Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

okypete bu topazio ların mavi durması neye bağlı oluyo sence bende nasıl durur mavi dururmu ya da doğal dururmu ya bendemi düşünsem

Banueralp adasim :) gule gule kullan cok cok sevndm fotolarini bekliorz bence de topazio guzel bir renk onemli olan kisinin kendisinin begenmesi o zmn gonul rahatligi ile takabilior insan boshayallersmile solotica cok basarili bir lens gercekten ben bile sasiriorm bu kdr homojen olmasina hhuehue sempatiksalakcinni eski lenslerimi nasil kullanmisim diorm valla. cok sevndm senin adina merakla bekliorz cnmcm kaydirigubbakcemile2

arkadaşlar ben aslında kararsızdım ve başka bir renk alıcaktım. ama vetman beni o kadar güzel yönlendirdiki emin olun ne derse çıkıyo. bence ona danışın lens almadan önce. eger istediğiniz gibi çıkmazsa vetman e sorup ve aldıklarınız söz ben sizden alırım onları solotıca serisi yapmayı düşünüyorum. sanırım bu topaziolardan 2 şişe alıp atıcam zaten köşeye. vetmancım allah razı olsunnnn:d

Banueralp topaziolarını beğenmene çok sevindim güle güle kullan. eminim yakışmışlardır da. soloticaların doğallığından şüphe etmem zaten :) kuaförünün lens olduğunu anlamamasına şaşırmadım. ama mesajının sonuna yazdığın hoşuma gitmedi. neden insanlar kıskandığından kötü yorum yapsın ki canım :) kıskanacak bir durum yok, çok beğenen alır bir topazio olur biter.

Banucum ne mutlu bana bu kadar memnun edebildiysem :))
Banucum birlikte karar verdik doğru seçim yapman çok mutlu etti beni :))
Ayrıca imzanada yürekten katılıyorum :)))
Fotoğraflarını bekliyoruz zemuszemussevgiler sevgiler sevgiler zemuszemus

okypete bu topazio ların mavi durması neye bağlı oluyo sence bende nasıl durur mavi dururmu ya da doğal dururmu ya bendemi düşünsem

canım ,banunun gözleri yeşile yakın olduğu için mavi olmuş taban yeşil çünkü.
benim gözler bal rengi ya yani sarı gibi...
sarı artı mavi eşittir yeşil:) yada yeşilimsi mavi...
sendede sarılık yok.
bence maviye dönebilir seninkide....

tabii tatlım. yakışanı da,söylüyoruz ,olmayanıda söylüyoruz. topazio,güzel bir lens. her zaman çok beğendiğimi söylemişimdir zaten

Son düzenleyen: Moderatör:
yok arkadaşım ben ilk araştırıken bana bazı özel msj lar geldi ondan tamamen farklı bişey. sizinle felan alakası yok anlayan anladıııı

merhaba kizlar, mel su bu derken benim kafam epeyi karisti! Benim Gözlereim karami kara bende renkli lens takip kendime güvenimin gelmesini saglamak istiyorum! Bir keresinde hazel aldim anlamadan sasi baktim cocuklar korktullar valla! Hemencik cikartip attim cöpe! Ne olur babanizin hayrina yardim edin!!!!!!

yelpazecim bence sen vetman e sor bak benimde kafam çok karışmıştım aradı onu ve inan bana pişman olmıcaksın. ben çok memnun kaldımmmm açıkçası

Herkese Günaydın,

Bende vetmandan yeni topaizo aldım renk çok güzel hatta çok doğal 15 yıldır lens kullanıyorum ömrümde ilk defa bu kadar doğal lens gördüm ben kendim hep koyu tonlarda lens kullandığım için renki bana açık geldi ve bir tanesi şisesinde hala kapalı şeklide duruyor eger satın almak isteyen olursa yarı fiyatına vereceğim sadece denemek için bir kere taktım vetmandan da onaylatabilirisniz . Ben lens almaya karar verdiğimde açıkcası bende denemmiş ama lenslerini kullanmak istemeyen aramıştım ama bulamamıştım en azından riski %50 maddi anlamda azaltılmış olunuyor.

bende uyucam tavsiyene vetman topazio için temmuza ne kaldı şurda ..icemintte gelsin artık yaa dideme

Sağol canım soloticanın hemen hemen tüm serilerini renklerini denedim profilimdede resimlerim var bakabilirsiniz:)) renkleri çok ii biliyorum ve kimde nasıl duracağını çok ii tahmin edebiliyorum.Eğer gerçekten hangi tonda bir solotica istediğinizi bana söylerseniz açık tondamı koyu tonlardamı sizde nasıl duracağını söylerim sizde yanılmadan almış olursunuz.

Görünmüyor duducum:)Evet meller gerçekten çok doğal ben kendimde hıdrocor mel kullanıyorum çok doğal duruyor..
Bu çocukda quartzoları çok begendim :).

Son düzenleme:
bende vetmancığıma dün nc azul ve nc mel siparişimi verdim.
bakalım nasıl duracak.
merakla bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…