Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Canım dia:14.2 yazıyor onun altındaki rakamdan bahsediyorsun değil mi? benimkinde 38 yazıyor onun yanında da daha küçük puntoyla 1 yazıyor

Bende de topazio var 1 yazıyor. 38 farklı tonlama olması çok enteresan zaten herkesin aldığı lens birbirinden farklı çıkar bu durumda. Hadi üç beş farklı tonlama olsa neyse de 38 çok fazla geldi bana.

bambam ve burcunun ıce larına dayanarak söyleyebılırım kı numara küçük oldukça renk koyulaşıyor bi resim vardı hani ice takmıs kız bembeyaz :1shok: ikinizdede öyle durmadığı kesin ikinizin nosuda küçük bence öyle ..kafamçokkarıştı

Bettybluees keşke şişenin resmini çekip koysan bende rengin hemen yanında numara falan yazmıyor en altta yazıyor bilemedim :S
Morrison cnm ben de bilmiyorum ama bir ara pinax açıklamıştı bunu benim çok bir bilgim yok maalesef...

Bettybluees canım baktım şimdi ama benim şişem öyle değil ki...Bende aynen şöyle yazıyor alt alta
Hidrocharm
MEL
grau:00.00
CB:8,7
DIA:14.2
38 1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…