- Konu Sahibi White Mocha
-
- #7.381
pinax senin gözler elamıydı cnmmm
Çok yakışmış lovely grey sana canım maşallah çokda güzelsin Şeniz resim uzak diyemi koyu görünüyor gerçektede koyu bir grimi yada gözlerinmi koyu renk ay ne çok soru sordum :roflol:
Renk ve doğallık olarak harika durmuş. Taşmasa harika olacakmış. İstersen bir de charm dene bunları satıp.
allaalla aynı sedefteki gibi olmuş. büyük gelmiş.
takma canım....
Eveeeeeeeeeeeet işte kızlar charm mellerim bakın bakalım yorumlarınızı bekliyorum...
Bende haresi tamamen göründü vetmanınki gibi ama çok da büyük değil lens...Sizce nasıl? Gözümü kırptığımda biraz kayma var inşallah zamanla geçer...
Sizce bundan sonra cor mu almalıyım charm çok belli oldu sanki...
Eveeeeeeeeeeeet işte kızlar charm mellerim bakın bakalım yorumlarınızı bekliyorum...
Bende haresi tamamen göründü vetmanınki gibi ama çok da büyük değil lens...Sizce nasıl? Gözümü kırptığımda biraz kayma var inşallah zamanla geçer...
kızlar esmeralda makyajım akmış kusura bakmayın artık sabah yapmıştım şimdi cektim fotoyu
Bu arada vetmancıma ilgisi için çoook teşekkür ediyorum tabii yardımlarınız için hepinize de charm mellerim sonunda geldi daha doğrusu yarın teslim edeceklerdi de ben gidip aldım postaneden ben rengi çok beğendim tam bir zeytin yeşili durdu bende ama birşey soracağım...
Öncelikle tek korkum kayma olayıydı çok şükür solotica diğer lensler kadar kaymıyor ancak gözümü açıp kapatınca bunda da hafif bir bulanıklık var yine de diğer markalar gibi değil umarım dediğiniz gibi olur göz alışır şu an gözümde lensi hissediyorum inşallah zamanla geçer...
Bir de kızlar lenslerin büyüklük farkı olamaz değil mi biliyorum çok saçma ama bana bir gözüm diğerinden daha büyük görünüyor şu an acaba gözümde mi birşey var :roflol:
yanii
bende anlayamıyorum bu çap olayını.
ilginç...
aslında gözlerim iri. küçük değilde,miyoplarda olan bir şey varmış.
yuvarlak yandan görünüş miyoplarda elipse dönüyormuş. bende öyleymiş. o yüzdende çapım 8.2ymiş dediler ama bilemiyorum.
onların yalancısıyım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?