ayni anda 3 tane alip 1 yildan daha uzun sure kullandim hepsini. zmnla iice matlasti renkleri ilk zmnlar cok hostu simdi cok matlastilar. artik tarihleri gecti zaten bu resimde de alali 1 yili gecmisti zaten. bir de ben optifree kullaniordum rengini koyultuor lensin. foto da biraz karanlik yani hepsi birden diyebilirim. ilk zmnki parlakligi ve acikligi yok ama fotodakinden azcik daha acik rengi. green bugun iisalla cekcem foto onu da eklicem cnm. gozlerim cok koyu kahve deil cnm albumde kendi gozum de var ama seninkiler elaymis daha farkli durur mu bilmiorm sophisticler solotica gibi gozle cok kaynasan lensler deil bence yani opak hani quartzo topazio fln gibi. ama hatali da olabilirim ama bana oole gelio goz tabanina gore cok fazla deisicek gibi bir yapisi yok sophisticlerin. belki kucuk ton farklari. gamyoncuiremsu
çok teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için bende grey ve gren renklerini düşünüyorum ekleyince daha çok netleşir fikirlerim opuyorumnanaktan
ben mel icin nrterdal a özeline 3 mesaj attım yanıt gelmedi
kızlar esmeralda makyajım akmış kusura bakmayın artık sabah yapmıştım şimdi cektim fotoyu
MRB özelden 50 msjı doldurmadığım için yollayamadım bir arkadaş var oda lensimi almak istedi ama ses çıkmadı ben 80 tl ye vereceğim yazmıştım ama sanırım ulaşmadı msjım görüşebilirsek nasıl olacak bilemiyorum ,yada kargoyla gönderebilirim
Mail adresimden konuşalım sberryt@yahoo.com bireMRB özelden 50 msjı doldurmadığım için yollayamadım bir arkadaş var oda lensimi almak istedi ama ses çıkmadı ben 80 tl ye vereceğim yazmıştım ama sanırım ulaşmadı msjım görüşebilirsek nasıl olacak bilemiyorum ,yada kargoyla gönderebilirim
Eveeeeeeeeeeeet işte kızlar charm mellerim bakın bakalım yorumlarınızı bekliyorum...
Bende haresi tamamen göründü vetmanınki gibi ama çok da büyük değil lens...Sizce nasıl? Gözümü kırptığımda biraz kayma var inşallah zamanla geçer...
Sizce bundan sonra cor mu almalıyım charm çok belli oldu sanki...
Çooook teşekkür ederim pinax hepinizin beğenmesine sevindim çok mutlu oldum...
Rotin sende biraz daha ela durur herhalde pineapple ın da gözleri açıktı onunikine bakmışsındır ben koyu gözlerde yeşil durduğunu gördüm hep benim de gözlerim çok koyu değil ama bayaa bi zeytin yeşili oldu aynada başkasını görüyor gibiyim
Ya işte denemeden almak zor ne yazık ki çünkü bende mesela hare çok belli oldu ama şimdi nc ya da cor alırsam da gözümden taşar diye korkuyorum...
Haresi belli ama sendede çok hoş durmuş.
Eveeeeeeeeeeeet işte kızlar charm mellerim bakın bakalım yorumlarınızı bekliyorum...
Bende haresi tamamen göründü vetmanınki gibi ama çok da büyük değil lens...Sizce nasıl? Gözümü kırptığımda biraz kayma var inşallah zamanla geçer...
Sizce bundan sonra cor mu almalıyım charm çok belli oldu sanki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?