- Konu Sahibi White Mocha
-
- #7.681
cor mu canım ya, gözü küçük göstermesinden korkuyorum.bu ayın 15 inde gre ye giriyorum kızlar:)) eğer istediğim puanı alırsam icemintim gelince hemen bir cor sipariş edicem. aslında oky gibi hareli seviyorum ama cor çok doğal görünüyor gerçekten ve merak ediyorum. o nedenle alcam bir cor verde marine ya da azul. aslında oky sen de her seriyi denedin cor hariç. bir tane de cor düşünebilirsin cnm..
sağol canım... nc mel pinaxta muhteşem durmuş charm mel de sende. gelde karar ver:)
azul hadi dedim ncolsun da mel charmmı. oyy ne zormuş bu...
cor mu canım ya, gözü küçük göstermesinden korkuyorum.
ben rainbowun elite line grisini kullandım..
haresiz ilk haresiz lensim.
hiç alışamamıştım resmen gözün anlamı gitti ,küçük gösterdi. o yüzden kararsızım.
eyvahhh...seni cora ikna ediyim derken, nerdeyse ben cor dan cayıcamm kafamçokkarıştı
eyvahhh...
canım yakışana harika gidiyor.
daliah, bambam, burcu, mesela. ama işte bende olmuyor . göz yapısı belkide...
:))) denemeden bilemem ama sanki bana da hareli lensler daha çok yakışacak gibi.
yine de ölmeden 1 kere deneyesim var :))
didem senin icemintleride çok merak ediyorum çünkü esmeralda quartzo ve topazıo dan farklı duruyor enkısa zamanda gelir umarım:hulya:
aman Allah korusun.
dene bir canım.
cor azulda şahane, verde marinede.
cor azul ,o parisin koyduğum yeni lenslerine benziyor. donutta koymuştu.
hatun bence azul kullanıyor.
Enigmatic girl canım hoşgeldin soloticanın renk seçeneği çok fazla senin begendiğin renkler varmı ?Bize söylersen mesela biz sana hangi rengin nasıl duracağı konusunda yardımcı olabiliriz.
öncelikle vetman ben sana nasıl teşekkür etsemki bilemedimmmm........... buradan beni yanlış yönlendiren umutsuluga kapılmamı saglayan arkadaşlar size söyleyecek laf bulamıyorummm.
defalarca ve senelerce süren az paralar yatırmadıgım lens serüvenime vetman sayesinde son verdim. çünkü yaklaşık 2 haftadır son kere solotıca deneyecegim dedim. vetman i aradım. defalarca hemde . günde 3 kere felan sanırım. bıkmadan usanmadan cvp verdi bana. onun tavsiyesine uyarak aldım TOPAZİO larımı. tamamen ona bıraktım. sadece anlattım o kadar ve beni çok iyi anladı sagolsun.
bugün lenslerimi taktım ve kuaföre kaynaklarımı taktırmaya gittim. 15 dk içinde sizin ne güzel gözleriniz var iltifatlarıyla karşılaştım. kimse lens oldugunu anlamadı bile. ve inanın özellikle yaptırsam bu kadar olur renk. senelerdir aradıgım renk ,radıgım rahatlık. bal rengi saçlarımın altında muhteşem oldu. 3 kişi nerden bulabilirz bu lenslerden dedi. tabiiii iletişimi hemen verdim. vetman cım beni çok güzel yönlendirdin. solotıca larla ilgili duayen olmuşsun inan bana. o kadar mutluyum ki anlatamam. bu kadar güzel bir mavi mi olur. nerdeyse verde marin alıcaktım . eminim oda güzeldir ama beni bu kadar iyi anlaman muhteşem bişeydi. beni düzgün yönlendirdiğin, sabırla dinlediğin, ve bıkmadan bana tek tek anlattgın için teşekkür ederim vetman vım. ayrıca lenslerimle birlikte gönderdiğin küpelerime de ayrıca teşekkür ederim.resimlerimi ancak yarın yüklicem. eminim herkes çok begenicek. begenmeyen ark. kesinlikle kısakndıgı içindir. kötü durmuş diyen bişey anlamıyodur. tekrar tekrar teşekkür.
Kizlar lenslerim dün yola cikmislar :))) hadi hayirlisi
hiziniza yetisilmiyor ya, ne kadar cok yazmissiniz öyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?