Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

yaa teşekkür ederimm az öncede gün ışığında cor verde marinele koydum bi foto sadece rimel ve kapatıcıyla benim rengim buymuş herkesde beğendi çok sevindim kaydirigubbakcemile2

paskar fotograflarını simdi bende gördüm
cok güzel olmus esmerAalda

ay burcuyu göremedim ben albümündemi ki ?

Aaaaa evet burcucum çok tatlı olmuşsun ben de böyle değişiklikler istiyorum hatta bir cesaret edebilsem sapsarı olmak istiyorum ama siz hep koyultmaktan bahsediyorsunuz niye ama ya :uhm:
Bambam sana çok yakışıyor sarı sarı...

brownii ve MimSzzzN çook teşekkür ederm :)
MimSzzzN ben bayağı beyaz tenli olduğum için sarı biraz donuk hasta bi görüntü veriyodu biraz makyajla anca kendime geliyodum ama bunda böyle değil bende bambama çok yakıştıyorum ama benim etrafımdaki herkes senelerdir bana koyult diye çok ısrar ediyodu zaten koyu halimide bildikleri için :) bende sarıyı çok seviyorumm bu yüzden vazgeçememiştim off topiği çok oyaladım rahatsız olan arkadaşlar varsa özür diliyorum saç topiğine döndü ama sarıdan sonra çok ihtiyacım vardı yorumlara (

burcu ,çok yakışmış bu renk. iyiki yaptırmışsın....karamelmi bu ton. çok güzel bir tonmuş bu.
güle güle kullan..

burcu ,çok yakışmış bu renk. iyiki yaptırmışsın....karamelmi bu ton. çok güzel bir tonmuş bu.
güle güle kullan..

okypete çok teşekkür ederim aslında saç topiğinede yazabilirdim ama burda herkes birbirine çok yakın oldu birbirimizi tanıyo gibi olduk sizin fikirlerinizi daha çok merak ettim.
Bu tonu adam 3 tane kumral rengi bide bakır rengiyle elde etti ona sorduğumda o da bayağı düşünüp kumral dedi ama güneşte bakır gibi duruyo gölgedede koyu kumral

bayıldım canım.çok yakışmış. renk muhteşem.. adam işi biliyormuş valla...

Burcu yeni saçlar yakıyoo :) en soldaki resminde verde marine var sanırım. marine ve bu saçlar çok güzel çok havalı olmuş. güle güle kullan..

cnm benm olumunekankayizsmile tesekkur ederim ben koyultcam diorm ama kahve fln deil ehueue sen bakma benm oole dedigime ben vazgecemeyenlerdenm saridan. koyultucam dedigim platinden daha normal bir sari tonuna donus yapmak istiorm sempatiksalakcinni koyu kullu sari ve orta kullu sari karisik bisler ben de senelerden platinden baydim artik daha rengi olan bise olsun istiorm :) :hulya:

valla adreside kk'dan aldım yaşasın kk :lepi:
ahehehe ne guzel ya ben de boyatmak icin TRye gitmeyi bekliorm daha becerikliler benm yasadigim bolgedekilerden vallahi. cok harika olmus burcucum icin rahat olsun cok havali ve ve cok doal duruor :smiley-cool: :asigim:

öncelikle vetman ben sana nasıl teşekkür etsemki bilemedimmmm........... buradan beni yanlış yönlendiren umutsuluga kapılmamı saglayan arkadaşlar size söyleyecek laf bulamıyorummm.

defalarca ve senelerce süren az paralar yatırmadıgım lens serüvenime vetman sayesinde son verdim. çünkü yaklaşık 2 haftadır son kere solotıca deneyecegim dedim. vetman i aradım. defalarca hemde . günde 3 kere felan sanırım. bıkmadan usanmadan cvp verdi bana. onun tavsiyesine uyarak aldım TOPAZıO larımı. tamamen ona bıraktım. sadece anlattım o kadar ve beni çok iyi anladı sagolsun.
bugün lenslerimi taktım ve kuaföre kaynaklarımı taktırmaya gittim. 15 dk içinde sizin ne güzel gözleriniz var iltifatlarıyla karşılaştım. kimse lens oldugunu anlamadı bile. ve inanın özellikle yaptırsam bu kadar olur renk. senelerdir aradıgım renk ,radıgım rahatlık. bal rengi saçlarımın altında muhteşem oldu. 3 kişi nerden bulabilirz bu lenslerden dedi. tabiiii iletişimi hemen verdim. vetman cım beni çok güzel yönlendirdin. solotıca larla ilgili duayen olmuşsun inan bana. o kadar mutluyum ki anlatamam. bu kadar güzel bir mavi mi olur. nerdeyse verde marin alıcaktım . eminim oda güzeldir ama beni bu kadar iyi anlaman muhteşem bişeydi. beni düzgün yönlendirdiğin, sabırla dinlediğin, ve bıkmadan bana tek tek anlattgın için teşekkür ederim vetman vım. ayrıca lenslerimle birlikte gönderdiğin küpelerime de ayrıca teşekkür ederim.resimlerimi ancak yarın yüklicem. eminim herkes çok begenicek. begenmeyen ark. kesinlikle kısakndıgı içindir. kötü durmuş diyen bişey anlamıyodur. tekrar tekrar teşekkür.

ayy çok sevindim canım ya.
dediğim gibi topazio bence çok güzel bir lens.
ve sende mavi durduğuna çok sevindim.
tabanın yeşile yakın ya mavi oldu demek.
bende sarılık var..
sarı mavi, direkt yeşil ağırlıklı oluyor bende..
gülegüle kullan canım.
en kısa zamanda resim bekliyoruz ....

BANUERALP hayırlı olsun en kısa zamanda fotolarını bekliyoruz.boshayallersmileTopazioları böyle beğenen olunca heycanlanıyorum.kafamçokkarıştı

oyyyy çok sevindim Banucum en önemlisi insanın kendisinin beğenmesi ki fotolardada direk yansıtmıyo zaten ya çok üzülüyorum ben burda alıpda düş kırıklığı yaşıyan arkadaşlar gördüğümde inan çok sevindim ama fotolar bekliyoruzzz aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…