Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

açıkcası esmeralda yeşilin tonu olarak hüsrana uğradım arada kalmış birenk parlak yaprak zümrüt yeşili gibi durmadı bende natural colors serisi olrakda bidaha asla almayı düşünmüyorum hidrocora göre zor kaynaşıyor gözle ve yandan çok belli yeni çıkan icemint crstal ayrı tutuyorum bilmiyorum çünkü çok kararsızım cor graphittemi charme ice mı icemint mi??:hulya:

okypette yanlış anlaşılma olmasın önden bakınca natural colorsda pupıl çok geniş ve diğer serilere oranla yapay bence , yandanda yıne bombesi çok fazla hıdrocor gıbı değil bu benım gözlemım böle düşünüyorum:hulya:

topazıo hele çok ürkütüyor fazla iddialı geliyor bana icenda bi kızda bembeyaz haskı gibi durusunu gördükten sonra korktum walla :hulya:

yanlışlık var sende esmeralda ve quartzo var ve bu iki lens ,topazioda dahil diğer bütün soloticalardan daha küçük pupil boşluğuna sahiptirler.ve yapayda değil.... bombede yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
resim ekleyemıyorum o yüzden ''lens kullananların önerileri cewapları konusunda 216.'' :hulya:sayfada bir sürü resim aralarında senınde beğendiğin war sanıyorum okypete ama zewk işte ben beğenmedim diğer serilere göre yapay buluyorum we keske graphitte alsaydım dıyorum.

bu topazio pupil boşluğu ne kadar küçük.. yandaki esmeralda ondada pupilin küçüklüğü belli...

buda charm grafite aradaki fark bariz belli...

Son düzenleyen: Moderatör:
BETYBLUEES benim yook:1no2:

Henüz sipariş vermedim, ben mele karar verdimde yanınada mavi istiyorum ona karar veremedim.

bu topazio pupil boşluğu ne kadar küçük.. yandaki esmeralda ondada pupilin küçüklüğü belli...

buda charm grafite aradaki fark bariz belli...

Aaaaaaadelikafadulden benim FAVORİM yine burdaaaaaaahihoyyyt
Grafiteyi çok beğeniyorum ama sırf pupil boşluğundan dolayı düşünmüyorum.Bana çok geniş geliyor.CADIARZU

bttybluees bende görmek istiyorum esmeraldaları
lakin benimde esmeraldalar yolda :1rolleyes:

demek istediğimi tam anlatamıyorum sanıyorum . bence pupili endoğal duran, gözle kaynasan ,küçük bulduğum BENCE cor serisi. yandan tam yandan natural colors fotosu koyun istersenız bombesını görün ne diyim kimseyi benim fikrime inandırmak zorunda değilim uzaktan harikalar yandan ve kaynasma bakımından Bence fiyasko natural colors .ilk iki resimde çok yakından çekılmemiş.sedef sana katılıyorum favorim cor serisi:hulya:

okypete topazio çok güzel durmuş sende bayıldım betty sendeki esmerelda gün ışığında kızıl saçlı halinde güzel bence sanırım bu 3seri flaşlı fotolarda kötü çıkıyor ama doğal ışıkta hoş gibi albümüne yorum yapamadım msj sayım azmış :):dilcikar:

yazın güneş ışığında ve yandan ben yapay buluyorum normalde çok güzeller benim favorim dalıah dı galıba onda ice ve graphitteler müthişti öyle duracağını bilsem gözümü kırpmadan alırım.

bak sen esmeralda quartzo kullanmışmısın evet. ben resimlerini koydummu evet. bunların pupilinin büyük olduğunu söyledinmi diğerlerine oranla evet.. neyi israr ediyorsun anlamadım. yanlış bilgilendirme yapıyorsun ve hala devam ediyorsun. bende kullanıyorum resimlerini de koydum açıkça pupil küçük. neyin inkarı bu...
hangi 2 resim çok yakından çekilmemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…