- Konu Sahibi White Mocha
-
- #7.441
Canım benim güle güle kullan haresi belli olacak ama yadırgama hareli modellerin avantajı zaten haresi sayesinde gözü büyük ve çekici göstermesi.Ancak o hare sende inanılmaz doğal durmuş sanki kendi gözün gibi.İtiraf edeyim benden çok daha güzel durmuş harika bayıldım inanılmaz doğal...zemuszemus
cnm sana charm yakışmış.benimögrenmek istedgim bu fotoları flashlı mı cektin?
Çooook teşekkür ederim pinax hepinizin beğenmesine sevindim çok mutlu oldum...
Rotin sende biraz daha ela durur herhalde pineapple ın da gözleri açıktı onunikine bakmışsındır ben koyu gözlerde yeşil durduğunu gördüm hep benim de gözlerim çok koyu değil ama bayaa bi zeytin yeşili oldu aynada başkasını görüyor gibiyim
Lensi bugun ve yarin da takip yarin aksam resim koymaya calisacagim; bence de lens daha iyi duruyo artik boylece nasil degisebildigini de gormus oluruz hep beraber.Arkadasim bugun gordu ben farkedemiyorum buyukluk gorunmuyor dedi. Fotodanormalde oldugundan daha fazla gorunuyor demekki.Bakalim sizler yarin ne diyeceksiniz.
ottica bellucciyle konustum, o da tek lens satmiyormus kizlar. Yani sadece wrlens var satan, aklinizda bulunsun...Onlar da o kadar yavas calisiyorlarki, bi emaile cevap vermeleri 3 gün sürüyo.. hala siparis olayini haledemediler ya..
aaa cnm cok sevndm daha ii durmasina kaydirigubbakcemile2 iisalla gozune iice oturur. hadi hayirlisi bekliorz fotolarini opuyorumnanaktan
tatlim pinaxcim cok saol gene bilgi icin. wrlens cevap versin ya dovcem onnari :umursamaz:klava: eheuheu. aman sonunda guzelce gondersinler de hadi hayirli olsun. aslinda benm lensimi cok cabuk gondermislerdi. herhalde mailler konusunda yavaslar. belki cok mail aliorlardir. CADIARZU:sm_confused:
Olabilir canim belki de cok mail aliyorlardir dedigin gibi ama bende de sabir kalmadi bekleye bekleye kafamçokkarıştı opuyorumnanaktan
ay haklisin cnmcm ya bizde bekliorz heycanla valla sempatiksalakcinni versinler cevap artik yapsinlar bu isiklava: hihihihi. opuyorumnanaktan
kizlar fiyat vermisler bir quartzo ve bi cift charm ocre ye ...153 dolar... sizce cok mu?
kızlar sonunda kararımı verip vetmana siparişimi verdim. lenslerim yarın elimdeee. hemen takıp resmini koyucam. ilk defa solotica kullanacagım inşallah memnun kalırımmmmmm. vetman ilgine ayrıca çok çok çok teşekkürler. 50 kere rahatsız ettim seni. bıkmadan usanmadan yardımcı oldun. çok sagol. kargo takibimi bile yapıyosun . hiç gerek yok ben ilgilenirim. cnm çok teşekkürler
pascarcım canım şu esmerladalı fotoğraflarını ben göremedim hala :))Profilinede girdim üstelik yoksa biz seninle arkadaş değilmiyiz:)))en güzeli ortaya yüklede herkez görsün güzel gözlerini..
PASCHAR cnm esmeraldalar sende de cok güsel durmuslar cok yakısmıs bence lens olduğu sanırım hiç belli olmuyor yalnız bısı ıstesemm bı foto daha koyabılrmısın brs daha büyükçe olsa gözün :1shok: tam olarak anlayabılsem cok sevınırım cnm şimdiden saol gule gule kullan lenslerınıbayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?