Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kızlar saçlarımı boyattım albümümde nolur bi bakın olmuşmu (

yorumda yazdim albumune ama buradan da yaziiym cnm benm sahane olmussun ben bayildim valla!!! ay cidden kiskandim yawwwwwwwwwww! boshayallersmile:asigim:ben de azcik koyultmakistiorm bohuyysenağlama

yorumda yazdim albumune ama buradan da yaziiym cnm benm sahane olmussun ben bayildim valla!!! ay cidden kiskandim yawwwwwwwwwww! boshayallersmile:asigim:ben de azcik koyultmakistiorm bohuyysenağlama

bambam çoook teşekkür ederim ya beyaz tenliysen tavsiye ederim cor ice'larla muhteşem oldu

Evt cnm ya super olmus.benim de acayip koyulasasim var bu aralar ama cevrem hep karsi.((su 100 msji bi dolduriim alcam goruslerinizi.)

cnm benm bildigim kadariyla ayni ama sadece NC serisinde 3 renkte pupil boslugu kucuk onlar da topazio, quartzo ve esmeralda. onun disindakiler ayni gibi ama daha iyi bilen arkadaslar daha ii ve kesin cevap verirler sana boshayallersmile

teşekkür ederim canım

Pascarım bunlar ne güzel gözler badem gibi maşşallahh:)
Hele çağla yeşili esmeraldalarla inanılmaz güzel durmuş bayıldım bayıldım:)zemuszemus
pro üyeliğin hayırlı olsunn:)

wetocum cok teşekkür =)) begenmene cok sewindim cnmcnm, ya ewet bir de pro olmusum=)) cok saol bitanem...olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…