- Konu Sahibi White Mocha
-
- #7.561
sağol canım inşallah..bence 2side güzel duracak
hele melllll opuyorumnanaktan
:roflol: :roflol:
burcucum saçın lensin harikaaa!bayadır girmiyordum ne kadar sayfa olmuş. bambam seninkilerde gerçekten çook hoş.okypetem azul vermişssin karar verdiğine sevindim
Kızlar ben ilk defa lens kullanıyorum daha önce bu kayma problemi yüzünden hiç lens kullanamamıştım çok şükür soloticalar kaymıyor ama sizde de oluyor mu hiç gözlerinizi kırptığınızda lensin azıcık da olsa yer değiştirdiğini hissediyor musunuz bir de ben belki alışkın olmadığım için hafif bir batma hissediyorum gözkapaklarımda... Lens bu mudur arkadaşlar merak ettiğim için soruyorum gerçekten bu sorun mudur herkeste mi oluyor bilmiyorum ama fikirlerinize ihtiyacım var cvp lütfen...
yani nalamdım okypete ikisine aynı solüsyon döküyosun sonuçta.yani şişelerin biri daha eski gibi anlatabildim mi ondan mı acaba.lot numaraları farklı.garfite yazıyor tamam da şişeler aklımı karıştırdı benim diğer şişe ha yeni duruyor solotica yazı şekli bile diğerine göre değişik yani
yani nalamdım okypete ikisine aynı solüsyon döküyosun sonuçta.yani şişelerin biri daha eski gibi anlatabildim mi ondan mı acaba.lot numaraları farklı.garfite yazıyor tamam da şişeler aklımı karıştırdı benim diğer şişe ha yeni duruyor solotica yazı şekli bile diğerine göre değişik yani
öncelikle teşekkür ediyorum saçımla yaptığın o güzel yorumun için
sonra lenslerine olanlara çok üzüldüm ya acaba diğer solüsyonları kullanarak birini açsan veya diğerini koyulaştırsanda eşitlenmezmiki bilmiyorum yani bi fikir sadece :gitme:
rica ederim canım...inşallah düzelir..Sağol okypetecim umarım dediğin gibi olur çünkü daha denemek istediğim çoook renk var...Bu arada sen charm tutkunuydun şimdi neden nc istedin merak ettim...
Hımm anladım hadi hayırlısı bakalım merakla bekliyorum azulu ama senin gözlerin numaralı sabırsızlanacağız sanırım...
Livess canım üzüldüm ya peki gözlerindeyken çok farklı duruyor mu ki...Çok merak ediyordum nc graphiteyi resmin var mı canım?
Hımm anladım hadi hayırlısı bakalım merakla bekliyorum azulu ama senin gözlerin numaralı sabırsızlanacağız sanırım...
Livess canım üzüldüm ya peki gözlerindeyken çok farklı duruyor mu ki...Çok merak ediyordum nc graphiteyi resmin var mı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?