Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

çok teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için bende grey ve gren renklerini düşünüyorum ekleyince daha çok netleşir fikirlerim opuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için bende grey ve gren renklerini düşünüyorum ekleyince daha çok netleşir fikirlerim opuyorumnanaktan

rica ederim cnm benm yardimci olabilirsem ne mutlu bana opuyorumnanaktan ekledim cnm ben green icin fotolar bakabilirsin sana da msg yazdim. dedigim gibi benm lensler koyulasti ve matlasti hem tarihi gecti hem de optifree solusyonda kullandim onnari koyulastirdi iice. ilk zmnki halleri bu kdr koyu mat deildi. umarim bir fikir verir sana cnm,.kaydirigubbakcemile2

benim kafam iyice karıştı wrlenste
Cor en opak
Charme orta opak
Nc transparan deniyor
Koyu gözlrde charme daha çok açar ve nc kaynaşır diyor.safi göz olmak istemiyorum ama koyuda olmasın.Hiç nc graphite fotosu görmedim ben.Şöyle bir bilgi var graphite açık gözü gri koyu gözü mavimsi yaparmış.
ıce içinde grimsi mavi deniyor.wrlenste blog tıklayınca fotolara baktım hep ice var graphite yok.
Nc ice çok mu belli belirsiz olur charme graphite le dev göz mü olurumeyvahedigeldismile

ben mel icin nrterdal a özeline 3 mesaj attım yanıt gelmedi

MRB özelden 50 msjı doldurmadığım için yollayamadım bir arkadaş var oda lensimi almak istedi ama ses çıkmadı ben 80 tl ye vereceğim yazmıştım ama sanırım ulaşmadı msjım görüşebilirsek nasıl olacak bilemiyorum ,yada kargoyla gönderebilirim

bide ben mesaj atmıştım ama banada cevap gelmedi :kedi: burdan yaz istersen canım ödeme filan nasıl olcak

MİMSZZZN tahmin ettiğim gibi,sendede güzel duracağından emindim,
çok güzel,çok doğal durmuş güle güle kullan.

Teşekkürler bambam teşekkürler rotin beğenmenize sevindim...
Rotin sende mi mel düşünüyordun yanlış mı hatırlıyorum bence mutlaka herkesin meli olmalı zemuszemus

Mail adresimden konuşalım sberryt@yahoo.com bire
Ptt kapıda ödemeli göndrebilirsin alıcam ben birde resmini yollarmısın mail adresime lütfen

Evet MİMSZZZN doğru hatırlıyorsun bende düşünüyorum,aslında kararımı verdim de sadece serisine karar veremedim.Birde yanına değişik bir renk daha istiyorum,şimdi onu araştırıyorum,onada karar verirsem hemen sipariş verecem.Benim gözlerim seninkinden biraz daha açık mel nasıl durur onuda bilmiyorum.??

Cok güzellllllll olmus canim, masallah Kirpiklere de bak ) onlarda süper opuyorumnanaktan Güle güle kullanirsin insallah :)

Çooook teşekkür ederim pinax hepinizin beğenmesine sevindim çok mutlu oldum...
Rotin sende biraz daha ela durur herhalde pineapple ın da gözleri açıktı onunikine bakmışsındır ben koyu gözlerde yeşil durduğunu gördüm hep benim de gözlerim çok koyu değil ama bayaa bi zeytin yeşili oldu aynada başkasını görüyor gibiyim

Bakalım melde kararlıyım.Nasıl durursa artık,sadece seriye karar veremiyorum.Pineapple de hare pek kalın durmamış öyle durursa iyi

Ya işte denemeden almak zor ne yazık ki çünkü bende mesela hare çok belli oldu ama şimdi nc ya da cor alırsam da gözümden taşar diye korkuyorum...

canım harika durmuşlarr bayıldım boshayallersmile
darısı başıma

Teşekkür ederim nazlıserap evet darısı bütün lens bekleyenlerin başına sen de mi mel sipariş etmiştin???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…