Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ben seni anlayabiliyorum canım yakından pupil boşluğunun sabit bakıyor olması seni rahatsız ediyor sanırım değil mi?

kendi içinde kıyaslarsak cor daha doğal ancak diğer markalarla mukayese edersek damarsız olması bakımından oldukca esmeralda topazia ve quartzoyu başarılı buluyorum.Yanlız zemini açık renk olanlar daha şanslı sanırım onlarda koyu gözlere göre bu seriler daha doğal duruyor.Ben esmeralda almıştım çok çarpıcı ama insanlar yakından bakınca rahatsız oluyordum.tabi bunlar benim kişisel fikirlerim.kişiden kişiye değişir.Şimdi verde marin var gözle uyumu çok güzel opuyorumnanaktan

sendede harika durmuşşş güle güle kullan morrisoon a.s.

Çok teşekkür ederim canım beğenmene sevindim. Ama ben günlük lens olarak kullanamıyorum malesef fazla mavi mavi geliyor bana. İlk tercihim quartzoydu keşke onu alsaymışım diyorum. Arada sırada takıyorum bunları. Bettybluees'e katılıyorum bir anlamda topazio,quartzo ve esmeralda çok yoğun boyanmış lensler olduğu için koyu gözlerde çok doğal durmayabiliyor. Okypete canım sen ne takarsan tak sana harika olur zaten çünkü göz rengin çok müsait her seri ile kaynaşmaya. Aralardan bal rengi gözlerin gözükse de asla kötü durmaz aksine kahveden maviye geçiyormuş gibi doğal bir görünüm kazandırır ki öyle de olmuş fotoğraflarda gördüğüm kadarıyla. Ben koyu kahve gözleri olup topazio kullanan biri olarak doğallıktan yana olanların diğer serileri de düşünmelerini öneririm. Ama gözleriniz açık kahve,bal rengi veya ela ise bu üçlüden birini de çok rahat kullanabilirsiniz.

canım genellemeler yapmak yanlış.
senin yazdığın kırmızıyla işaretlediğim yer..
işte bu..buna katılıyorum
.ama topazio quartzo doğal değil demek yanlış.
birde en önemlisi en küçük pupil boşluğuna sahip olan bu lenslere en büyük pupil boşluğu onlarda demekte yanlış demek istediğim o benim

Son düzenleyen: Moderatör:
Haklısın canım genelleme yapmak yanlış olur doğal değil demiyorum bende ama n.c,charme ve cor ile kıyaslandığında daha az doğal diyebilirim.

okypete doğallık kişiye göre değişir sana topazıo doğaldır bana göre graphittemi sunu sölememı istıyorsan peki çok süper olağan üstü durmuş harikasın karsımızdakını anlamya çalışalım eğer böle olursa çok daha werımlı biblog olur .kesinlikle yanlışı doğrusu değil bilgilendirme filan yapma amacım yok aksine ''hangisini almalıyım'' konusunda kararsızım insanlar zaten resimlere bakıp tercih yapabileceklerdir en azından ben öyle yaptım okypete ve wetmanın resmine bakarak...:hulya:

buarada lense önden bakınca ben ortadakı gözbebeğine pupıl derim sen hidrocorda mikemmel bişekılde kaynasmıs olan kahwerengi yere pupıl dersin bunda alınacak kızcak bi durum göremiyorum okypetecim lenslerin lenslerin son derece güzeller kendin gibi hşçkl..

bak pupil boşluğu konusunda yanlışsin dedim ki öylesin..
benim ilk sana dediğim oydu pupil boşluğu.
....
doğallıkta tamam kişiye göre değişir ok. ama genelleme yapmamalıyız diyorum.
kiminde hoş durur kiminde durmaz.

olayı buraya getirmen çok yanlış
pupil boşluğu, ortadaki şeffaf alandır..
gözbebeğininin olduğu bölüm...

okypete genelleme yapmıyorum kullandığım iki lensten yola çıkarak kendi düşüncemi söylüyorum hani nasıl bulens çok rahat konforlu dıyorlar ya aynen o yorum gıbı bişi aslında yaptığım ben lens satmıyorum çok lens kullandım okadar hşçkln..

pupil boşlu kesinlikle o 3 seride en dar okypete haklı burda ama en doğal lens hagisi derseniz ben cor serileri en doğal olduğunu düşünüyorm tek kusuru haresiz olduğu için gözü biraz küçük gösteriyo onun dışında boyaması falan harika kaydirigubbakcemile5

burcucuğum,işte şu küçük gösterme olayı yüzünden harelilere takığım ben.
gerçekten hare gözde bebek gözü etkisi yapıyor. bebeklerin o gözlerindeki irisinin büyüklüğü ,o gözleri çok güzelleştirir ya. işte o yüzden hareli alıyorum hep.
ya burcu,nc ısmarladım ya ,pazartesi sipwrişi verecek vetman.
charm la değişim yapsammı.
ne dersin canım.
nc mel ve azul yerine charm.

canımcım okypeciticiğim hepsinde haklısın topazio quartzo ve esmeralda küçük.pupil.
Ancak nc serisinin diğerlerinde pupil cora göre geniş.sana azul muhteşem olacak.cor benim gözümü bariz küçülttü albümde var.nc tercih ederim bende cor da mesela doğal ama ;çoook opak ki buda kapatıcılığın max olduğunu gösterir ki bu bilgi kişiden kişiye değişmez.
Ayrıca nc serisi boyaması (bknz wrlens blog) haff boşluklu gözle kaynaşması için.
Doğallığa gelince BENCE corun yeşil tonları (mel,verdemarine,verde ) bal ve ela gözde çok doğal..
Esmeralda topazio ve quartzoda orta ve açık gözde en az onlar kadar müthiş duruyor bknz Okypetenin fotoları.
Benim esmeraldada 1 yazıyor

Son düzenleme:
bettyblues cnm esmeralda topazio quartzonun pupilleri oky nin dediği gibi daha dar. sen daha iyi bilirsin iki rengini kullanmışsın. ama dediğin gibi pupiller gözle diğe seriler kadar başarılı kaynaşmıyor. ve onlar kadar doğal olmaları imkansız. adı üzerinde daha opak kapatıcılığı daha yüksek. ve çok hafif bir kaymada bile opak oldukları için belli oluyorlar.

evet canım zaten benimde demek istediğim oydu. esmeralda ve quartzoda pupil hepsinden daha büyük dendiği için yazmıştım...
çok kararsız kaldım ya.
charm mı nc mi,kafam karıştı..

tünaydın canım... kararsızlık yaşıyorum:))

tünaydınn :) hiç kararsız kalma açık renk gözlü olmanın avantajını kullanıyosun :)) ne taksan yakışır..

bu ayın 15 inde gre ye giriyorum kızlar:)) eğer istediğim puanı alırsam icemintim gelince hemen bir cor sipariş edicem. aslında oky gibi hareli seviyorum ama cor çok doğal görünüyor gerçekten ve merak ediyorum. o nedenle alcam bir cor verde marine ya da azul. aslında oky sen de her seriyi denedin cor hariç. bir tane de cor düşünebilirsin cnm..

tünaydınn :) hiç kararsız kalma açık renk gözlü olmanın avantajını kullanıyosun :)) ne taksan yakışır..

sağol canım... nc mel pinaxta muhteşem durmuş charm mel de sende. gelde karar ver:)
azul hadi dedim ncolsun da mel charmmı. oyy ne zormuş bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…