- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #7.321
cnm ben yıllarca sofistik yeşil kullandım amazondan daha koyu ama cok dogal kimse gözun lensmi demedi bana memnun kalırsın ben cumartesi wetmandan esmeralda aldım daha acık bir yeşilistedim daha iddalı olsun diye
:))) Canım benim sende sağol işe yaradıysa değer:lepi:
süpewoman cuk oturmuş vetmana.
iyiki burada valla.
herşeyi ona soruyoruz sağolsun.
Pineapples hepsi harika durmuscanim :1hug: ocre de süper, tam istedigim gibi ama bana hala cevap yazmadi bu wrlens yahu...
öle walla okycim herşeye herkese yetişiyo=)))) bu arada okuyorum ocre alıcam diosun sen iddalı lens sewiyosun ustelik sana da iaddalı renkleri yakışıyo ocre kahverengi diil mi allahaşkına napıcaksın ocreyi kendi gözun ocreden bin kere daa gusel ondan vazgec bence azul ala quartzo al nc ice al bence
15 gün oldu alalı vetman dan aldım kendisine de sorabilirsiniz,1 kez taktım şimdi başka bir marka kullanıyorum sonuçta elimde kalacak 80 e veririm
Kızlar, merhaba, aranıza yeni katıldım. Ben de Aryan markalı bir lens aldım sözde iki yıllık. hem çok damarlı hem de gözümde kayıyor. yazdıklarınızı okudukça solotica almayı düşündüm, benimki hareli koyu gri, çok yakışıyor dioyor herkes. Soloticanin hareli koyu grisini kullananınız varmı hiç? kendi gözlerim koyu kahve. Gözü koyu olup da koyu gri Solotica kullanan varsa aranızda resim eklerseniz çok sevinirim.
PİNEAPPLES ben fotoğraflarını göremiyorum.
Sonunda nc mel aldim kopkoyu kahve gozlerimi yesil yapti AAAMMAAA irisin etrafinda beyaz alana da tasiyor daha once freshlook, freshkon,elegance, sophistic ve amazon kullanmistim hic birinde olmadi bu. Bc den filan desem sophistic de 14.50 ye 8.7 idi tasma olmuyodu ona guvenerek almistim. Off bunlari cok buyuk capta yapmislar ya cok uzgunum su anda isin kotusu sag goz iyi yine idare eder de sol goz daha fazla tasiyo adamlar esit uretmemis!
Simdi bu kriz eninda acaba sol goz icin tek siparis verebilir miyim yada bu sevdadan vaz mi geceyim? Yazik bana:sinifsinif: ya Bir aydir bekliyodum bir heves resmen coktum!
Zamanla goze oturma olayindan bahsediyordunuz acaba bu tasma icin de gecerli mi yoksa sadece kayma olunca mi umutla beklemek lasim, ozetle benim durumum umutsuz mu?
colhands ne zaman aldın lenslerini ne zamandan beri kullanıyorsun bilmiyorum ama eğer bugun açtıysan ve çok yeniyse kayma olayı normal daha lens gözünün şeklini almamışki.
Lensler eşit üretilmemesigibi bir durum olamaz mutlaka eşittir ama ilk başlarda gözüne uyum sağlamadığı için olabilir.Uzun süre geçmezse aldığın yere gönderip bir kontol ettirebilirsin ..
Pascar canım esmeraldalı fotoğraflarını bekliyoruzzzz
Selam Vetman sozlerin moral verdi bana tesekkurler cvp icin, lensler dun elime gecti aksam taktim bi saat belki bir de simdi sabahtan basladim takmaye lensleri.rengi gercekten guzel oldu ondan cok uzuldum zaten bu kadar iyi olmusken buyuk oldugundan takamazsam yazik olacak.bu arada ben Fransada yasiyorum simdi parana lentes ten aldim lensleri bu yerden alisveris yapan var mi acaba gunler icinde goze yerlesmese tekini geri gonderip tekrar isteyebilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?