Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Bende çok merak ediyorum üç kez yazdım fotoğraf ekleyebilir misin diye kendisine ama olumlu olumsuz herhangi bir cevap alamadım, görmedi sanırım. Umarım bu sefer görürsün Livessciğim. opuyorumnanaktan

gördüm de bir türlü ekliyemedim inan istesen de fırsat yaratamıyosun bazen işteki bilgisayarımda resimler yokk evde pek giremiyorum ondan aklımda en yakın zamanda inşallah.
gözümde şimdiye kadar farkeden olmadı pek belli olmuyor demekki çook dikkatli bakmak lazım zaten ama ben biliyorum huzursuz oluyorum

sağol burcucum denicem bakalım ne olacak.içi acıyo insanın okadar para yani.bakalım vetman ne dicek okur bu sefer inşallah yani

Livescim ben sana daha öncede gözünde fotoğrafını çekip gönderirmisin dedim sen görmedin herhalde gönder bakalım lenslerinin fotğrafını ben bir göreyim ne olmuş.Sen benim mail adresimide biliyorsun çek fotoğraflarını gönder ..

cnm ya cok cok sevndm senin adina gercekten :içelim: gule gule mutlulukla kullan boshayallersmile

sağolun arkadaşlar... meli biliyorum çok güzel bir lens. umarım azulda öyle durur.

okypetecim bence her ikisi de sahane olacak sana suphesiz. hayirli olsun cnm fotolarini bekliorz merakla ozellikle mel i cok merak ediorm bayanssulusmile:kedi:

burcucum saçın lensin harikaaa!bayadır girmiyordum ne kadar sayfa olmuş. bambam seninkilerde gerçekten çook hoş.okypetem azul vermişssin karar verdiğine sevindim

livesscim cok tesekkur ederim cnm boshayallersmile:1hug:

sağol burcucum denicem bakalım ne olacak.içi acıyo insanın okadar para yani.bakalım vetman ne dicek okur bu sefer inşallah yani

iisalla bu sorunu cozersin cnm ya birini arkadaslarin dedigi gibi optifree koy belki ayni tona gelirler. alla alla nie boole olmus bilmiyorumkismile

Hepiniz yeni lenslerinizi güle güle kullanın şimdiden kızlarr zemuszemus

icemintim gel artık :gitme:

ay bencede dideemcim gelsin artik sabir tasi olduk hepimiz helecanlaniorz daha cok. nazlanio senin icemintler hihihi sempatiksalakcinni takip edior musun kargodan nerede fln die? ama bence yakindir gelmesi numarali miydi ?

yeni lens alan arkadaslar bişi rica etsem lens şişesinin üzerinde mesela esmeralda 1 gibi bi numara var sizinkinde kaç yazıyor okypete? bu numaranın ne olduğunu bilen varmı?

sağol canım.inşallah güzel olurlar.
gelsinler hemen koyacağım..

Bettybkuees onları Pinax öğrenmişti ve sağolsun bizi de bilgilendirdi onlar ton numaralarıymış...1 den 38 e kadar oluyormuş...

okypete senın son aldıklarında kaç yazıyor sunu öğrenmek istiyorum bende 1 yazıyor esmeraldalar bayağı koyu senın topazıolar açık bence kaç yazıo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…