Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

burcucum saçın lensin harikaaa!bayadır girmiyordum ne kadar sayfa olmuş. bambam seninkilerde gerçekten çook hoş.okypetem azul vermişssin karar verdiğine sevindim

bence 2side güzel duracak
hele melllll opuyorumnanaktan

:roflol: :roflol:
sağol canım inşallah..
burcucum saçın lensin harikaaa!bayadır girmiyordum ne kadar sayfa olmuş. bambam seninkilerde gerçekten çook hoş.okypetem azul vermişssin karar verdiğine sevindim

evet tatlım.
bir deneyeyim dedim yanınada bir mel ekledim bakalım nasıl olacak...

canım bu ilk takanlarda oluyor. hiç merak etme. göz lense uyum sağlarken ve lensgözün şleklini alırken olacaktır bu .... sorun değil tatlım...geçer zamanla...

yaa vetman baya sayfa önce yazmıştım cevap alamadım.benim senden aldığım n.c grfiteler 1,2 hafta sonra sadece teki birz soluklaştı yani kaba koyduğumda birini o kenar siyahları daha belirgin diğerinin daha soluk neden solulaştıki. solo care kullanıorum ikisinede aynı solüsyonu döktüğüme göre diğeri neden soluklaşsın.anlamadım sence niye pekii

yani okypete birinin solotica yazısı daha kocaman renkli diğeri daha soluk bir şişe ve solotica yazıları daha değişik lot numaraları farklı ama aynı mı olması gerek bilmiyorum

canım solotica yazısı aynı,charme grafteye bakıyorum şu an...renkler aynı..yalnız lot numaraları farklı.
topazioya bakıyorum
natural colorsa yazısı aynı,renkler aynı. lot aynı...
.

yani nalamdım okypete ikisine aynı solüsyon döküyosun sonuçta.yani şişelerin biri daha eski gibi anlatabildim mi ondan mı acaba.lot numaraları farklı.garfite yazıyor tamam da şişeler aklımı karıştırdı benim diğer şişe ha yeni duruyor solotica yazı şekli bile diğerine göre değişik yani

anladım tatlım.
bedeki grafitelerde de lot numarası farklı .
ama renkler şişeler aynı.... topazida lot aynı
garip tabii,renklerin böyle değişmesi... kötü olmuş....

öncelikle teşekkür ediyorum saçımla yaptığın o güzel yorumun için
sonra lenslerine olanlara çok üzüldüm ya acaba diğer solüsyonları kullanarak birini açsan veya diğerini koyulaştırsanda eşitlenmezmiki bilmiyorum yani bi fikir sadece :gitme:

Sağol okypetecim umarım dediğin gibi olur çünkü daha denemek istediğim çoook renk var...Bu arada sen charm tutkunuydun şimdi neden nc istedin merak ettim...

bende onu demiştim.. açık olanı bir süre opti freede bekletsen...

Sağol okypetecim umarım dediğin gibi olur çünkü daha denemek istediğim çoook renk var...Bu arada sen charm tutkunuydun şimdi neden nc istedin merak ettim...
rica ederim canım...inşallah düzelir..
canım mel ve azul çok koyulmasın dedim.charmlarda renkler biraz daha koyu oluyor ya...
....

Hımm anladım hadi hayırlısı bakalım merakla bekliyorum azulu ama senin gözlerin numaralı sabırsızlanacağız sanırım...
Livess canım üzüldüm ya peki gözlerindeyken çok farklı duruyor mu ki...Çok merak ediyordum nc graphiteyi resmin var mı canım?

evet. numaralıolduğu için benim 3 haftayı buluyor.

Bende çok merak ediyorum üç kez yazdım fotoğraf ekleyebilir misin diye kendisine ama olumlu olumsuz herhangi bir cevap alamadım, görmedi sanırım. Umarım bu sefer görürsün Livessciğim. opuyorumnanaktan

OKYPETE çok sağol.a.s.
Canım yaa ne istediysem hepsine cevap verdin,çok ama çoooook teşekkür ediyorum.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…