Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Bence ikiside harika olacak bende kpss den iyi birşey alırsam charme verde marine ile charme graphite/nc ice alıcam bu arada wrlenste charmeların daha opak olduğu yazıyor sizce hangi verde marine daha güzel

Bery hepsini çok begendim ama charm verde marine ile cor marine daha mavimsi durmuş :)
Hare seçimi tamamen kişisel tercih hepsi çok güzel ben ayırt edemedim :)

yok arkadaşım ben ilk araştırıken bana bazı özel msj lar geldi ondan tamamen farklı bişey. sizinle felan alakası yok anlayan anladıııı

banueralp bu forum fikir alışverişinin yapıldıgı bir platform ustelik yapaılan bu fikir alışverşi deneme şansımızın hiç olmadıgı ezbere satın aldıgımız solotica lenslerle ilgili dolayısıyle insanlar burda bana oldu bana bu renk olmadı sırıttı koyu oldu yakışmadı dogal oldu olmadı gibi fikirlerini söylerler bu forumda olmamızın da amacı bu zaten ama sen burda bazı insanlar var o insanlar kendilerini biliyor onlar beni kıskanıyor bilmemene gibi afaki cumleler kurarsan ben de burda tepkimi koyarım kimseyi zan altında bırakmaya hakkın yok senin ya isim veririsin yada bişi sölemessin şu kadar senedir şu sitedeyim kimsenin kimseyi kıskandıgını görmedim hepimiz egitimli insanlarız en azından ben öle düşünmek istiyorum bu tip konuşmalrı da hiç bir arkadaşıma yakıştırmıyorum.....

sağolun kızlar 1 oy nc verde marine 1 oy nc ice ve vetmndan charme verde marineye 1 oy
nc verde marine 1
HC verde marine 1
nc ice 1

bende vetmancığıma dün nc azul ve nc mel siparişimi verdim.
bakalım nasıl duracak.
merakla bekliyorum..

OKYPETE sonunda azul siparişi verdin demek,hadi hayırlı olsun:teytey:çok merak ediyorum bakalım nasıl duracak.Kaç günde gelirki acaba:uhm:
Seninle sanırım göz rengimiz yakın.Bende sürekli 632.sayfadaki topaziolarına bakıyorum.Keşke şöyle yakından iki gözünde topazio varken benim için foto eklesen çok makbule geçer...:Saruboceq:

Vetman inanmıyorum o resimde quartzo ne kadar güzel durmuş mel gibi sanki göz rengi nasıl acaba ??? Ya ben bu quartzoyu çok beğeniyorum ama pupil boşluğu korkutuyor beni arkadaşlar çünkü benim lenslerim bazen kayıyor gibi hissediyorum

Kızlar ben ilk defa lens kullanıyorum daha önce bu kayma problemi yüzünden hiç kullanamamıştım çok şükür soloticalar o kadar kaymıyor ama sizde de oluyor mu hiç gözlerinizi kırptığınızda lensin azıcık da olsa yer değiştirdiğini hissediyor musunuz bir de ben belki alışkın olmadığım için hafif bir batma hissediyorum...

Okypete bence azul çok güzel bir mavi ama cesaret istiyor biraz sen de çok güzel duracak eminim....

Berry ben de daha önce dediğim gibi verde marine diyorum...

Selam, buyuk gelen nc mellerimi iyiki bir kac gun takmisim daha iyi gorunuyor artik, bombe olayi gercekten yok kesinlikle ve normalde resimlerden daha iyi duruyor cunku resimler cok yakin cekim bilirsiniz, resimleri vetman a gonderdim uygun oldugunda yukler umarim benden cikti artik cok tesekkur ediyorum yardim icin ve atma birsure dene takarsin diyen arkadaslar icin (ise yariyor) :içelim:

sağol canım...resim çekerim canım ...koyarım bugün..
inşallah tatlım.
bakalım göreceğiz ... nasıl bir renkmiş..

Evt canım bu çocukda quartzoları bir başka güzel parlak ve doğal durmuş.Doğal göz kahverengi ama açık tonlarda..
çocukta pek parlakmış canım. kaşlarıda güzel almış..:roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar ben ilk defa lens kullanıyorum daha önce bu kayma problemi yüzünden hiç lens kullanamamıştım çok şükür soloticalar kaymıyor ama sizde de oluyor mu hiç gözlerinizi kırptığınızda lensin azıcık da olsa yer değiştirdiğini hissediyor musunuz bir de ben belki alışkın olmadığım için hafif bir batma hissediyorum gözkapaklarımda... Lens bu mudur arkadaşlar merak ettiğim için soruyorum gerçekten bu sorun mudur herkeste mi oluyor bilmiyorum ama fikirlerinize ihtiyacım var cvp lütfen...

bende vetmancığıma dün nc azul ve nc mel siparişimi verdim.
bakalım nasıl duracak.
merakla bekliyorum..
bence 2side güzel duracak
hele melllll opuyorumnanaktan

sağol canım...resim çekerim canım ...koyarım bugün..

inşallah tatlım.
bakalım göreceğiz ... nasıl bir renkmiş..

çocukta pek parlakmış canım. kaşlarıda güzel almış..:roflol:
:roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…