- Konu Sahibi White Mocha
-
- #7.421
Eveeeeeeeeeeeet işte kızlar charm mellerim bakın bakalım yorumlarınızı bekliyorum...
Bende haresi tamamen göründü vetmanınki gibi ama çok da büyük değil lens...Sizce nasıl? Gözümü kırptığımda biraz kayma var inşallah zamanla geçer...
Sizce bundan sonra cor mu almalıyım charm çok belli oldu sanki...
canım charm ice'ın pupil boşluğu genişmi ??*
Iki gun daha takacagim zaten disari cikmiycam bu surede oturursa ne ala olmazsa cope gider. Ama renk ne gusel ya damar filan da yok ofoff
Eveeeeeeeeeeeet işte kızlar charm mellerim bakın bakalım yorumlarınızı bekliyorum...
Bende haresi tamamen göründü vetmanınki gibi ama çok da büyük değil lens...Sizce nasıl? Gözümü kırptığımda biraz kayma var inşallah zamanla geçer...
çok mu koyu ama albüme bak tam yüz yakıştı pineapple grafitede mavilik var değilmi .ice dahamı açık ton.vetman bir gözüne charme grafit bir gözüne charme ice taksan bir fotosunu görsekeyvahedigeldismile:kedi:
çöpe atılacak kadar kötü diil ya.yazık günah.makyajla filan tekrar foto eklesene.
Canım çok yakışmış, çok doğal... zemuszemus Güle güle kullan, darısı başıma kaydirigubbakcemile3 Senin gözlerin ne renk peki?
çok hoş görünüyor paschar.güle güle kullan.
rotincim buluşalım benimkilerede bak istersen ya
çok mu koyu ama albüme bak tam yüz yakıştı pineapple grafitede mavilik var değilmi .ice dahamı açık ton.vetman bir gözüne charme grafit bir gözüne charme ice taksan bir fotosunu görsekeyvahedigeldismile:kedi:
Lensi bugun ve yarin da takip yarin aksam resim koymaya calisacagim; bence de lens daha iyi duruyo artik boylece nasil degisebildigini de gormus oluruz hep beraber.Arkadasim bugun gordu ben farkedemiyorum buyukluk gorunmuyor dedi. Fotodanormalde oldugundan daha fazla gorunuyor demekki.Bakalim sizler yarin ne diyeceksiniz.
PASCHAR cnm esmeraldalar sende de cok güsel durmuslar cok yakısmıs bence lens olduğu sanırım hiç belli olmuyor yalnız bısı ıstesemm bı foto daha koyabılrmısın brs daha büyükçe olsa gözün :1shok: tam olarak anlayabılsem cok sevınırım cnm şimdiden saol gule gule kullan lenslerınıbayanssulusmileberry tanitalar gün ışıgında böle duruyorsa bence koyu durmuş
Teşekkür ederim nazlıserap evet darısı bütün lens bekleyenlerin başına sen de mi mel sipariş etmiştin???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?