Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Çok yakışmış lovely grey sana canım maşallah çokda güzelsin Şeniz resim uzak diyemi koyu görünüyor gerçektede koyu bir grimi yada gözlerinmi koyu renk ay ne çok soru sordum :roflol:

cnm tesekkur ederim :1hug: simdi soole bu lensler normalde yillik ama ben ayni anda 3 tane alip 1 yildan daha uzun sure kullandim hepsini. zmnla iice matlasti renkleri ilk zmnlar cok hostu simdi cok matlastilar. artik tarihleri gecti zaten bu resimde de alali 1 yili gecmisti zaten. bir de ben optifree kullaniordum rengini koyultuor lensin. foto da biraz karanlik yani hepsi birden diyebilirim. ilk zmnki parlakligi ve acikligi yok ama fotodakinden azcik daha acik rengi. green bugun iisalla cekcem foto onu da eklicem cnm. gozlerim cok koyu kahve deil cnm albumde kendi gozum de var ama seninkiler elaymis daha farkli durur mu bilmiorm sophisticler solotica gibi gozle cok kaynasan lensler deil bence yani opak hani quartzo topazio fln gibi. ama hatali da olabilirim ama bana oole gelio goz tabanina gore cok fazla deisicek gibi bir yapisi yok sophisticlerin. belki kucuk ton farklari. gamyoncuiremsu

Renk ve doğallık olarak harika durmuş. Taşmasa harika olacakmış. İstersen bir de charm dene bunları satıp.

Bunlari satamam ki direkt atmam lazim -2.5 Miyop bunlar. Ustelik Turkiye de degilim Aslinda gittikce daha cok yerlesmeye basladi gozumesanki ama Kabul edelim solotica bana olmuyor di mi? ben amazoncolors green istedim kardesimden gonderecek bakalim burada satilmiyor cunku sadece freshlook b&l filan var optikcilerde Madem solotica bana uymuyor eskiye donus bir de green deneyeyimboshayallersmile insallah bu renk olur cunku olcusu cuk oturmustu gride ama gri cok kotu bi renkti onda onu da kullanmamistim.

Not.yorumlar icin tesekkurler herkese :)

renk muhteşem dokuda öyle çok hoş olmuş.
keşke taşmasaymış.
2 gün daha tak bakalım, belki göze oturur

Renk harika durmuş çok yakışmış ama maalesef büyük charme da büyük duracaktır. kalın hare ile iris arasından beyazlık görünür diye tahmin ediyorum.

Eveeeeeeeeeeeet işte kızlar charm mellerim bakın bakalım yorumlarınızı bekliyorum...
Bende haresi tamamen göründü vetmanınki gibi ama çok da büyük değil lens...Sizce nasıl? Gözümü kırptığımda biraz kayma var inşallah zamanla geçer...
Sizce bundan sonra cor mu almalıyım charm çok belli oldu sanki...

Eklentiler

• $DSCF3769crop.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 74
  • $DSCF3772crop.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 84
MimSzzzn bence gerçekten çok güzel durmuş :) çok yakışmış güle güle kullan canım. Hare hiç de abartı durmuyor. Hatta kirpiklerinden dolayı hare hiç dikkat çekmiyo bile :)) maşallah çok güzel kirpiklerin var kayma geçer kısa zamanda merak etme.

çok ,çok güzel durmuş.....kayma geçer zamanla....charm harika durmuş.
vede çok doğal durmuş.
güle güle kullan...

Ayyy gerçekten mi didemcim valla çok mutlu oldum ben ilk olarak senin mellerini görüp kafama koydum zaten sendeki duruşuna bayılmıştım bana da yakışmışsa ne mutlu gerçekten...

aman yarabbim harika olmuşşş :teytey:

Çok teşekkür ederim okypete valla sizlerin de beğenmesi çok önemliydi benim için çünkü bu konuda usta sizlersiniz benim ilk tecrübem çok mutlu oldum Kayma zaten çok fazla değil diğer lenslerde korkunçtu hiç lens kullanamayacam diye üzülüyordum şimdi solotica serisini tek tek alacağım galiba...
Charmları çok beğeniyorum ama benim gözlerimde tamamen dışta kaldığı için sanırım simsiyah durdu belli ediyor kendini bakalım bir de cor denesem mi diyorum...

Burcucum sağolasın valla hepiniz ayrı ayrı moral oldunuz bana bu ilk denemem o yüzden alışmaya çalışıyorum kendime şimdilik ama artık kahverengi gezmeyecem sanırım :dance:

Bence benden çok daha güzel durmuş canım çok çekici bir renk bu charme mel ya :)
ılk 2 gün yadırgarsın belki bu kadar kalın hareli bir lens kullanmadıysan ama alışınca vazgeçilmezin olucak. Çok beğendim ben..

Canım benim şımardım şimdi mutluluktan senin gözlerinin güzelliği de bambaşka gerçekten... opuyorumnanaktan

kızlar esmeralda makyajım akmış kusura bakmayın artık sabah yapmıştım şimdi cektim fotoyu

pascharcim cok yakismis esmeraldalar sana gercekten cok begendim

cnm herkes yazmis zaten merak etme kayma lens gozun seklini alana kdr bi iki gun olabilio ama sonra gecior gule gule kullan cnm boshayallersmile sahane olmuslar bayildim bayildim ben de mellenmek istiorm yaw.

ay ben de miyopum simdi gozumuz mu daha cikik oluo acaba annamadim ben de heuheue. bana tam oldu corlar tasmio sanki hic demekki miyop olmasam kucuk mu gelcekti yoksam sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…