Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Eheheh hadi bakalım inşallah kaydirigubbakcemile3 Bol şans... ıstedikten sonra yapılamayacak bir şey yok...

aman tanrm kızlar n.c mel hıc dusunmemeıstım ama az once vıdeosunu ızledım.sanırım hepsınden daha guzel n.c mel!!ne dersiniz???

Ne demek rica ederim :)))

aman tanrm kızlar n.c mel hıc dusunmemeıstım ama az once vıdeosunu ızledım.sanırım hepsınden daha guzel n.c mel!!ne dersiniz???

Bende aylardır araştırıyorum ama senin gibi hiç mel düşünmemiştim sonra bi araştırdım melin güzelliğini,doğallığını gördüm.Bence harika olur düşün,tabii radikal bir değişiklik istemiyorsan....

cnm bencede nc mel sahane bir lens hergun kullan cik, cok doal duruor bence her gozde. benm de bir sonraki lensim olucak. ortadan kahve cikior ya azcik cok guzel butunlesior bence sahane. boshayallersmile:hulya: beklemedeyim yeni lens aldim die ama bende cok istiorm nc mel :asigim:

kızlar 3 serininde pupilleri aynı genişliktemi acaba

cnm benm bildigim kadariyla ayni ama sadece NC serisinde 3 renkte pupil boslugu kucuk onlar da topazio, quartzo ve esmeralda. onun disindakiler ayni gibi ama daha iyi bilen arkadaslar daha ii ve kesin cevap verirler sana boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…