Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Canım benim güle güle kullan haresi belli olacak ama yadırgama hareli modellerin avantajı zaten haresi sayesinde gözü büyük ve çekici göstermesi.Ancak o hare sende inanılmaz doğal durmuş sanki kendi gözün gibi.İtiraf edeyim benden çok daha güzel durmuş harika bayıldım inanılmaz doğal...zemuszemus

çok çok yakışmış.kirpiklerin güzelliğine bak.

charme grafite karar verdim burda tanita mavi cor graphite gibi durmuş tanitanın süresi dolunca cor graphite alıcam.fotolar gün ışığında

çok mu koyu ama albüme bak tam yüz yakıştı pineapple grafitede mavilik var değilmi .ice dahamı açık ton.vetman bir gözüne charme grafit bir gözüne charme ice taksan bir fotosunu görsekeyvahedigeldismile:kedi:

çok hoş olmuş bence berry.charm grafite düşünebilirsin.zaten esmeralda açık bi ton bi taneside koyu olsun.

çöpe atılacak kadar kötü diil ya.yazık günah.makyajla filan tekrar foto eklesene.

Lensi bugun ve yarin da takip yarin aksam resim koymaya calisacagim; bence de lens daha iyi duruyo artik boylece nasil degisebildigini de gormus oluruz hep beraber.Arkadasim bugun gordu ben farkedemiyorum buyukluk gorunmuyor dedi. Fotodanormalde oldugundan daha fazla gorunuyor demekki.Bakalim sizler yarin ne diyeceksiniz.

cnm sana charm yakışmış.benimögrenmek istedgim bu fotoları flashlı mı cektin?

berry tanitalar gün ışıgında böle duruyorsa bence koyu durmuş

canım satmayı düsünüyorsan ben talibim hemen nc mellere :)

berry tanitalar gün ışıgında böle duruyorsa bence koyu durmuş
PASCHAR cnm esmeraldalar sende de cok güsel durmuslar cok yakısmıs bence lens olduğu sanırım hiç belli olmuyor yalnız bısı ıstesemm bı foto daha koyabılrmısın brs daha büyükçe olsa gözün :1shok: tam olarak anlayabılsem cok sevınırım cnm şimdiden saol gule gule kullan lenslerınıbayanssulusmile

ya arkadaşlar bu esmeralda topazio quartzo serisi koyu gözde daha koyumu duruyo ben esmeralda'yı denediğimde ben çok beğendim koyu durdu ??

kızlar resimlerinizi neden forum sayfasında paylaşmıyorsunuz. albüme girmek zaman alıytor. arkadaşlık daveti cevap bekleme falan...

pascarcım canım şu esmerladalı fotoğraflarını ben göremedim hala :))Profilinede girdim üstelik yoksa biz seninle arkadaş değilmiyiz:)))en güzeli ortaya yüklede herkez görsün güzel gözlerini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…