Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ilginç gerçekten bende taşma olmuyor hiç....
miyoptan dolayıda gözüm 8.2 ymiş öyle dedilerdi ölçenler. garip ben anlayamıyorum bu ölçü olayını

evet bekle bakalım olmazsa başka birisinde daha dene bak ondada oluyormu çok büyük bir sorun varsa fotoğrafını çek siteye gönder .
Morrison bende soloticalardan önce amazon almıştım inan bana bugune kadar o kadar solotica denedim hiçbirisi asla kayma yapmadı üstelik tesadüf açıyorum lensleri
ama amazon mavi gözümde resmen saga sola baktıkça kayıyordu bazen artık resmen gülüyordum oyun gibi aynaya bakıp ne kadar kayacağını falan ölçüyorum:))delikafadulden
Bendede amazon kaymıştı ama soloticalar hiç kaymadı..

Ben buraya resim ekleyemem sanirim mesaj sayisi barajindan dolayi ama icim rahat etsin diye buraya nc mellerimin resmini koyup sormak istiyorum herkese hem kopkoyu goz icin de ornek olur mel acisindan tasmanin cok kotu olup olmadigini da soylersiniz hem cok kotu durmuyorsa ilerde duzelecegini soyluyorsunuz takmaya devam ederimopuyorumnanaktan? Ben resim gondersem bloga siz koyar misiniz benim icin?

okypete renkler farkli olabilir mi sahiden? Zaten sanki vetman in dedigi gibi tasma gittikce azaliyor ama hala sol goz de belli ediyor kendini. Ama gercekten iki saat oncesine gore duzelme var takipteyim biriniz benim icin buraya eklemeyi kabul ederse resmimi koymayi planliyorum fikir almam lasim boyle taksam sorun olur mu diye. Esim Fransiz, arkadaslari cevremiz hep Fransiz renkli gozlu hepsi sansima! sonra alay konusu olmiyim kaymis gozleri hala takiyo bu da amma ozenti diye. Buranin burjuva takiminin agzina dusmek istemiyorum kadinlar havalarda ucuyo zaten minik tepeleri onlar yaratmis ya:1shok:.

ben daha öncede yazmıştım. benim bir lensimin teki yeni almıştım yırtıldı.
lens uzmanım ve doktor tekini isrtediğimde yeni,renkler farkeder demişlerdi. o yüzden çift alın. .
pinax,şişesinin üstündeki numaralardan bahsetmişti.
renk numaralarıymış.
sana yardımcı olabilir, bu konuda. o numaralara ,göre aynı tonu yakalıyorsun.şişeyi atmadıysan tabii. bak yavaş yavaş gözümün şeklini alacak gibi. takmaya devam et... resimi koymana yardımcı olurum ama nasıl yapacağız onu...

Coldhand slm )) lenslerinin siselerini atmadiysan hala bi umudun var demektir daha önceki sayfalara yazmistim, sisenin üzerinde renk tonunun numarasi yaziyor ( resimde eklemistim) o numarayi alacagin yere bildiriyosun ve onlarda sana ayni tonda bi Lens daha gönderiyorlar. Ben de quartzo yu tek olarak alicam...

Cope atmistim ama bi kosu cikardim mesajindan sonra:)))) Bekliycem bi iki gun Vetman in dedigi gibi oturmamissa hala gondericem. Quartzonun ne sorunu vardi acaba? YEsilimsi bi renkse ben de separis etsem mi acaba ama onun da capi buyuk gelir diye korkuyorum bi yandan bu mellerimin durumuna gore bakacagim. Onlar daha opakmis acaba tassada beyaz bolumun gorunmeme gibi bir luksu var mi?.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…