- Konu Sahibi White Mocha
-
- #7.481
kızlar saçlarımı boyattım albümümde nolur bi bakın olmuşmu(
mel istiyorummmmm ama önce denemek istiyorummmmm=))))))
Aynen paschar yaa bende.))ankarali mel sahipleri de beni de sahipleninnnn opuyorumnanaktan
yorumda yazdim albumune ama buradan da yaziiym cnm benm sahane olmussun ben bayildim valla!!!ay cidden kiskandim yawwwwwwwwwww! boshayallersmile:asigim:ben de azcik koyultmakistiorm bohuyysenağlama
yorumda yazdim albumune ama buradan da yaziiym cnm benm sahane olmussun ben bayildim valla!!!ay cidden kiskandim yawwwwwwwwwww! boshayallersmile:asigim:ben de azcik koyultmakistiorm bohuyysenağlama
burcucum harika olmuşsun güle güle kullan bu saça verde m.de muhteşem olur
burcucum harika olmuşsun güle güle kullan bu saça verde m.de muhteşem olur
hihoyyyt
ben cor mel denemek istiyorum var mı acaba kullananan?
cnm benm bildigim kadariyla ayni ama sadece NC serisinde 3 renkte pupil boslugu kucuk onlar da topazio, quartzo ve esmeralda. onun disindakiler ayni gibi ama daha iyi bilen arkadaslar daha ii ve kesin cevap verirler sana boshayallersmile
Pascarım bunlar ne güzel gözler badem gibi maşşallahh:)
Hele çağla yeşili esmeraldalarla inanılmaz güzel durmuş bayıldım bayıldım:)zemuszemus
pro üyeliğin hayırlı olsunn:)
Aynen paschar yaa bende.))ankarali mel sahipleri de beni de sahipleninnnn opuyorumnanaktan
PASCHAR cnm cok guseller cokta doğal duruyolar bence sen bunları hiiiçç cıkarma gozundenn:) gule gule kulllan
Paschar güle güle kullan çook hoş olmuş...
dernky ve sedefbyo çok teşekkür ederim yaa çok mutlu oldum sizin fikirleriniz benim için önemliydi zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?