Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

cor mu canım ya, gözü küçük göstermesinden korkuyorum.
ben rainbowun elite line grisini kullandım..
haresiz ilk haresiz lensim.
hiç alışamamıştım resmen gözün anlamı gitti ,küçük gösterdi. o yüzden kararsızım.

sağol canım... nc mel pinaxta muhteşem durmuş charm mel de sende. gelde karar ver:)
azul hadi dedim ncolsun da mel charmmı. oyy ne zormuş bu...

ahahha :)) yaa senin gözlerin iri, hareli lensler iri gözlere çok yakışıyor bence. ama cora da şans ver derim. hiç hesaba bile katmıyosun yaa :))

seni cora ikna ediyim derken, nerdeyse ben cor dan cayıcamm kafamçokkarıştı

ben natural colorsun önden bakıldığında ortasının duruşunu sevmiyorum ışığın açısıyla çok doğal durabiliyor (fotolarda)bizzat kendim yaşadım fiyaskoda olabiliyor dışarda gün ışığında yakından ve yandan bakınca görebiliyorsun zaten. şunu inkar etmiyorum piyasdaki en doğal duran lensler soloticalar şüphesiz (customlar hariç) zevk işte ben corların kaynaşmasını daha doğal buluyorum:hulya:

didem senin icemintleride çok merak ediyorum çünkü esmeralda quartzo ve topazıo dan farklı duruyor enkısa zamanda gelir umarım:hulya:

:))) denemeden bilemem ama sanki bana da hareli lensler daha çok yakışacak gibi.
yine de ölmeden 1 kere deneyesim var :))

aman Allah korusun.
dene bir canım.
cor azulda şahane, verde marinede.
cor azul ,o parisin koyduğum yeni lenslerine benziyor. donutta koymuştu.
hatun bence azul kullanıyor.

didem senin icemintleride çok merak ediyorum çünkü esmeralda quartzo ve topazıo dan farklı duruyor enkısa zamanda gelir umarım:hulya:

ben de çok merak ediyorum canım :))) icemint sadece n.c ama klasik n.c serisinden değil. onlar kadar opak değil canım. vetman kullandı resimleri de var. ben n.c serisini çok seviyorum ama bu topicde alıp beğenmeyenler olunca ister istemez uzaklaşıyorum. çok radikal değişimlerden de hoşlanmıyorum kendimde. o nedenle cesaret edemiyorum. ama yakışana da yakışıyor. senin quartzolarını çok beğendim bu arada, çok yakışmış

aman Allah korusun.
dene bir canım.
cor azulda şahane, verde marinede.
cor azul ,o parisin koyduğum yeni lenslerine benziyor. donutta koymuştu.
hatun bence azul kullanıyor.

evet canım o renk çok güzel. daliahtaki duruşu da harika. ama benim göz tabanım okadar açık değil, o nedenle onlar kadar güzel durmucak. yine de alıcam ama :))

Ben charme mel kullandım. tam hatırlayamıyorum ama 80. sayfadaydı resimler.. yanlış hatırlıyor da olabilirim.

selam kızlar ben uzun süre freslook true sapphire kullandım ama insanların gözünün içine bakamıyordum çok yapay geliyordu gözümün üzerinde bir katman gibi duruyordu :1no2: şimdi zamanı geçti başka bir lens almak istiyorum soloticanın adını çok duydum yorumlarınızıda okudum sanırım herkes memnun bu yüzden solotica alıcam ama rengi konusunda çok kararsızım daha önce kullananlar bana yardım edebilir mi çok açık tenliyim gözüm açık kahverengi saçlarım koyu kumral. şimdiden teşekkür ederim.. a.s.

Enigmatic girl canım hoşgeldin soloticanın renk seçeneği çok fazla senin begendiğin renkler varmı ?Bize söylersen mesela biz sana hangi rengin nasıl duracağı konusunda yardımcı olabiliriz.

Enigmatic girl canım hoşgeldin soloticanın renk seçeneği çok fazla senin begendiğin renkler varmı ?Bize söylersen mesela biz sana hangi rengin nasıl duracağı konusunda yardımcı olabiliriz.

Hoşbulduk canım. Aklımda quartzo var ama çok mu açık durur diye tereddütlüyüm. aslında bende açık istiyorum ama iç kısmındaki kahverengiler çok mu görünür bilmiyorum çoğu lens öyle çünkü. fiyatıda biraz yüksek alıp memnun kalmamak gibi bi durumdan korkuyorum açıkçası..

Su mesaja gülim mi kizim mi bilemedim )) öncelikle lenslerinden memnun olmana sevindim, güle güle kullan...

Banueralp sanirim topazio konusunda bana da bi kac sey danismistin, iki gündür takip edemiyorum burayi yazini daha yeni okuyorum. Lens hakkinda bilgi toplamak istiyosun insanlar sana, dürüstce fikirlerini söylüyolar ve sen onlara böyle mi tesekkür ediyosun???? Bence ayip etmissin...

Ayrica burda kimsenin kimseyi kiskandigi yok, herkes kisinin kendi görünümünü gözetmeksizin lensin durusu hakkinda yorum yapiyor. Herkes devamli olumlu yorumlar alicak diye bisey de yok, zevk meselesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…