Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

cnm ben yıllarca sofistik yeşil kullandım amazondan daha koyu ama cok dogal kimse gözun lensmi demedi bana memnun kalırsın ben cumartesi wetmandan esmeralda aldım daha acık bir yeşilistedim daha iddalı olsun diye

teşekkür ederim canım bambam da resim eklesin hemen siparişi veriyorum o zaman opuyorumnanaktan iyiki varsınız vallahi Şeniz

süpewoman cuk oturmuş vetmana.
iyiki burada valla.
herşeyi ona soruyoruz sağolsun.

öle walla okycim herşeye herkese yetişiyo=)))) bu arada okuyorum ocre alıcam diosun sen iddalı lens sewiyosun ustelik sana da iaddalı renkleri yakışıyo ocre kahverengi diil mi allahaşkına napıcaksın ocreyi kendi gözun ocreden bin kere daa gusel ondan vazgec bence azul ala quartzo al nc ice al bence

haklısın tatlım.
vazcaydım :))

15 gün oldu alalı vetman dan aldım kendisine de sorabilirsiniz,1 kez taktım şimdi başka bir marka kullanıyorum sonuçta elimde kalacak 80 e veririm

soloticanın gri renklerinden natural colours quartzoyu önerebilirim wifeofdemon ancak eğer daha koyu gri ve daha kalın hareli dersen o zaman hıdrocharm ıce yada grafite olabilir..

Sonunda nc mel aldim kopkoyu kahve gozlerimi yesil yapti AAAMMAAA irisin etrafinda beyaz alana da tasiyor daha once freshlook, freshkon,elegance, sophistic ve amazon kullanmistim hic birinde olmadi bu. Bc den filan desem sophistic de 14.50 ye 8.7 idi tasma olmuyodu ona guvenerek almistim. Off bunlari cok buyuk capta yapmislar ya cok uzgunum su anda isin kotusu sag goz iyi yine idare eder de sol goz daha fazla tasiyo adamlar esit uretmemis!
Simdi bu kriz eninda acaba sol goz icin tek siparis verebilir miyim yada bu sevdadan vaz mi geceyim? Yazik bana:sinifsinif: ya Bir aydir bekliyodum bir heves resmen coktum!
Zamanla goze oturma olayindan bahsediyordunuz acaba bu tasma icin de gecerli mi yoksa sadece kayma olunca mi umutla beklemek lasim, ozetle benim durumum umutsuz mu?

colhands ne zaman aldın lenslerini ne zamandan beri kullanıyorsun bilmiyorum ama eğer bugun açtıysan ve çok yeniyse kayma olayı normal daha lens gözünün şeklini almamışki.
Lensler eşit üretilmemesigibi bir durum olamaz mutlaka eşittir ama ilk başlarda gözüne uyum sağlamadığı için olabilir.Uzun süre geçmezse aldığın yere gönderip bir kontol ettirebilirsin ..
Pascar canım esmeraldalı fotoğraflarını bekliyoruzzzz

Selam Vetman sozlerin moral verdi bana tesekkurler cvp icin, lensler dun elime gecti aksam taktim bi saat belki bir de simdi sabahtan basladim takmaye lensleri.rengi gercekten guzel oldu ondan cok uzuldum zaten bu kadar iyi olmusken buyuk oldugundan takamazsam yazik olacak.bu arada ben Fransada yasiyorum simdi parana lentes ten aldim lensleri bu yerden alisveris yapan var mi acaba gunler icinde goze yerlesmese tekini geri gonderip tekrar isteyebilir miyim?

Benim de en büyük korkum bu işte. Birçok marka kullandım hiçbirinde böyle bir durum olmadı. Piyasadaki en büyük lenslerden biri olan amazonda bile gözüme tam oturmasa da taşmalar dikkati çekecek biçimde durmadı. Göz çapımın küçük olduğunu düşünüyorum ve yaz sonuna doğru charm mel ya da charm ocre almayı planlıyorum. Aynı durum charm serisinde de olabilir mi? Okypete arkadaşımızın da irisi soloticalara göre küçüktü diye hatırlıyorum ama onda hiç taşma olmamış tam oturmuş gibi duruyor gözüne. Bende topazio var onu rahat kullanabiliyorum biraz büyük gerçi ama tam opak olduğu için sorun yaratmıyor. Charm serisi taşmaları yeterince kamufle edebiliyor mu acaba?

bekliyoruz bekliyoruz a.s a.s
hayırlı olsun güle güle kullan pascar a.s

Morrison topaziolar gozunde nasil durdu peki? tasiyor ama belli olmuyorsa sorun yok degil mi o zaman? Benim tasan yerler transparan yesil oluyor da etrafi buyuk geldiginden. Topazionun renginden memnun musun burada daha once takamiyorum fazla goz alici diyen arkadaslar oldu da?
Acaba ben de nc nin opak olanlarini mi denesem topazio gibi ne dersiniz? Aslinda sizle birsey paylasayim arkadaslar benim asil derdim su; iki yil once Ankara dan Freshkon groovy green diye bi lens almistim ama Istanbul da bulamamistim suresi dolunca.Tvde calisirken sirf gozlerimin (onlar dogal saniyordu tabi:) guzelliginden program sundurmaya kara vermislerdi o derece yani.(bu arada artik tv gibi bi derdim yok yurtdisindayim zatenyerimseniben ) Oyle su yesili gibi bir renkti. Bu soloticalarda bunu yakalayabilir miyim topazio quartzo ya da esmereldayla atfara tasmadan? Lutfen yardimci olun.

kaymadan korkmayın bendede ilk günlerde hep olur lenslerimde sonra lensgözün şeklini alır ve kayma olmaz....
birde renkler önemli.
tekini ısmarlayacaksınız ama aynı ton gelecekmi.
ya farklı farklı olursa 2 lens..

kızlar esmeralda makyajım akmış kusura bakmayın artık sabah yapmıştım şimdi cektim fotoyu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…