- Konu Sahibi White Mocha
-
- #7.541
Fikirlerinizi bekliyorum kızlar kaydirigubbakcemile3yerimseniben
bende vetmancığıma dün nc azul ve nc mel siparişimi verdim.
bakalım nasıl duracak.
merakla bekliyorum..
yok arkadaşım ben ilk araştırıken bana bazı özel msj lar geldi ondan tamamen farklı bişey. sizinle felan alakası yok anlayan anladıııı
ikiside sende harika olacak bence :)
okyy sende her renk cok güsel olyo zaten düşünmene bile gerek tatlım=))
bende vetmancığıma dün nc azul ve nc mel siparişimi verdim.
bakalım nasıl duracak.
merakla bekliyorum..
sağol canım...resim çekerim canım ...koyarım bugün..OKYPETE sonunda azul siparişi verdin demek,hadi hayırlı olsun:teytey:çok merak ediyorum bakalım nasıl duracak.Kaç günde gelirki acaba:uhm:
Seninle sanırım göz rengimiz yakın.Bende sürekli 632.sayfadaki topaziolarına bakıyorum.Keşke şöyle yakından iki gözünde topazio varken benim için foto eklesen çok makbule geçer...:Saruboceq:
inşallah tatlım.Vetman inanmıyorum o resimde quartzo ne kadar güzel durmuş mel gibi sanki göz rengi nasıl acaba ??? Ya ben bu quartzoyu çok beğeniyorum ama pupil boşluğu korkutuyor beni arkadaşlar çünkü benim lenslerim bazen kayıyor gibi hissediyorum
Kızlar ben ilk defa lens kullanıyorum daha önce bu kayma problemi yüzünden hiç kullanamamıştım çok şükür soloticalar o kadar kaymıyor ama sizde de oluyor mu hiç gözlerinizi kırptığınızda lensin azıcık da olsa yer değiştirdiğini hissediyor musunuz bir de ben belki alışkın olmadığım için hafif bir batma hissediyorum...
Okypete bence azul çok güzel bir mavi ama cesaret istiyor biraz sen de çok güzel duracak eminim....
Berry ben de daha önce dediğim gibi verde marine diyorum...
çocukta pek parlakmış canım. kaşlarıda güzel almış..:roflol:
Evt canım bu çocukda quartzoları bir başka güzel parlak ve doğal durmuş.Doğal göz kahverengi ama açık tonlarda..
bence 2side güzel duracakbende vetmancığıma dün nc azul ve nc mel siparişimi verdim.
bakalım nasıl duracak.
merakla bekliyorum..
:roflol: :roflol:sağol canım...resim çekerim canım ...koyarım bugün..
inşallah tatlım.
bakalım göreceğiz ... nasıl bir renkmiş..
çocukta pek parlakmış canım. kaşlarıda güzel almış..:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?