Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ewet canım bence quartzo çok daha doğal renk açısından ben şimdi cor graphitte yada icemint düşünüyorum doğal dursun istiyorum..:hulya:

bettybluees
ya baktım resimlerinede..
ama ben beğendim, sendeki duruşunuda. çok doğal geldi bana
. şuşişeleri nereyegömdüm ya bir bulabilsem...

ya quartzonun renk tonu renk tonu esmeraldanın doğallığı güzel ama ben çok daha doğal dursun istiyorum ve mavi ağırlıklı istiyorum istiyorumda istiyorum..:hulya:

Bendeki Topazio'nun şişesinin resmini ve gözümde duruşunu ekliyorum kızlar karşılaştırırsınız elinizdekilerle. Benimkide 1 yazıyor.

Son düzenleme:
bence natural colorsun pupıllerı çok geniş oyuzden doğallığını yitiriyor hidrocor serisi çokdaha güzel bi şekilde gözün rengiyle kaynaşıyor bence. en kısa zamanda hidrocor ediniceğim insallah:hulya:

ewet canım bence quartzo çok daha doğal renk açısından ben şimdi cor graphitte yada icemint düşünüyorum doğal dursun istiyorum..:hulya:

cnm ben fotolarina baktim ve ben her iki lensini de cok cok begendim esmeraldanin sendeki durusu benm cok hosuma gitti ki normalde bana cok fazla parlak yesil gelio bence sendeki durusu cok hos olmus. boshayallersmile

ahh bide ben beğenebilsem ama takıyorum tabii.ben de senin icelara bayıldım sende kı gıbı durcağını bilsem hemen alırım. körler sağırlar gibi oldu:hulya:

ahh bide ben beğenebilsem ama takıyorum tabii.ben de senin icelara bayıldım sende kı gıbı durcağını bilsem hemen alırım. körler sağırlar gibi oldu:hulya:

ehehheeheh :1rolleyes: oole olduk valla cnmcm. cok tesekkur ederim cnm ama bence sen sendekileri begen cunku samimiyim cok hos olmus ikiside kaydirigubbakcemile2

senın en son saç rengin ve verdelerin çok hoş bence yalnız sunu söyleyeyım alacağın quartzo yada esmeralda doğallık açısından elındekı lenslerden kötü durabılır pupılları genı çunku yandan hele fıyasko doğallık istiyorsan ki ice lar çok güzel durmuş bence sen lensını bulmuşsun:hulya:

esmeralda quartzo ve topazio bu ,3 renk en dar pupil boşluğuna sahiptir ..
yanılma olmasın. diğer renklerden en dar pupile sahip bu 3 renktir..yandanda fiyasko durduğunu düşünmüyorum ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…