- Konu Sahibi White Mocha
-
- #7.341
Benim de en büyük korkum bu işte. Birçok marka kullandım hiçbirinde böyle bir durum olmadı. Piyasadaki en büyük lenslerden biri olan amazonda bile gözüme tam oturmasa da taşmalar dikkati çekecek biçimde durmadı. Göz çapımın küçük olduğunu düşünüyorum ve yaz sonuna doğru charm mel ya da charm ocre almayı planlıyorum. Aynı durum charm serisinde de olabilir mi? Okypete arkadaşımızın da irisi soloticalara göre küçüktü diye hatırlıyorum ama onda hiç taşma olmamış tam oturmuş gibi duruyor gözüne. Bende topazio var onu rahat kullanabiliyorum biraz büyük gerçi ama tam opak olduğu için sorun yaratmıyor. Charm serisi taşmaları yeterince kamufle edebiliyor mu acaba?
bekliyoruz bekliyoruz a.s a.s
hayırlı olsun güle güle kullan pascar a.s
evet bekle bakalım olmazsa başka birisinde daha dene bak ondada oluyormu çok büyük bir sorun varsa fotoğrafını çek siteye gönder .Selam Vetman sozlerin moral verdi bana tesekkurler cvp icin, lensler dun elime gecti aksam taktim bi saat belki bir de simdi sabahtan basladim takmaye lensleri.rengi gercekten guzel oldu ondan cok uzuldum zaten bu kadar iyi olmusken buyuk oldugundan takamazsam yazik olacak.bu arada ben Fransada yasiyorum simdi parana lentes ten aldim lensleri bu yerden alisveris yapan var mi acaba gunler icinde goze yerlesmese tekini geri gonderip tekrar isteyebilir miyim?
kızlar esmeralda makyajım akmış kusura bakmayın artık sabah yapmıştım şimdi cektim fotoyu
ay çok güzel olmuş. bayıldım kendi gözün gibi.
evet bekle bakalım olmazsa başka birisinde daha dene bak ondada oluyormu çok büyük bir sorun varsa fotoğrafını çek siteye gönder .
Morrison bende soloticalardan önce amazon almıştım inan bana bugune kadar o kadar solotica denedim hiçbirisi asla kayma yapmadı üstelik tesadüf açıyorum lensleri
ama amazon mavi gözümde resmen saga sola baktıkça kayıyordu bazen artık resmen gülüyordum oyun gibi aynaya bakıp ne kadar kayacağını falan ölçüyorum:))delikafadulden
Bendede amazon kaymıştı ama soloticalar hiç kaymadı..
kızlar esmeralda makyajım akmış kusura bakmayın artık sabah yapmıştım şimdi cektim fotoyu
ben daha öncede yazmıştım. benim bir lensimin teki yeni almıştım yırtıldı.okypete renkler farkli olabilir mi sahiden? Zaten sanki vetman in dedigi gibi tasma gittikce azaliyor ama hala sol goz de belli ediyor kendini. Ama gercekten iki saat oncesine gore duzelme var takipteyim biriniz benim icin buraya eklemeyi kabul ederse resmimi koymayi planliyorum fikir almam lasim boyle taksam sorun olur mu diye. Esim Fransiz, arkadaslari cevremiz hep Fransiz renkli gozlu hepsi sansima! sonra alay konusu olmiyim kaymis gozleri hala takiyo bu da amma ozenti diye. Buranin burjuva takiminin agzina dusmek istemiyorum kadinlar havalarda ucuyo zaten minik tepeleri onlar yaratmis ya:1shok:.
Paschar bu esmeralda mi? Ne kadar dogal durmus öyle )) güle güle kullan cok güzel olmus gercekten :)
LOş ortamda bendede böyle duruyor çok güzelll yüzüne saçına yakışmış güle güle kullanalkisalkisalkisçok hoş görünüyor paschar.güle güle kullan.
Coldhand slm )) lenslerinin siselerini atmadiysan hala bi umudun var demektirdaha önceki sayfalara yazmistim, sisenin üzerinde renk tonunun numarasi yaziyor ( resimde eklemistim) o numarayi alacagin yere bildiriyosun ve onlarda sana ayni tonda bi Lens daha gönderiyorlar. Ben de quartzo yu tek olarak alicam...
merakla bekl.yordum resimleri göredim PİNEAPPLES:sinifsinif:
pineapples profiline baktim ancak resim goremiyorum sanirim izin verdiklerin gorebiliyor? Yardimci olur musun lutfen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?