- Konu Sahibi White Mocha
-
- #7.521
Banucum ne mutlu bana bu kadar memnun edebildiysem :))öncelikle vetman ben sana nasıl teşekkür etsemki bilemedimmmm........... buradan beni yanlış yönlendiren umutsuluga kapılmamı saglayan arkadaşlar size söyleyecek laf bulamıyorummm.
defalarca ve senelerce süren az paralar yatırmadıgım lens serüvenime vetman sayesinde son verdim. çünkü yaklaşık 2 haftadır son kere solotıca deneyecegim dedim. vetman i aradım. defalarca hemde . günde 3 kere felan sanırım. bıkmadan usanmadan cvp verdi bana. onun tavsiyesine uyarak aldım TOPAZİO larımı. tamamen ona bıraktım. sadece anlattım o kadar ve beni çok iyi anladı sagolsun.
bugün lenslerimi taktım ve kuaföre kaynaklarımı taktırmaya gittim. 15 dk içinde sizin ne güzel gözleriniz var iltifatlarıyla karşılaştım. kimse lens oldugunu anlamadı bile. ve inanın özellikle yaptırsam bu kadar olur renk. senelerdir aradıgım renk ,radıgım rahatlık. bal rengi saçlarımın altında muhteşem oldu. 3 kişi nerden bulabilirz bu lenslerden dedi. tabiiii iletişimi hemen verdim. vetman cım beni çok güzel yönlendirdin. solotıca larla ilgili duayen olmuşsun inan bana. o kadar mutluyum ki anlatamam. bu kadar güzel bir mavi mi olur. nerdeyse verde marin alıcaktım . eminim oda güzeldir ama beni bu kadar iyi anlaman muhteşem bişeydi. beni düzgün yönlendirdiğin, sabırla dinlediğin, ve bıkmadan bana tek tek anlattgın için teşekkür ederim vetman vım. ayrıca lenslerimle birlikte gönderdiğin küpelerime de ayrıca teşekkür ederim.resimlerimi ancak yarın yüklicem. eminim herkes çok begenicek. begenmeyen ark. kesinlikle kısakndıgı içindir. kötü durmuş diyen bişey anlamıyodur. tekrar tekrar teşekkür.
okypete bu topazio ların mavi durması neye bağlı oluyo sence bende nasıl durur mavi dururmu ya da doğal dururmu ya bendemi düşünsem
Banueralp topaziolarını beğenmene çok sevindim güle güle kullan. eminim yakışmışlardır da. soloticaların doğallığından şüphe etmem zaten :) kuaförünün lens olduğunu anlamamasına şaşırmadım. ama mesajının sonuna yazdığın hoşuma gitmedi. neden insanlar kıskandığından kötü yorum yapsın ki canım :) kıskanacak bir durum yok, çok beğenen alır bir topazio olur biter.
bende uyucam tavsiyene vetman topazio için temmuza ne kaldı şurda ..icemintte gelsin artık yaa dideme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?