Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Çok teşekkür ederim vetman senin de beğenmene sevindim ilgin için tekrar tekrar teşekkür ederim...opuyorumnanaktan

ottica bellucciyle konustum, o da tek lens satmiyormus kizlar. Yani sadece wrlens var satan, aklinizda bulunsun...Onlar da o kadar yavas calisiyorlarki, bi emaile cevap vermeleri 3 gün sürüyo.. hala siparis olayini haledemediler ya..

peki disardan tepkıler nasıl canm?bende mel dusunuyorum ama herkes lens taktıgımı farkedecek gıbı gelıyo bana

aaa cnm cok sevndm daha ii durmasina kaydirigubbakcemile2 iisalla gozune iice oturur. hadi hayirlisi bekliorz fotolarini opuyorumnanaktan

ottica bellucciyle konustum, o da tek lens satmiyormus kizlar. Yani sadece wrlens var satan, aklinizda bulunsun...Onlar da o kadar yavas calisiyorlarki, bi emaile cevap vermeleri 3 gün sürüyo.. hala siparis olayini haledemediler ya..

tatlim pinaxcim cok saol gene bilgi icin. wrlens cevap versin ya dovcem onnari :umursamaz:klava: eheuheu. aman sonunda guzelce gondersinler de hadi hayirli olsun. aslinda benm lensimi cok cabuk gondermislerdi. herhalde mailler konusunda yavaslar. belki cok mail aliorlardir. CADIARZU:sm_confused:

Dernnky canım henüz çok insan görmedi ama görenler çok beğendi mel bile çok değiştirdi beni bence müthiş bir renk ben gördüğüm herkeste çok beğenmiştim zaten...Ama serisi için birşey diyemem ben charm seçtim buradaki arkadaşlar beğendi ama bana aynada bakınca lens olduğunu ele veriyormuş gibi geliyor gerçi kimisinde dış çember bendeki kadar belli olmuyor...

Olabilir canim belki de cok mail aliyorlardir dedigin gibi ama bende de sabir kalmadi bekleye bekleye kafamçokkarıştı opuyorumnanaktan

Olabilir canim belki de cok mail aliyorlardir dedigin gibi ama bende de sabir kalmadi bekleye bekleye kafamçokkarıştı opuyorumnanaktan

ay haklisin cnmcm ya bizde bekliorz heycanla valla sempatiksalakcinni versinler cevap artik yapsinlar bu isi klava: hihihihi. opuyorumnanaktan

kızlar sonunda kararımı verip vetmana siparişimi verdim. lenslerim yarın elimdeee. hemen takıp resmini koyucam. ilk defa solotica kullanacagım inşallah memnun kalırımmmmmm. vetman ilgine ayrıca çok çok çok teşekkürler. 50 kere rahatsız ettim seni. bıkmadan usanmadan yardımcı oldun. çok sagol. kargo takibimi bile yapıyosun . hiç gerek yok ben ilgilenirim. cnm çok teşekkürler

kizlar fiyat vermisler bir quartzo ve bi cift charm ocre ye ...153 dolar... sizce cok mu?

ben cor iceleri 102 dolara almistim ordan. bence fiyat normal ama tabi dier sitelerde daha ucuza bulunuordu sanirim. ama tek olarak alabilcegin bi bu site var dimi pinaxcim?. bence iiyi fiyat. boshayallersmile

hayirli olsun cnm fotoalrini bekliorz boshayallersmile

pascarcım canım şu esmerladalı fotoğraflarını ben göremedim hala :))Profilinede girdim üstelik yoksa biz seninle arkadaş değilmiyiz:)))en güzeli ortaya yüklede herkez görsün güzel gözlerini..

tatlım aşkolsun ya=)) sen görmemişsin bikaç sayfa öncesinde eklemiştim ama uzak oldu biraz akşam daha net bişi cekip ekliycem cnm

cok teşekkür cnm=)) en kısa zamanda cekicem bir foto merak etme cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…