- Konu Sahibi White Mocha
-
- #7.661
demek istediğimi tam anlatamıyorum sanıyorum . bence pupili endoğal duran, gözle kaynasan ,küçük bulduğum BENCE cor serisi. yandan tam yandan natural colors fotosu koyun istersenız bombesını görün ne diyim kimseyi benim fikrime inandırmak zorunda değilim uzaktan harikalar yandan ve kaynasma bakımından Bence fiyasko natural colors .ilk iki resimde çok yakından çekılmemiş.sedef sana katılıyorum favorim cor serisi:hulya:
sendede harika durmuşşş güle güle kullan morrisoon a.s.
Çok teşekkür ederim canım beğenmene sevindim. Ama ben günlük lens olarak kullanamıyorum malesef fazla mavi mavi geliyor bana. ılk tercihim quartzoydu keşke onu alsaymışım diyorum. Arada sırada takıyorum bunları. Bettybluees'e katılıyorum bir anlamda topazio,quartzo ve esmeralda çok yoğun boyanmış lensler olduğu için koyu gözlerde çok doğal durmayabiliyor. Okypete canım sen ne takarsan tak sana harika olur zaten çünkü göz rengin çok müsait her seri ile kaynaşmaya. Aralardan bal rengi gözlerin gözükse de asla kötü durmaz aksine kahveden maviye geçiyormuş gibi doğal bir görünüm kazandırır ki öyle de olmuş fotoğraflarda gördüğüm kadarıyla. Ben koyu kahve gözleri olup topazio kullanan biri olarak doğallıktan yana olanların diğer serileri de düşünmelerini öneririm. Ama gözleriniz açık kahve,bal rengi veya ela ise bu üçlüden birini de çok rahat kullanabilirsiniz.
okypete esmeraldanın pupil boşluğunun dar olmasında haklı en dar olan o seri .
buarada lense önden bakınca ben ortadakı gözbebeğine pupıl derim sen hidrocorda mikemmel bişekılde kaynasmıs olan kahwerengi yere pupıl dersin bunda alınacak kızcak bi durum göremiyorum okypetecim lenslerin lenslerin son derece güzeller kendin gibi hşçkl..
pupil boşlu kesinlikle o 3 seride en dar okypete haklı burda ama en doğal lens hagisi derseniz ben cor serileri en doğal olduğunu düşünüyorm tek kusuru haresiz olduğu için gözü biraz küçük gösteriyo onun dışında boyaması falan harika kaydirigubbakcemile5
canımcım okypeciticiğim hepsinde haklısın topazio quartzo ve esmeralda küçük.pupil.
Ancak nc serisinin diğerlerinde pupil cora göre geniş.sana azul muhteşem olacak.cor benim gözümü bariz küçülttü albümde var.nc tercih ederim bende cor da mesela doğal ama ;çoook opak ki buda kapatıcılığın max olduğunu gösterir ki bu bilgi kişiden kişiye değişmez.
Ayrıca nc serisi boyaması (bknz wrlens blog) haff boşluklu gözle kaynaşması için.
Doğallığa gelince BENCE corun yeşil tonları (mel,verdemarine,verde ) bal ve ela gözde çok doğal..
Esmeralda topazio ve quartzoda orta ve açık gözde en az onlar kadar müthiş duruyor bknz Okypetenin fotoları.
Benim esmeraldada 1 yazıyor
bettyblues cnm esmeralda topazio quartzonun pupilleri oky nin dediği gibi daha dar. sen daha iyi bilirsin iki rengini kullanmışsın. ama dediğin gibi pupiller gözle diğe seriler kadar başarılı kaynaşmıyor. ve onlar kadar doğal olmaları imkansız. adı üzerinde daha opak kapatıcılığı daha yüksek. ve çok hafif bir kaymada bile opak oldukları için belli oluyorlar.
tünaydınn :) hiç kararsız kalma açık renk gözlü olmanın avantajını kullanıyosun :)) ne taksan yakışır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?