- Konu Sahibi White Mocha
-
- #7.501
paskar fotograflarını simdi bende gördüm
cok güzel olmus esmerAalda
ay burcuyu göremedim ben albümündemi ki ?
opuyorumnanaktan teşekkür ederim kızlar ya akitracım evet albümümde fotolarım
burcu ,çok yakışmış bu renk. iyiki yaptırmışsın....karamelmi bu ton. çok güzel bir tonmuş bu.
güle güle kullan..
okypete çok teşekkür ederim aslında saç topiğinede yazabilirdim ama burda herkes birbirine çok yakın oldu birbirimizi tanıyo gibi olduk sizin fikirlerinizi daha çok merak ettim.
Bu tonu adam 3 tane kumral rengi bide bakır rengiyle elde etti ona sorduğumda o da bayağı düşünüp kumral dediama güneşte bakır gibi duruyo gölgedede koyu kumral
bayıldım canım.çok yakışmış. renk muhteşem.. adam işi biliyormuş valla...
Aaaaa evet burcucum çok tatlı olmuşsun ben de böyle değişiklikler istiyorum hatta bir cesaret edebilsem sapsarı olmak istiyorumama siz hep koyultmaktan bahsediyorsunuz niye ama ya :uhm:
Bambam sana çok yakışıyor sarı sarı...
ahehehe ne guzel ya ben de boyatmak icin TRye gitmeyi bekliorm daha becerikliler benm yasadigim bolgedekilerden vallahi. cok harika olmus burcucum icin rahat olsun cok havali ve ve cok doal duruorvalla adreside kk'dan aldım yaşasın kk :lepi:
ayy çok sevindim canım ya.öncelikle vetman ben sana nasıl teşekkür etsemki bilemedimmmm........... buradan beni yanlış yönlendiren umutsuluga kapılmamı saglayan arkadaşlar size söyleyecek laf bulamıyorummm.
defalarca ve senelerce süren az paralar yatırmadıgım lens serüvenime vetman sayesinde son verdim. çünkü yaklaşık 2 haftadır son kere solotıca deneyecegim dedim. vetman i aradım. defalarca hemde . günde 3 kere felan sanırım. bıkmadan usanmadan cvp verdi bana. onun tavsiyesine uyarak aldım TOPAZıO larımı. tamamen ona bıraktım. sadece anlattım o kadar ve beni çok iyi anladı sagolsun.
bugün lenslerimi taktım ve kuaföre kaynaklarımı taktırmaya gittim. 15 dk içinde sizin ne güzel gözleriniz var iltifatlarıyla karşılaştım. kimse lens oldugunu anlamadı bile. ve inanın özellikle yaptırsam bu kadar olur renk. senelerdir aradıgım renk ,radıgım rahatlık. bal rengi saçlarımın altında muhteşem oldu. 3 kişi nerden bulabilirz bu lenslerden dedi. tabiiii iletişimi hemen verdim. vetman cım beni çok güzel yönlendirdin. solotıca larla ilgili duayen olmuşsun inan bana. o kadar mutluyum ki anlatamam. bu kadar güzel bir mavi mi olur. nerdeyse verde marin alıcaktım . eminim oda güzeldir ama beni bu kadar iyi anlaman muhteşem bişeydi. beni düzgün yönlendirdiğin, sabırla dinlediğin, ve bıkmadan bana tek tek anlattgın için teşekkür ederim vetman vım. ayrıca lenslerimle birlikte gönderdiğin küpelerime de ayrıca teşekkür ederim.resimlerimi ancak yarın yüklicem. eminim herkes çok begenicek. begenmeyen ark. kesinlikle kısakndıgı içindir. kötü durmuş diyen bişey anlamıyodur. tekrar tekrar teşekkür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?